Berendezés korszerűsítések - A sörfőzési kapacitás növelésének intelligens módja

Termelési kapacitásuk növelésének különböző megoldásait értékelve, a Dalian Daxue Sörfőzde az Alfa Laval berendezés korszerűsítési szolgáltatása mellett döntött, amely során optimalizálták a Sörfőzde Alfa Laval ALDOX™ modulját.

DÁTUM 2023-11-28

A Dalian Daxue Sörfőzde kapacitásának bővítésére két lehetőséget fontolgatott: a jelenlegi ALDOX™ moduljának kiegészítését egy helyi beszállító légtelenítő rendszerével (amely nem tudta teljesíteni a csúcstermelés követelményeit), vagy az ALDOX™ modul cseréjét egy nagyobb egységre, ami azonban költséges beruházást eredményezett volna. 

Az Alfa Laval egy rutin szervizlátogatáson járt a sörfőzdében, és értesült a Dalian termelési kapacitás bővítésének kihívásairól. Ezt követően az Alfa Laval a meglévő ALDOX™ rendszer optimalizálására tett berendezés korszerűsítési javasolatot. Ezzel a lehetőséggel a Dailan el tudta kerülni. hogy új és nagyobb egységbe kelljen beruháznia.

Az Alfa Laval fejlesztései biztosították a kapacitás növelését

Az Alfa Laval berendezés korszerűsítési szolgáltatás biztosította a kapacitás növelését a csúcshónap követelményeinek megfelelően, és a Daxue Sörfőzde nagyon elégedett volt az Alfa Laval által nyújtott szakértelemmel és támogatással.

Előnyök

  • Nagyobb kapacitás, új berendezés nélkül
  • Teljes körű támogatás személyre szabott megoldásokkal
  • Kompatibilitás és biztonság
  • Nyugalom az üzemeltetési folyamatokban

A teljes történet letöltése

Növelje üzeme teljesítményét az Alfa Laval 360°-os szervizszolgáltatás kínálatával

Kiterjedt szervizportfóliónkban minden olyan szolgáltatást megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy Alfa Laval berendezései teljes élettartamuk alatt csúcsteljesítménnyel, maximális üzemidővel és hatékonysággal működjenek. Szakértői csapatunk és alkatrészeink elérhetősége biztosítják az Ön nyugalmát.

További információ az Alfa Laval 360° szervizszolgáltatás kínálatról

Az ügyfél

A 2001-ben alapított Daxue sörfőzde az északkelet-kínai Liaoning tartomány Dalian városában található, ahol a harmadik legnagyobb sörfőzde. A Dauxe éves kapacitása 280 000 hektoliter, és nagy hírnévnek örvend Liaoning tartományban, Kína negyedik legnagyobb sörpiacán.