Szerviz az energiahatékonyság optimalizálásáért

Tudta, hogy a világ CO2-kibocsátásának akár 2,5%-a is elkerülhető lenne, ha a hőcserélők optimális teljesítmény és rendszeres karbantartás mellett működnének? A szén-dioxid-kibocsátás csökkentése létfontosságú lépés a dekarbonizáció felé, és ez csak egy a rendszeres szervizelés előnyei közül.

Az Alfa Laval, mint szervizpartner, szakértői támogatást biztosít a termékei teljes élettartama alatt, optimalizálva a hőátadás hatékonyságát és energiamegtakarítást biztosítva a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésén felül.

Cleantech Service hero

Kevesebb energiafelhasználás és alacsonyabb károsanyag-kibocsátás érhető el a szervizeléssel

Mivel az energiahatékonyság akár a 40%-át is kiteheti annak az energiamegtakarításnak, amelyre a net-zero eléréséhez szükségünk van, gondoskodnunk kell arról, hogy a folyamatokat rendszeres karbantartással optimalizáljuk. Nézze meg rövid videónkat arról, hogy az Alfa Laval szervizszolgáltatásaival hogyan takaríthat meg energiát és csökkentheti a kibocsátást a folyamatai során.

Hány watt-ot ér?

Évente 50 GW-tal csökkentik ügyfeleink energiafelhasználását azok a hőcserélők, amelyeket az energiahatékonyság optimalizálása érdekében karbantartunk. Ezt az energiamennyiséget 10 000 szélturbina lenne képes megtermelni ugyanennyi idő alatt.

A szén-dioxid-kibocsátás terén 50 GW megtakarítás 25 millió tonnás csökkentésnek felel meg, amely egyenlő a London városa által évente kibocsátott szén-dioxid mennyiségével.

Képzelje el, mit érhetnénk el, ha világszerte a különböző iparágakban üzemelő lemezes hőcserélőket rendszeresen karbantartanák a hőátadás hatékonyságának optimalizálása érdekében.

Cleantech Service Watts it worth 01

A szerviz értéke

A hőcserélőkre gyakran úgy gondolnak, mint statikus berendezésekre, de fontos, hogy a karbantartásuk ne legyen elhanyagolva. A hőcserélők esetében ajánlott időközönkénti szerviz optimalizálja az energiahatékonyságot, csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást, javítja a termelőképességet és csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.

Optimal performance_value of service.png

A szennyeződések lerakódása miatt a hőátadás hatékonysága és a berendezések teljesítménye idővel csökken. Ez megnövekedett energiafogyasztást, szén-dioxid-kibocsátást és üzemeltetési költségeket eredményez.

Rendszeres karbantartással csökkentheti az elszennyeződés hatásait, növelheti az energiahatékonyságot, csökkentheti az energiafogyasztást és a szén-dioxid kibocsátást, emellett optimalizálhatja az életciklusköltségeket is.

Cleantech solfjader vignette new

Itt a bizonyíték

Szeretné tudni, mennyit megtakarítás érhető el az Ön iparágában?

Szakértőink a világ minden táján együttműködtek partnereinkkel, hogy megtalálják azokat az adatokat, amelyek segítségével támogathatjuk az iparágakat és alkalmazásokat a net-zero-hoz vezető úton.

Olvassa el konkrét tanulmányainkat, hogy megtudja, milyen energiamegtakarítási lehetőségei vannak. Vagy lépjen kapcsolatba velünk még ma.


További információk

Energy Hunter - A hulladék energia nyomában

Mindenki javíthatja folyamatainak energiahatékonyságát. Csak meg kell találni a fejleszthető területeket, és csökkenteni az energiapazarlást. Az Alfa Laval rendelkezik mindazon technológiával, szakértelemmel és szervizszolgáltatással, amelyekkel maximalizálhatja a hőátadás hatékonyságát. Ne várjon tovább! Új eszközünkkel még ma kiszámolhatja, mennyit takaríthat meg.


Bővebben

Vizuális állapotfelmérés

Tisztában vagyunk a megosztott tudás és az együttműködés fontosságával akkor is, amikor a globális fenntarthatósági célok eléréséről van szó. Ezért fogtunk össze a Microsofttal egy olyan új hőképfelismerő APP fejlesztése érdekében, amellyel az ügyfelek teljes mértékben maguk tudják irányítani energiahatékonysági monitoringjukat. Az Alfa Laval széleskörű szervizismerete és a Microsoft mesterséges intelligencia szoftverének kombinációja lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy az okostelefonjuk segítségével ellenőrizni tudják Alfa Laval lemezes hőcserélőik karbantartási igényeit.


Bővebben

Szervizszolgáltatások hőcserélőkhöz

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Lemezes hőcserélők

A nehéziparban működő ügyfelek számára egy megfelelő hőcserélő fenntarthatóbbá, megbízhatóbbá és gazdaságosabbá teheti a termelést. A folyamatos, rövid időközönkénti szervizelés a kulcsa annak, hogy hőcserélői csúcskapacitással és -hatékonysággal működjenek.


Bővebben

plate_heat_exchangers_welded-plate-block.jpg

Compabloc

Az Alfa Laval Compabloc tökéletes választás nagy igénybevételt jelentő közegek, nyomás- vagy hőmérsékleti követelmények esetén. Tapasztalt szakértők globális hálózata és egy valóban átfogó szervizgarancia támogatja a hatékony és fenntartható működést, így Ön energiát, pénzt és CO2-kibocsátást takaríthat meg.


Bővebben

plate_heat_exchangers_welded-plate-shell.jpg

Packinox

A Packinox hőcserélővel kiemelkedő hővisszanyerést érhet el, 95% feletti hőhasznosítással. Minden Packinox hőcserélő teljes mértékben testre szabott az Ön üzemeltetési feltételeinek megfelelően. A Packinox maximális üzemidőt kínál és a teljes körű szervizszolgáltatás biztosítja az Ön energiahatékonysági céljainak támogatását.


Bővebben

Alfa Laval Niagara WSAC_modular_640x360.png

Nedves felületi léghűtők (WSAC)

Az Alfa Laval WSAC berendezések kialakításuknak köszönhetően nagy teherbírásúak, és akár 2500 psi nyomásnak is képesek ellenállni. Ezek az egységek maximális hűtést biztosítanak egy kompakt egységben amellett, hogy minimális vizet és elektromos energiát használnak. A folyamatos, rövid időközönkénti szervizeléssel még több üzemanyagot és CO2-kibocsátást takaríthat meg a WSAC-technológiával.


Bővebben

plate_heat_exchangers_welded-spiral.jpg

Spirál hőcserélők

Az Alfa Laval több mint fél évszázados tapasztalattal rendelkezik a spirál hőcserélő technológia terén, valamint a helyi szervizszakértők világméretű hálózatával. Folyamatos, rövid időközönkénti szervizeléssel biztosítja, hogy hőcserélője a legjobb kapacitással és hatékonysággal működjön, így számíthat arra, hogy spirálos hőcserélője valóban fenntartható üzemidőt biztosít a legkeményebb feladatok során, miközben csökkenti a CO2 kibocsátást.


Bővebben

ace-640x360px.jpg

Léghűtéses hőcserélők (ACE)

Az Alfa Laval léghűtéses hőcserélőit arra terveztük, hogy nagy igényeket támasztó alkalmazásokban is megbízhatóan működjenek. Robusztus rendszereink nagy teljesítményt nyújtanak nagyon alacsony energiafogyasztás mellett. Széleskörű szervizkínálatunk a léghűtéses hőcserélők minden márkáját lefedi.


Bővebben

Cleantech Service Watts it worth 02

Hány watt-ot ér?

Az Alfa Laval évente több millió hőcserélőt telepít és szervizel, aminek köszönhetően 100 GW-tal csökken a kapacitásigény.

Összehasonlításként, az újonnan telepített szélturbinákból származó globális szélenergia-kapacitás 2021-ben 93 GW volt.

Képzelje el, mit érhetnénk el, ha minden iparág arra törekedne, hogy optimalizálja az energiahatékonyságot az energia és a szén-dioxid-kibocsátás megtakarítása érdekében.

Itt megtudhatja, hogyan takaríthat meg energiát a folyamataiban.


Bővebben

360°-os szervizszolgáltatás

Globális szervizhálózatunkban elkötelezett szakemberek dolgoznak, akik jól ismerik az Ön iparágát is. Itt vagyunk, hogy alkatrészekkel és szakértelemmel támogassuk Önt, bárhol és bármikor, amikor csak szüksége van rá.

Az Alfa Laval 360°-os szervizportfóliója a berendezések teljes életciklusa során minden igényt kielégít - az üzembe helyezéstől, karbantartástól, támogatástól és fejlesztéstől a felügyeleti szolgáltatásokig - a maximális üzemidő, rendelkezésre állás és optimalizálás érdekében.

A teljes tulajdonlási költség minimalizálásával segítünk Önnek abban, hogy a versenytársak előtt járjon.


Tudjon meg többet szervizszolgáltatás kínálatunkról

product lifetime service star


cleantech_symbol_RGB_png.png

Fenntartható partnerség

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy többet megtudjon fenntartható megoldásainkról.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ezt az információt eltároljuk, és adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.