Multi

Az iparágak többségében használható Toftejorg forgó szórófejes tartálytisztító berendezések kimagasló tisztíthatóságot, magasabb minőségű végterméket, nagyobb összteljesítményt és csökkentett működési költségeket biztosítanak.

rotating spray head multi 640x360

Költséghatékony tisztítás

A Toftejorg forgó szórófejek kimagasló tisztítási hatékonysággal és jelentősen csökkentett ciklusidővel üzemelnek annak érdekében, hogy megfeleljenek a különböző feldolgozó iparágak tartálytisztításra vonatkozó követelményeinek - a cellulóz- és papíripartól kezdve a vegyiparon át a bioetanol- és keményítőgyártó iparágakig. A Toftejorg forgó szórófejek használatával gyakorlatilag bármilyen tartályméret és -konfiguráció esetén mérhető megtakarítás érhető el a lecsökkent energia-, vegyszer- és vízfogyasztásnak köszönhetően.

Az elérhető legjobb tisztítási eredmény biztosítása, valamint az öblítővíznek a tartály belső felületein történő hatékony eloszlatása érdekében a Toftejorg forgó szórófejek egy optimalizált folyadéksugár-szórási mintát használnak. A nagy becsapódású sűrű szórási minta gyorsabban és hatékonyabban távolítja el a maradványokat a termelési ciklus után, mint a sokkal költségesebb és időigényesebb vegyszeres vagy kézi tisztítási módszerek. Az önleeresztő és a kívül-belül öntisztító képességnek köszönhetően minden Toftejorg forgó szórófejes készülék az iparági legjobb gyakorlatnak megfelelően működik.

Megbízható teljesítmény és hosszú élettartam

A minimális belső nyomásveszteségű Toftejorg forgó szórófejek már 0,1 bar értéknél alacsonyabb nyomáson is forognak; azonban az ajánlott üzemi nyomás 2 és 3 bar között van. A megbízható és megismételhető tisztítási teljesítménynek és a hosszú élettartamnak köszönhetően a forgó szórófejes technológia már több mint fél évszázada sikeresnek bizonyul.

Termék előnyök

  • 40%-kal gyorsabb tisztítás = több idő a termelésre
  • Dinamikus tisztítási teljesítmény és 360°-os teljes lefedettség
  • Akár 40%-os tisztításiköltség-megtakarítás

Multi kínálat:

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Alfa Laval Rotary spray head

Jó hatásfokú és lefedettségű forgó szórófejjel dolgozik. Ez alacsonyabb folyadék fogyasztást és gyorsabb tisztítási időt eredményez.

Hogyan működik

A Toftejorg forgó szórófejek magát a tisztítófolyadékot használják a lefedettség és az ütközőhatás biztosítására. A tisztítóközeg fizikai áramlása elforgatja a forgó szórófejet, és a fúvókák örvényszerű szórási mintát hoznak létre a tartály belső felületén.

A fúvókák biztosítják a tartály vagy a reaktor teljes belső felületét lefedő tisztítófolyadék-becsapódást, és a változó vastagságú lefolyó folyadékfilmet is. A változó vastagságú lefolyó folyadékfilmnek nagyobb a hő- és tömegátviteli együtthatója, mint a statikus tartálymosó gömbfejek által biztosított lefolyó folyadékfilmnek.

A szórófej saját magát is megtisztítja oly módon, hogy a tisztítóközeget átvezeti a forgó csapágytól egészen a hosszúkás fej nyakáig.

A forgó szórófejek költséghatékony alternatívát jelentenek a hagyományos statikus tartálymosó gömbfejekkel szemben, mivel alacsony nyomáson üzemelnek és csak kis mennyiségű tisztítófolyadékot használnak fel.

Ezek az eszközök gyakorlatilag mindenféle ipari tisztításra alkalmasak, beleértve a tartályok, a reaktorok, a nyomástartó edények, valamint az egyéb tároló- és szállítótartályok tisztítását is.

 

 

Bizonylat    Multi kínálat      Sani kínálat  Sani SB kínálat 
 ATEX              X   
2.1-es anyagbizonylat          X             X          X 
3.1-es anyagbizonylat              X         X
 Q-doc.              X          X 
 3A             X 
 EHEDG             X
Csatlakozás      
 Clip-on          X           X         X
 Weld-on          X           X         X
 Thread          X           X  
Felületkezelés :      
0.8 ra          X          X         X
0.5 ra            X         X
Szórási minta      
180° Le         X         X  
270° Fel         X         X         X
360°         X         X         X