Energybanner
Energybanner 640x360

Fenntarthatóság

Célunk, hogy optimalizáljuk a természeti erőforrások felhasználását mind saját, mind ügyfelei tevékenysége során

A fenntarthatóság két oldala

Üzleti alapelvek

Az Alfa Laval üzleti alapelvei, magatartási kódexe leírja, hogyan viselkedünk a társadalomban, üzleti tevékenységünk során. Négy alapelvünk - a szocialitás, az üzleti tisztesség, a környezetvédelem és az átláthatóság - magukban foglalják az emberi jogok tiszteletben tartását mind munkavállalóink, mind a minket körbevevő közösség számára, valamint a környezeti hatások csökkentésére irányuló töreékvéseinket.

 

Bővebben üzleti alapelveinkről

Üzleti lehetőségek

Az Alfa Lavalnál a fenntarthatóság az üzleti lehetőségek megragadásáról is szól. Termékeink és technológiáink segítenek a vízkezelésben, az energiahatékonyság javításában, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésében és a környezetszennyezés minimalizálásában, valamint az élelmiszerek fűtésében, hűtésében, szeparálásában és szállításában. Más szóval, a fenntarthatóság üzleti tevékenységünk középpontjában áll.

 

Bővebben az üzleti lehetőségekről

A szén-dioxid-semlegesség és a körkörös gazdaság elérésének támogatása

Az Alfa Laval lehetővé teszi ügyfelei számára az élelmiszeriparban, a hajóiparban és az energiaiparban, hogy leküzdjék a jelenlegi és jövőbeli környezetvédelmi kihívásaikat. Erről, valamint arról, hogy hogyan kezeljük saját fenntarthatósági kihívásainkat, a 2020-as fenntarthatósági jelentésünkben olvashat bővebben. Írjon nekünk a sustainability@alfalaval.com címre, és ossza meg velünk véleményét!

plant with bubble 640x360

Hozzájárulásunk az ENSZ globális céljaihoz

Az Egyesült Nemzetek Szervezete 17 fenntartható fejlődési cél elérését tűzte ki 2030-ig. Ezek olyan globális célok, amelyek megvalósítására a világ vezetői kötelezettséget vállaltak. E célok eléréséhez kulcsfontosságú a civil társadalom, a tudományos élet és az üzleti szféra közötti ágazatokon átívelő együttműködés. Az Alfa Laval alaptevékenysége nagymértékben hozzájárul a globális célok közül soknak az eléréséhez.

SDG Wheel v2

A fenntartható megoldások elősegítése

Képzeljünk el egy fenntarthatóbb világot. Egy olyan világot, amelyben kevesebbre van szükség ahhoz, hogy még többet termelhessünk. Egy olyan világot, amelyben hatékonyan fedezzük növekvő energiaigényünket, és egyúttal csökkentjük a CO2-kibocsátást. Képzeljünk el egy olyan világot, ahol úgy tudjuk kihasználni a természeti erőforrások erejét, hogy közben megőrizzük azokat. Az Alfa Lavalnál nem csak elképzeljük ezt a világot. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt építjük.

Accelerate sustainable solutions

Esettörténetek