A megbízhatóság a folyamatos működés kulcsa

Az Alfa Laval megbízható partnere lett a német BSL Schkopau vegyipari vállalatnak, akik a gyors pótalkatrész-szállítással és karbantartással több millió eurónyi leállási költséget takarítanak meg.

DÁTUM 2023-11-28

Gyors csere és javítási szolgáltatás az Alfa Lavaltól  

Axel Geissler felelős a BSL Schkopau üzemében a megelőző karbantartásért. 24 éves tapasztalattal rendelkezik az Alfa Laval lemezes hőcserélők üzemeltetésében.

A gyorsaság elengedhetetlen. Egy kétnapos leállás során az Alfa Laval megvizsgálta a lemezes hőcserélők működését, megállapította, hogy számos tömítés cserére szorul, és megcsinált néhány javítási munkát. A kétnapos leállás alatt mindent elvégeztek. 

Ha javítási munkálatokra van szükség, a Geissler számára az állásidő elkerülése a legfontosabb. "Ha a klórüzemünk leáll, nem tudjuk működtetni az MC-3 üzemet sem, amely sorba van kötve" - magyarázza. "Egy napos leállás esetén több millió eurós kiesésről beszélünk." 

A legjobb termék az, amelyik a legkevesebb problémát okozza. Az általunk használt Alfa Laval hőcserélők az évek során nagyon megbízhatónak bizonyultak." AXEL GEISSLER, BSL SCHKOPAU

A teljes történet letöltése

Az általunk használt Alfa Laval hőcserélők az évek során nagyon megbízhatónak bizonyultak."
AXEL GEISSLER, BSL SCHKOPAU

Növelje üzeme teljesítményét az Alfa Laval 360°-os szervizszolgáltatás kínálatával

Kiterjedt szervizportfóliónkban minden olyan szolgáltatást megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy Alfa Laval berendezései teljes élettartamuk alatt csúcsteljesítménnyel, maximális üzemidővel és hatékonysággal működjenek. Szakértői csapatunk és alkatrészeink elérhetősége biztosítják az Ön nyugalmát.

További információ az Alfa Laval 360° szervizszolgáltatás kínálatról

Az ügyfél

A BSL Schkopau egy németországi vegyi üzem, amely az amerikai Dow Chemicals csoporthoz tartozik. Az üzemben mintegy 35 különböző típusú lemezes hőcserélőt üzemel.