Alkatrészek

Okos választás

Növelje a termelékenységet és maximalizálja az üzemidőt az Alfa Laval minőségi eredeti alkatrészeivel. A hosszú élettartamú, kiváló minőségű alkatrészekkel csökkentheti a teljes tulajdonlási költséget, és megőrizheti a berendezés értékét annak teljes élettartama alatt.

Páratlan minőség

Tartósságra, megbízhatóságra és termelésre tervezett alkatrészeink újra és újra kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A pontos specifikációk szerint gyártott Alfa Laval alkatrészek bizonyítottan jól teljesítenek anyag- és tesztlaboratóriumainkban, valamint világszerte számos alkalmazásban.

Nyomonkövethetőség és tanúsítás

Az alkatrészeket folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű szabványoknak, előírásoknak és különböző tanúsítási követelményeknek, például a REACH-nek. Ha szükséges, az Alfa Laval teljes nyomon követhetőséget tud biztosítani a kritikus pótalkatrészekhez kapcsolódóan az élelmiszeripar, a biotechnológia, a gyógyszeripar, a hajózás és a nukleáris erőművek számára.

Mindenhol elérhető

Globális szervizhálózatunkon és 11 nagyobb forgalmazási központunkon keresztül Ön könnyen hozzáférhet számtalan eredeti pótalkatrész készletünkhöz. Az Alfa Laval Értékesítési Partnerek gyors hozzáférést biztosítanak a helyi pótalkatrész-készletekhez is, különösen a szivattyú- és szelepalkatrészek esetében.

Az Alfa Laval kiterjedt pótalkatrész készletet tart fenn, amely a jelenlegi termékkínálatunkban szereplő termékek támogatása mellett, néhány, akár 100 éves, régebbi alkatrészt is tartalmaz. Alkatrészkészlet-rendszerünk több mint 450 000 alkatrészre vonatkozóan tartalmaz konkrét információkat, például műszaki adatokat és elérhetőséget. Több mint 50 000 egyedi cikket tartunk raktáron.

spare parts 640x360

A megadott információkat adatvédelmi politikánknak megfelelően tároljuk és kezeljük..

How can we help you?Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van.

Lépjen velünk kapcsolatba

Biztonsági adatlapok - Vegyszerek

Safety data sheetsSzerezzen előnyt vegyszereink alkalmazásával, amelyek növelik berendezéseink teljesítményét. Speciális termékek a következőkhöz:

Kenőanyagok, tisztítószerek - vízkőoldók, korróziógátlók, pH-stabilizátorok, pelyhesítő anyagok szeparáláshoz, ragasztók, felületjavítók - felújító anyagok.

Nézze meg naprakész biztonsági adatlapjainkat.

További alkatrészekhez kapcsolódó szolgáltatások

  • Szerviz kit-ek.Kifejezetten a könnyű használatra tervezett szervizkészleteink tartalmazzák az adott szervizeléshez szükséges összes aktuális eredeti pótalkatrészt, így csökkentve a karbantartási időt.
  • Csere. Felújított kritikus alkatrészek és pótalkatrészek, az Alfa Laval szabványok szerint rendbehozva.
  • Exkluzív készlet. Maximalizálja az üzemidőt azzal, hogy a kritikus fontosságú pótalkatrészeket az Ön cége neve alatt tartjuk fenn globális elosztóközpontjaink egyikében, hogy szükség esetén gyorsabban kézbesíthessük azokat.

Tíz jó tipp, hogy Alfa Laval berendezése csúcsteljesítménnyel működjön