Multi | Alfa Laval

Multi

Az iparágak többségében használható Toftejorg forgó szórófejes tartálytisztító berendezések kimagasló tisztíthatóságot, magasabb minőségű végterméket, nagyobb összteljesítményt és csökkentett működési költségeket biztosítanak.

rotating spray head multi 640x360

Költséghatékony tisztítás

A Toftejorg forgó szórófejek kimagasló tisztítási hatékonysággal és jelentősen csökkentett ciklusidővel üzemelnek annak érdekében, hogy megfeleljenek a különböző feldolgozó iparágak tartálytisztításra vonatkozó követelményeinek - a cellulóz- és papíripartól kezdve a vegyiparon át a bioetanol- és keményítőgyártó iparágakig. A Toftejorg forgó szórófejek használatával gyakorlatilag bármilyen tartályméret és -konfiguráció esetén mérhető megtakarítás érhető el a lecsökkent energia-, vegyszer- és vízfogyasztásnak köszönhetően.

Az elérhető legjobb tisztítási eredmény biztosítása, valamint az öblítővíznek a tartály belső felületein történő hatékony eloszlatása érdekében a Toftejorg forgó szórófejek egy optimalizált folyadéksugár-szórási mintát használnak. A nagy becsapódású sűrű szórási minta gyorsabban és hatékonyabban távolítja el a maradványokat a termelési ciklus után, mint a sokkal költségesebb és időigényesebb vegyszeres vagy kézi tisztítási módszerek. Az önleeresztő és a kívül-belül öntisztító képességnek köszönhetően minden Toftejorg forgó szórófejes készülék az iparági legjobb gyakorlatnak megfelelően működik.

Megbízható teljesítmény és hosszú élettartam

A minimális belső nyomásveszteségű Toftejorg forgó szórófejek már 0,1 bar értéknél alacsonyabb nyomáson is forognak; azonban az ajánlott üzemi nyomás 2 és 3 bar között van. A megbízható és megismételhető tisztítási teljesítménynek és a hosszú élettartamnak köszönhetően a forgó szórófejes technológia már több mint fél évszázada sikeresnek bizonyul.

Termék előnyök

  • 40%-kal gyorsabb tisztítás = több idő a termelésre
  • Dinamikus tisztítási teljesítmény és 360°-os teljes lefedettség
  • Akár 40%-os tisztításiköltség-megtakarítás

Multi kínálat:

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Alfa Laval Rotary spray head

Jó hatásfokú és lefedettségű forgó szórófejjel dolgozik. Ez alacsonyabb folyadék fogyasztást és gyorsabb tisztítási időt eredményez.

Hogyan működik

A Toftejorg forgó szórófejek magát a tisztítófolyadékot használják a lefedettség és az ütközőhatás biztosítására. A tisztítóközeg fizikai áramlása elforgatja a forgó szórófejet, és a fúvókák örvényszerű szórási mintát hoznak létre a tartály belső felületén.

A fúvókák biztosítják a tartály vagy a reaktor teljes belső felületét lefedő tisztítófolyadék-becsapódást, és a változó vastagságú lefolyó folyadékfilmet is. A változó vastagságú lefolyó folyadékfilmnek nagyobb a hő- és tömegátviteli együtthatója, mint a statikus tartálymosó gömbfejek által biztosított lefolyó folyadékfilmnek.

A szórófej saját magát is megtisztítja oly módon, hogy a tisztítóközeget átvezeti a forgó csapágytól egészen a hosszúkás fej nyakáig.

A forgó szórófejek költséghatékony alternatívát jelentenek a hagyományos statikus tartálymosó gömbfejekkel szemben, mivel alacsony nyomáson üzemelnek és csak kis mennyiségű tisztítófolyadékot használnak fel.

Ezek az eszközök gyakorlatilag mindenféle ipari tisztításra alkalmasak, beleértve a tartályok, a reaktorok, a nyomástartó edények, valamint az egyéb tároló- és szállítótartályok tisztítását is.

 

 

Bizonylat    Multi kínálat      Sani kínálat  Sani SB kínálat 
 ATEX              X   
2.1-es anyagbizonylat          X             X          X 
3.1-es anyagbizonylat              X         X
 Q-doc.              X          X 
 3A             X 
 EHEDG             X
Csatlakozás      
 Clip-on          X           X         X
 Weld-on          X           X         X
 Thread          X           X  
Felületkezelés :      
0.8 ra          X          X         X
0.5 ra            X         X
Szórási minta      
180° Le         X         X  
270° Fel         X         X         X
360°         X         X         X