Közös megoldás egy szaúd-arábiai petrolkémiai vállalatnál

Amikor Ügyfelünknél problémák jelentkeztek az Alfa Laval kazettás hőcserélőkkel, attól tartottunk, hogy elveszítjük egyik értékes Partnerünket. Ehelyett Ügyfelünkkel úgy döntöttünk, hogy együtt dolgozunk a megoldáson, és ennek folyamán még szorosabbra fűztük kapcsolatunkat.

DÁTUM 2023-11-28

Kezdetben nagyon aggódtunk, és gondolom, Ügyfelünk is elgondolkodott üzleti kapcsolatunkon - emlékszik vissza Jürgen Kohler, az Alfa Laval szaúd-arábiai szerviz részlegének vezetője. "Miután reakciónkon látták, hogy milyen messzire vagyunk hajlandóak elmenni a probléma megoldása érdekében, úgy döntöttek, hogy együttműködnek velünk a hiba helyrehozásában."

 

 

Az ügyfél hangja

A kezdetektől fogva jól megértettük egymást és jó volt közöttünk az együttműködés. Számos megbeszélés és mindkét vállalat által végzett vizsgálat után rájöttünk, hogy nem csak egyetlen kiváltó oka volt a hibának, hanem több oka is.

Jürgen Kohler, szerviz részleg vezető, Alfa Laval, Szaúd-Arábia 

Termékek

Az Alfa Laval lemezes hőcserélőkben a hőátadó lemezek között tömítések zárják el az egyes csatornákat egymástól, és a közegeket váltakozó csatornákba irányítják. A különböző iparágakban hatékonyan alkalmazzák őket fűtésre, hűtésre, hővisszanyerésre, kondenzációra és elpárologtatásra.

 Lemezes hőcserélők 

Az Ügyfél

A petrolkémiai vállalat székhelye a szaúd-arábiai Jubailban található, és etilént, etilénglikolt és lineáris alfa-olefineket gyárt.

A megoldás

Az Ügyfélnél Alfa Laval MA30W kazettás hőcserélők üzemelnek.

A lehetséges hibák széles körű vizsgálatát követően az Alfa Laval feljavította a csatorna tömítések anyagát, és módosította a gyűrűs tömítések kialakítását és gyártását.

Esettanulmány letöltése

Esettanulmány letöltése