Állapotfigyelés

Valós idejű adatokon alapuló információk

Optimalizálja a forgóberendezései karbantartási ütemtervét az érzékelőkről kapott valós idejű adatok, a kritikus alkatrészek állapotfelügyelete vagy a folyamatparaméterek alapján. A vezető szakértőink által kidolgozott algoritmusok segítségével elvégezzük a rezgésdiagnosztikát, és a kapott eredmények felhasználásával elkészítjük a főbb intézkedésekre tett javaslatokat is tartalmazó jelentést. Ez biztosítja, hogy a berendezése a megfelelő módon működjön, és lehetővé teszi a karbantartás tervezését.

Szerviz, csak szükség esetén

A fix karbantartási időközök helyett érdemes a berendezés tényleges állapotát figyelembe venni, és a megfelelő időben történő szervizeléssel optimalizálni a szervizintervallumokat, melynek eredményeként a karbantartási időközök gyakran meghosszabbodnak.
Különösen ajánlott az állapotfelügyelet azokban az esetekben, amikor a szervizintervallumokat nehéz meghatározni, vagy a karbantartási költségek túl magasak a szakképzett személyzet hiánya miatt, illetve, ha a szeparáció a folyamat kritikus szakasza.

Online szolgáltatás

Az online szolgáltatás igénybevétele esetén rendszeres időközönként jelentést küldünk Önnek az átfogó rezgésdiagnosztikai eredmények alapján. Éjszakánként nyugodtan alhat, hiszen a riasztási jelentések biztosítják, hogy azonnal értesítést kapjon, ha az alkatrészek meghibásodnak, vagy egyéb problémák merülnek fel a berendezésével kapcsolatban.

Offline szolgáltatás

Az offline szolgáltatás igénybevétele esetén hordozható eszközzel töltjük le az adatokat a meghatározott időben.

Hogyan működik

Szakértőink:

  • Rezgésdiagnosztikai adatokat gyűjtenek - a helyszínen vagy online
  • Elemzik az összegyűjtött adatokat, akár helyben, akár központilag a részletesebb elemzés érdekében
  • Valós idejű adatok alapján meghatározzák, hogy milyen típusú szervizszolgáltatásra van szükség, és mikor kell elvégezni azt
  • Optimalizált szerviztervet javasolnak forgóberendezésekhez.
阿法拉伐专家进行检测设备-Alfa Laval experts conduct testing equipment

How can we help you?Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van.

Lépjen velünk kapcsolatba

Alfa Laval monitoring szolgáltatások

Tíz jó tipp, hogy Alfa Laval berendezése csúcsteljesítménnyel működjön