Szervizszolgáltatások az Ön sikeréért

Az Alfa Laval szervizszolgáltatásait és eredeti alkatrészeit választva olyan felkészültséget és megbízhatóságot kap, amellyel időt és pénzt takaríthat meg. Mindeközben a biztonság és a környezetvédelem szempontjából is felelős döntést hoz. Berendezésekhez és alkalmazásokhoz kapcsolódó ismereteink mellett ez is az oka annak, hogy oly sokan választják az Alfa Lavalt szervizpartnerüknek. Szakértőink tudásából Ön is profitálhat. Szervizmérnökeink fáradhatatlanul dolgoznak azért, hogy teljesítményt és nyugalmat biztosítsanak Önnek.

Konkrét szervizszolgáltatást keres?

service_leaflet_640x360.jpg

.

Műszaki dokumentáció

Pontos műszaki dokumentációnk segítségével biztosíthatja a berendezések megfelelő üzemeltetését a mindennapi működés során, és helyesen végezheti el a karbantartási eljárásokat. A megfelelő dokumentáció megléte szükség esetén megkönnyíti a tanúsítási eljárást és az auditálást is - emellett lerövidíti az átfutási időt a pótalkatrészek megrendelésekor. 

Műszaki dokumentáció keresése

.

Hibaelhárítás

Képzett és tapasztalt Szervizmérnökeink segítséget nyújtanak az adott berendezéssel kapcsolatos bármely probléma megoldásához. A helyszínen vagy távolról dolgozva megtalálják a nem tervezett leállások okát, és segítenek Önnek abban, hogy berendezése a lehető legjobban működjön. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha sürgős szervizre van szüksége. 

Információk a hibaelhárításról

.

Hőcserélő szervizszolgáltatások

Az Alfa Laval a következő hőcserélő szervizszolgáltatásokat kínálja: lemezes hőcserélők, lemezes hőcserélő keretek, előmelegítők, lemezes hűtők és pasztőrök felújítása és karbantartása, valamint hőcserélők javítása. Karbantartási szolgáltatásaink között szerepel a lemezes hőcserélők, előmelegítők, lemezes hűtők és pasztőrök tisztítása is. Kattintson az alábbi linkekre és nézze meg az egyes hőcserélő típusokhoz kapcsolódó szolgáltatások részleteit:

CE service promo hex 640x360

Dekanter centrifuga szervizszolgáltatások

Az Alfa Laval dekanter centrifuga szervizelése a dekanter és a forgóegység szétszereléséből, az egyes alkatrészek tisztításából és mechanikusan, nyomásmosóval végzett tisztításból áll. Ezután a dekanter szerviz magában foglal egy ellenőrzést, amely az Alfa Laval szabványok szerint ellenőrzi a dekanter alkatrészeinek kopásfokát, és megvizsgálja azokat az esetleges javítás vagy csere szempontjából. További szolgáltatásként kiegyensúlyozzuk a forgó egységeket, összeszereljük és szállításra előkészítjük a berendezést. Dekanter centrifuga szervizszolgáltatásaink között lehetőség van adott berendezés tesztelésére, hogy ellenőrizni lehessen az adott feladatra való alkalmasságát. Kattintson az alábbi linkre dekanter centrifuga szervizszolgáltatásaink részleteiért:

CE service promo decanter 640x360 1

Szeparátor szervizszolgáltatások

Az Alfa Laval szeparátor szerviz szolgáltatása magában foglalja az ütemezett karbantartást, az állapotfigyelést és a teljesítmény javítását korszerűsítéssel. Szeparátor szervizmérnökeink az Ön Kollégáit is ki tudják képezni a rendszer üzemeltetésére és karbantartására, így maximalizálva a hatékonyságot. Az alábbi linkekre kattintva megnézheti az egyes iparágakhoz kapcsolódó szeparátor szervizszolgáltatásaink részleteit:

CE service promo separator 640x360
.

Szervizközpontunk Brno-ban

Az Alfa Laval Central Europe régiójának szervizközpontja a csehországi Brno-ban található. A szervizközpontban hőcserélők tisztítását, karbantartását és felújítását végezzük. A munkákat Kollégáink professzionális szerszámokkal, eredeti alkatrészekkel és több évtizedes tapasztalatokon alapuló szaktudással végzik. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a munkák során keletkező hulladékok és vegyi anyagok megfelelő ártalmatlanítására. A hőcserélők helyesen kivitelezett felújítása biztosítja a maximális hőátadást és a minimális nyomásveszteséget, ez pedig garanciát jelent az alacsony energiafogyasztásra, a zökkenőmentes gyártási- / szervizfolyamatokra és a minőség fenntartására.

gasket heart 640x360
.

Képzés

Amikor Alfa Laval berendezést vásárol, megbízhatóságot vásárol. De az Ön nyugalma legalább annyira függ a berendezés kezelőitől is. Képzéseket tartó szakértő kollégáink folyamatosan építik és fejlesztik kompetenciájukat, hogy Önnek kevesebbet kelljen aggódnia - és többet érjen el. 

Ismerje meg tanfolyamainkat

PB training

.

Spare parts banner 640x360.jpg

Pótalkatrészek

Ha az Ön számára fontos a termelékenység, akkor válassza az Alfa Laval eredeti pótalkatrészeit. Eredeti gyártóként olyan tudással és precizitással készítjük alkatrészeinket, amelyek révén meghosszabbodik a berendezések élettartama és csökken a teljes bekerülési költségük. Stabil logisztikai hálózatunkon keresztül világszerte időben szállítjuk őket.

Pótalkatrész igény esetén, lépjen kapcsolatba velünk

.

Szerviz kínálat

Az Alfa Laval 360°-os szervizportfóliója

Az Alfa Laval 360° szervizportfóliónk szolgáltatásai és megoldásai segítenek Önnek abban, hogy a lehető legjobban megtérüljön a berendezéssel kapcsolatos beruházás - annak teljes életciklusa alatt. Minden tekintetben partnerei vagyunk, az üzembe helyezéstől, a karbantartástól és a támogatástól kezdve a fejlesztésekig és monitoring szolgáltatásokig. 

Készenlét, megbízhatóság és felelősség

Mindent megteszünk azért, hogy rendelkezésre álljunk, amikor szüksége van ránk és azért, hogy berendezései mindig az ígértnek megfelelően, jól teljesítsenek. Komolyan vesszük az emberek és a környezet védelmét - és támogatjuk Önt abban, hogy ugyanezt tegye. 

Szerviz megállapodások

Az Alfa Laval szerviz megállapodások olyan személyre szabott megoldást kínálnak, amelyben az Ön egyedi igényei alapján kombinálható bármely szolgáltatásunk. A teljesítmény maximalizálása és az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében ezek a megállapodások a váratlan meghibásodások kockázatának minimalizálásával nyugalmat biztosítanak Önnek. Emellett teljes ellenőrzést biztosítanak Önnek a karbantartási költségvetése felett.

További információ az Alfa Laval szerviz megállapodásokról

Az Alfa Laval szervizmegállapodások a következőket nyújtják Önnek:

  • Maximális üzemidő
  • Rövid megtérülési idő
  • Teljes kontroll a karbantartási költségvetés felett