Tejipar

Az Alfa Lavalt több mint egy évszázada vezéreli a folyamatos innováció, aminek köszönhetően olyan feldolgozóberendezéseket kínál, amelyek maximalizálják a hozamot, megkönnyítik a tisztítást és minimalizálják a hulladékot a tejfeldolgozás minden lépésénél. Alkatrészeink segítenek a víz-, energia- és vegyszer-megtakarításban, miközben megfelelnek a legszigorúbb biztonsági és higiéniai előírásoknak.

Alfa Laval dairy processing

Segítünk a tejfeldolgozás előrehaladásában

Dairy-processing-more-value.jpg

Minden cseppből több érték

Az Alfa Laval tejfeldolgozó berendezései a legtöbbet hozzák ki a tejből - a folyamat minden egyes lépésénél értéket teremtve. A nagy hatékonyságú feldolgozás és a kíméletes termékkezelés jobb hozamot, kevesebb hulladékot és a lehető legjobb termékminőséget biztosítja.

Ezen túlmenően, innovatív berendezéseink kialakítása és jellemzői lehetővé teszik a hosszabb termelési üzemidőt azáltal, hogy kevesebb időre van szükség a tisztításra és karbantartásra.

Dairy-processing-built-in-sustainability.jpg

Beépített fenntarthatóság

Az Alfa Laval fejlesztéseinek középpontjában az energia-, víz- és vegyszerfogyasztás csökkentése áll, ezzel támogatva a fenntarthatósági törekvéseket. Olyan egyedi megoldásokat kínálunk, amelyek jelentősen csökkentik a tejüzemek energiafogyasztását. Hasonlóképpen, a tisztítási folyamatok optimalizálása lehetővé teszi, hogy csökkentse a CIP-tisztításra fordított idő-, víz- és vegyszer mennyiségét.

Dairy-processing-superior-hygiene.jpg

Kiváló higiénia

A higiénia kritikus fontosságú a tejfeldolgozásban. Az Alfa Laval higiénikus berendezések minden részletének megtervezésekor összpontosítottunk a higiéniára, hogy megkönnyítsük a tisztítást és csökkentsük az elszennyeződés kockázatát. Ezáltal könnyebbé válik az iparág szigorú higiéniai és élelmiszerbiztonsági előírásainak betartása - ma és a jövőben is.

A tejipari folyamatok optimalizálása

 

Az Alfa Laval komponensekkel a nyers tejtől kezdve a kész tejtermékig minden feldolgozási lépésből a legtöbbet hozhatja ki. Termékeink segítenek a hozam, az üzemidő és a termékminőség maximalizálásában, miközben minimálisra csökkentik az energia- és vízfogyasztást. Kattintson a gombra a folyamatlépések megtekintéséhez és a hozzájuk kapcsolódó kiemelt technológiák megtalálásához.

Folyamatlépések és technológiák áttekintése

Dairy processing overview process chart

Termékek

.
.

Mi folyamatosan újítunk. Ön folyamatosan fejlődik.

Az Alfa Laval itt van, hogy segítsen Önnek a tejipari gyártás élvonalában maradni. Mélyre nyúló iparági tapasztalatokkal, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy intelligensebb, jobb és hatékonyabb módszereket találjunk a kiváló minőségű tejtermékek előállításához. Berendezéseinek teljes élettartama alatt biztosítjuk szakértelmünket és szoros együttműködésünket annak érdekében, hogy megtaláljuk a legleleményesebb fejlesztéseket és a legjobb módszereket a tejipari termelés optimalizálására. Ez magában foglal digitális megoldásokat is, amelyek segítenek abban, hogy tejipari folyamatait teljes mértékben kontrollálhassa.

 

Dairy-processing-we-keep-innovating

Csökkentse környezeti lábnyomát

Az Alfa Laval tejfeldolgozó berendezései lehetővé teszik, hogy kevesebből hozzon ki többet. Hozzájárulnak ahhoz, hogy fenntartható jövőt építsen vállalkozása számára, miközben kevesebbet fogyaszt az értékes erőforrásokból. Az alábbiakban néhány példát láthat arra, hogy termékeink hogyan teremtenek értéket.

Dairy-processing-hermetic-design-emotion.jpg

Energiacsökkentés: Hermetikus kialakítás és eMotion

A hidrodinamikát javító légmentes dobnak köszönhetően az Alfa Laval hermetikus kialakítású tejszeparátorai akár 60%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a nem hermetikus alternatívák. Az Alfa Laval eMotion modulja a szeparátordob körül közel vákuumot hoz létre, így akár 75%-kal is növelheti az energiamegtakarítást.

További információk

Dairy-processing-Thinktop.jpg

Csökkentse a vízfogyasztást: Thinktop

Ha víztakarékos innovációról van szó, az Alfa Laval ThinkTop kiemelkedő. A Unique Mixproof keveredésmentes szelepekre szerelve a ThinkTop impulzus üléktisztító funkció akár 95%-os víz- és vegyszer-megtakarítást eredményezhet a CIP-tisztítás során.

További információk

Dairy-processing-SaniSB.jpg

Csökkentse a vegyszer felhasználást: SaniSB

A Sani SB forgó szórófejekkel a tejtartályok tisztítása hatékonyabb, mint valaha. A szórófejek egyedi jet mintázatot hoznak létre, amely akár 40%-kal csökkentheti az idő-, a víz- és a tisztítószer ráfordítást.

További információk

Dairy-processing-Foodec.jpg

Javítsa a hozamot: Foodec

A laktóz- és kazeingyártásban a tisztaság és a hozam a legfontosabb paraméterek a víztelenítés és savótlanítás során. Az Alfa Laval Foodec dekanter centrifugái mindkettőhöz ideálisak, mivel a hasonló alternatívákhoz képest akár 25%-kal nagyobb szilárdanyag-kezelési kapacitást tesznek lehetővé.

További információk

Szervizszolgáltatások

.

Professzionális támogatás a kezdetektől fogva

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az élelmiszeriparban, tejiparban és italgyártásban alkalmazott berendezések szervizelésében. Készen állunk arra, hogy támogassuk Önt, ha problémákkal szembesül, vagy ha a tej- és italgyártó folyamatainak korszerűsítési lehetőségeit szeretné megvitatni. A CIP-programok optimalizálására is szakosodtunk a vízfogyasztás és a tisztítószerek használatának csökkentése érdekében. Partnereink, helyi szervizmérnökeink, szerviz- és alkatrészelosztó központjaink globális hálózatának köszönhetően a szakképzett segítség és az eredeti pótalkatrészek mindig rendelkezésre állnak. 

A telepítéstől és üzembe helyezéstől kezdve, a berendezés teljes élettartama során támogatjuk Önt megelőző karbantartással, korszerűsítésekkel, távfelügyelettel, megelőző karbantartással, hibaelhárítással és még sok minden mással.

Biztosítsa a maximális üzemidőt, teljesítményt és a befektetés megtérülését. Tudjon meg többet az általunk kínált szervizszolgáltatásokról:

Dekanter centrifuga szerviz     Higiénikus szivattyú szerviz    Hőcserélő szerviz   

Higiénikus tartályberendezés szerviz   Higiénikus szelep szerviz

 

Plant based drinks service.jpg