Alkatrészek

Okos választás

Növelje a termelékenységet és maximalizálja az üzemidőt az Alfa Laval minőségi eredeti alkatrészeivel. A hosszú élettartamú, kiváló minőségű alkatrészekkel csökkentheti a teljes tulajdonlási költséget, és megőrizheti a berendezés értékét annak teljes élettartama alatt.

Páratlan minőség

Tartósságra, megbízhatóságra és termelésre tervezett alkatrészeink újra és újra kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A pontos specifikációk szerint gyártott Alfa Laval alkatrészek bizonyítottan jól teljesítenek anyag- és tesztlaboratóriumainkban, valamint világszerte számos alkalmazásban.

Nyomonkövethetőség és tanúsítás

Az alkatrészeket folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű szabványoknak, előírásoknak és különböző tanúsítási követelményeknek, például a REACH-nek. Ha szükséges, az Alfa Laval teljes nyomon követhetőséget tud biztosítani a kritikus pótalkatrészekhez kapcsolódóan az élelmiszeripar, a biotechnológia, a gyógyszeripar, a hajózás és a nukleáris erőművek számára.

Mindenhol elérhető

Globális szervizhálózatunkon és 11 nagyobb forgalmazási központunkon keresztül Ön könnyen hozzáférhet számtalan eredeti pótalkatrész készletünkhöz. Az Alfa Laval Értékesítési Partnerek gyors hozzáférést biztosítanak a helyi pótalkatrész-készletekhez is, különösen a szivattyú- és szelepalkatrészek esetében.

Az Alfa Laval kiterjedt pótalkatrész készletet tart fenn, amely a jelenlegi termékkínálatunkban szereplő termékek támogatása mellett, néhány, akár 100 éves, régebbi alkatrészt is tartalmaz. Alkatrészkészlet-rendszerünk több mint 450 000 alkatrészre vonatkozóan tartalmaz konkrét információkat, például műszaki adatokat és elérhetőséget. Több mint 50 000 egyedi cikket tartunk raktáron.

spare parts 640x360

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.

How can we help you?Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van.

Lépjen velünk kapcsolatba

Biztonsági adatlapok - Vegyszerek

Safety data sheetsSzerezzen előnyt vegyszereink alkalmazásával, amelyek növelik berendezéseink teljesítményét. Speciális termékek a következőkhöz:

Kenőanyagok, tisztítószerek - vízkőoldók, korróziógátlók, pH-stabilizátorok, pelyhesítő anyagok szeparáláshoz, ragasztók, felületjavítók - felújító anyagok.

Nézze meg naprakész biztonsági adatlapjainkat.

További alkatrészekhez kapcsolódó szolgáltatások

  • Szerviz kit-ek.Kifejezetten a könnyű használatra tervezett szervizkészleteink tartalmazzák az adott szervizeléshez szükséges összes aktuális eredeti pótalkatrészt, így csökkentve a karbantartási időt.
  • Csere. Felújított kritikus alkatrészek és pótalkatrészek, az Alfa Laval szabványok szerint rendbehozva.
  • Exkluzív készlet. Maximalizálja az üzemidőt azzal, hogy a kritikus fontosságú pótalkatrészeket az Ön cége neve alatt tartjuk fenn globális elosztóközpontjaink egyikében, hogy szükség esetén gyorsabban kézbesíthessük azokat.

Tíz jó tipp, hogy Alfa Laval berendezése csúcsteljesítménnyel működjön