Az Energiahatékonysági Mozgalom

Csatlakozzon hozzánk az Energiahatékonysági Mozgalomban

Milyen energiaforrás fenntarthatóbb, mint az olyan energia, amelyet nem kell elsődlegesen termelni? A Nemzetközi Energiaügynökség szerint az energiahatékonyság az egyik legfontosabb pillér ahhoz, hogy a Párizsi Egyezményben foglaltakat időben elérjük. Ez egy könnyebben elérhető lehetőség és a jövő szén-dioxid-mentesítésének "első motorja". Mégsem kapja meg a neki kijáró figyelmet. A megvalósításához szükséges technológiák nem csak léteznek, hanem rendelkezésre állnak, megfizethetők és azonnal alkalmazhatóak.

Csak meg kell valósítanunk. Ezért csatlakozott az Alfa Laval az Energiahatékonysági Mozgalomhoz. Olvassa el nyilatkozatunkat, hogy megtudja, miről szól az Energiahatékonysági Mozgalom.

Olvassa el nyilatkozatunkat

Energy efficiency movement

Az összefogás értéke

Az Energiahatékonysági Mozgalom egy nyílt ajtók melletti kezdeményezés, amely minden ágazatban összehozza az érdekelt feleket. Felkelti a figyelmet és felgyorsítja a globális energiahatékonyság növeléséhez szükséges intézkedéseket.

Az Alfa Laval volt az első vállalat, amely a 2021-es glasgow-i ENSZ éghajlatváltozási konferencián, a COP26-on csatlakozott az ABB által indított Energiahatékonysági Mozgalomhoz. Hisszük, hogy az együttműködés és az erős partnerségek a kulcs a szén-dioxid-mentes jövő megteremtéséhez.

Csatlakozzon velünk az Energiahatékonysági Mozgalomhoz, és kötelezze el magát az energiahatékonyság mellett még ma.

Csatlakozzon a mozgalomhoz

Az Alfa Laval elkötelezett a változás előmozdítása mellett

Szélesebb körű együttműködésre van szükségünk, ha fel akarjuk gyorsítani az energiahatékony megoldások megvalósítását. Az Alfa Laval elkötelezett amellett, hogy ezt a változást előmozdítsa, és 2030-ra szén-dioxid-semlegessé váljon a teljes értékláncban. 2030-ra elérjük a net zero-t az 1. és 2. körbe tartozó kibocsátások tekintetében, a 3. körbe tartozó kibocsátásokat pedig 50 százalékkal csökkentjük 2020-hoz képest. Ezt energiahatékonysági fejlesztésekkel, hulladékhő-visszanyerő beruházásokkal, valamint a beszállítókkal és ügyfelekkel való együttműködéssel fogjuk elérni.

Továbbra is segíteni fogjuk ügyfeleinket abban, hogy energiahatékony megoldásokat találjanak folyamataikhoz. Ennek megvalósításában kulcsszerepe lesz folyamatos törekvésünknek arra, hogy energiahatékonyabb technológiákat találjunk, szakértői szervizszolgáltatást és csereprogramot biztosítsunk, valamint hosszú távú partneri kapcsolatokat létesítsünk.

Fenntarthatóság az Alfa Lavalnál
 

Energiahatékonyság

Hogyan tudja az Alfa Laval maximalizálni az Ön energiahatékonyságát? Tudja meg, hogyan segítenek megoldásaink évente 50 GW energiát megtakarítani - és ezzel akár 25 millió tonnával csökkenteni a CO2-kibocsátást. Ez az Alfa Laval saját szén-dioxid-kibocsátásának 550-szerese.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

"Re-Made to matter"

Az Alfa Laval és a Stena Recycling közösen létrehozták egy előremutató, fenntartható és könnyen alkalmazható "Re-Made to matter" csereprogramot. Ez lehetőséget ad arra, hogy a régi hőcserélőkben található értékes fémek akár 100%-át visszanyerjük. Azáltal, hogy modernebb kialakításúakra cseréljük a régi berendezéseket, javul a hatékonyság, ami energiamegtakarítást és a szén-dioxid-kibocsátás csökkenését eredményezi.

Re-made to matter vignette imge 640x360

Csatlakozzon a mozgalomhoz

Milyen energiaforrás fenntarthatóbb, mint az olyan energia, amelyet nem kell elsődlegesen termelni? Ezért az energiahatékonyság az "első motor", amely a szén-dioxid-mentes jövő felé segít bennünket. Már csak meg kell valósítanunk. Csatlakozzon mellettünk a nyílt ajtókkal működő kezdeményezéshez, hogy elősegítsük az energiahatékony megoldások megvalósítását. Együtt felgyorsíthatjuk az átmenetet egy fenntarthatóbb jövő felé.

EnergyEfficiencyMovement vignette image


cleantech_symbol_RGB_png.png

Fenntartható partnerség