LeviMag UltraPure

Az Alfa Laval LeviMag® UltraPure egy aszeptikus mágneses keverő, amely az utolsó cseppig történő bekeverés és a termékhozam maximalizálása érdekében korszerű kialakítással és szabadalmazott lebegő keverőlapáttal rendelkezik. Kompakt, energiatakarékos és könnyen karbantartható berendezés, amely ideális választás a biotechnológiai és gyógyszeripari, valamint a magas követelményeket támasztó, higiénikus és steril folyamatokkal működő alkalmazásokhoz.

Alfa Laval 人气磁力搅拌器-Alfa Laval Popular Magnetic Stirrer

Kimagasló higiénia, optimalizált működés

  • Optimalizált áramlás a magasabb hatékonyság és a kíméletes termékkezelés érdekében
  • Bekeverés az utolsó cseppig a maximális hozam elérése érdekében
  • Optimalizált CIP-folyamatok (helyszíni tisztítás) a teljes leüríthetőségnek köszönhetően
  • Minimális állásidő az egyszerű karbantartásnak köszönhetően
  • Átfogó dokumentáció az ellátási lánc teljes nyomon követhetősége érdekében

Az Alfa Laval LeviMag UltraPure mágneses keverő a szárazon üzemelési képességének köszönhetően maximalizálja a terméshozamot és gyors megtérülést biztosít. A nagyon alacsony fordulatszámon történő hatékony keverés kíméletes termékkezelést tesz lehetővé. A nyitott kialakítás, valamint a tisztítás során az alacsony fordulatszámon történő forgás biztosítja, hogy a tisztítószerek mindenhol kifejtsék a hatásukat (ne maradjanak holt területek), elősegíti a termékmaradványok hatékony eltávolítását és minimálisra csökkenti a kopásból származó részecskékkel való szennyeződés kockázatát.

.

LeviMag_exploded_magnetic_mixer_400X750.png

LeviMag® UltraPure Technológia

Az Alfa Laval LeviMag UltraPure lebegő kialakítása kiküszöböli a súrlódást az axiális csapágyalkatrészek között. Ez jelentősen csökkenti a közegkárosodás kockázatát. Ez nagyon fontos az olyan gyógyszeripari folyadékok esetében, amelyek például érzékeny hordozókristályokat tartalmaznak.

Szerviz

Növelje a rendelkezésre állást az egyszerűen karbantartható és a kezelők által a helyszínen is könnyen cserélhető, alacsony súrlódású csapágyakkal. Nincs szükség ragasztásra vagy szoros illesztésre. Ez minimalizálja az állásidőt. Ezenfelül nincs szükség tartalék keverőlapátokra sem. Az egyszerű karbantartáshoz szükséges szerszámok is elérhetők.

Termékmodellek

Az Alfa Laval LeviMag UltraPure mágneses keverő öt méretben áll rendelkezésre, 100-300 mm között.
A keverők lehetővé teszik a folyadéktípusok és a keverési feladatok széles körének rugalmas kezelését, a nagy intenzitású keveréstől kezdve egészen a kíméletes termékkeverésig. Alacsony viszkozitású termékek esetén, illetve az olyan alapvető alkalmazásokban, amelyek például a termék homogenitásának fenntartására szolgálnak, a keverő akár 40 m3 folyadék kezelésére is alkalmas.

 

 

 

 

 

 

LeviMag UltraPure 640x360

Hogyan működik

.

A mágneses keverő mágneses tengelykapcsolóval továbbítja a szükséges nyomatékot. A mágneses tengelykapcsoló két állandó mágnesből és egy hegesztett lemezből áll, amely elválasztja a mágnescsoportokat. Az egyik mágnescsoport a keverőlapátba van szerelve (1) a másik pedig a rotorba (6). Amikor a hajtómű elindítja a rotor forgását, a két mágnescsoport közötti kölcsönhatás mágneses kapcsolatot hoz létre, amely felerősíti a keverőlapát forgását. A mágneses kapcsolat elvesztésének elkerülése érdekében a forgási sebességet csak fokozatosan szabad növelni a frekvenciaváltóval. A fordulatszám-növelés ideje jellemzően körülbelül 30 másodperc. A frekvenciaváltó a sebesség beállítására is használható.

Mivel a mágneses mező egy légrésen át, a hegesztett lemezen (4) keresztül csatlakozik, a tartály nem érintett a folyamatban, és ezért nincs szükség tömítésre. Ez kiküszöböli a szivárgás és a termékszennyeződés kockázatát.

Alfa Laval mágneses keverő - működési elv

.

360°-os szerviz- és karbantartási videókA belső menetes csapágy cseréje és beszerelése

A külső menetes csapágy kiszerelése és cseréje

A keverőberendezések széles választékának része

Az Alfa Laval higiénikus alkalmazásokhoz kifejlesztett átfogó keverőberendezés-választéka kiválóan alkalmazható a tej- és élelmiszeripar, az italgyártás, az otthon- és szépségápolás, a biotechnológia, valamint a gyógyszeripar területén

 

Esetleg ez is érdekelheti...

ALB

A tartály aljára szerelhető ALB agitátor az élelmiszer-, a tej-, és a gyógyszeriparban, az italgyártásban, valamint a biotechnológiai és a kozmetikai iparágban használt alkalmazásokhoz kínál minden igényt kielégítő keverési megoldásokat.

Alfa Laval ALB bottom entry mixer

Sani

A higiénikus alkalmazásokhoz tervezett Toftejorg forgó szórófejes tartálytisztító berendezések kimagasló tisztíthatóságot és üríthetőséget, valamint egyszerű, költséghatékony karbantartást kínálnak.

rotating spray head sani 640x360

Mérőcellák

Ideálisan alkalmazhatók keveréshez, adagoláshoz vagy ömlesztett adagoláshoz kis méretű vagy mobil tartályok esetében, akár 4000 kg tartálykapacitásig.

Beam load cell 640x360
.

阿法拉伐搅拌罐

Tíz legjobb tipp - Tartályberendezések

Itt található néhány tipp és szervizvideó, amelyek bemutatják a tartályberendezések állapotmegőrzésének leghatékonyabb módszereit.

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

Termék animációk

Nézze meg termék animációs oldalunkat és ismerje meg berendezéseink felépítését és működését közelebbről. 

Nézze meg az animációkat (angol nyelvű oldal) 

Tartályfelszerelés

Szakcikkek (angol nyelven)

.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)