Tisztítási szolgáltatások

A berendezések élettartamának meghosszabbítása

A berendezések tisztántartása alapvető fontosságú lehet az üzemi folyamatok hatékonysága szempontjából. Tisztítási szolgáltatásainkkal helyreállítjuk a technológiai felületek optimális állapotát, ezáltal csökkennek a karbantartási költségek és nő a berendezés élettartama. Az energiamegtakarításnak köszönhetően az üzemeltetési költségek is csökkenthetők.

Tisztítási szolgáltatások minden igényhez

Az Alfa Laval számos CIP (helyszíni tisztítást végző) rendszert és tisztítószert kínál, amelyeket kifejezetten a hőcserélőkön, a szeparátorokon és az édesvíz-előállító berendezéseken keletkezett lerakódások hatékony eltávolítására fejlesztettek ki.

Kizárólag körültekintően összeállított és környezetbarát vegyszereket használunk.

CIP-rendszerek

Válasszon a rozsdamentes acélból, illetve a legkisebb modulok esetében polietilénből készült Alfa Laval CIP-modulok és -rendszerek széles választékából.

A nagyon nagy méretű hőcserélők, vagy az olyan veszélyes területek esetében, ahol robbanásbiztos berendezésre van szükség, alternatív megoldásként megtervezhetjük Önnek a CIP-rendszereket.

Tisztítószerek

A nem kívánt szennyeződések biztonságos eltávolítására az Alfa Laval speciálisan kifejlesztett, egészségre ártalmatlan tisztítószereket javasol, amelyeket a saját laboratóriumunkban alapos vizsgálatoknak vetettünk alá annak biztosítása érdekében, hogy ne károsítsák a tömítéseket és a fűtőfelületek anyagát.

Egyéb vegyszerek

A tisztító vegyszereken kívül az Alfa Laval kínálatában szerepelnek egyéb vegyszerek is, például a szeparátorok hatékonyságának növelésére, valamint ivóvízkezeléshez. Ezeket kifejezetten magasfordulatú szeparátorainkhoz és sótalanító üzemek számára fejlesztettük ki.

Hogyan működik

Szakértőink:

  • Tisztítási megoldásokat ajánlanak a berendezés és az alkalmazás függvényében.
  • Tisztítási szolgáltatásokat nyújtanak nem Alfa Laval berendezésekhez is.
  • CIP-tisztítási szolgáltatásokat nyújtanak.
cleaning services 640x360

How can we help you?Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van.

Lépjen velünk kapcsolatba

Alfa Laval karbantartási szolgáltatások

Tíz jó tipp, hogy Alfa Laval berendezése csúcsteljesítménnyel működjön