Unique SSV, DN125 és DN150

A Unique együlékes DN125 (5") és DN150 (6") szelepek moduláris kialakítású higiénikus pneumatikus ülékes szelepek, amelyek széles körűen alkalmazhatók, például két vagy három csatlakozónyílással elzárószelepként, vagy három és öt közötti csatlakozónyílással átváltószelepként. Ezek a szelepek a Unique együlékes szelepcsalád kiegészítésére szolgálnak az üzem speciális területein működő nagy méretű berendezésekhez, ahol fontos szempont a szelep mérete.

unique ssv dn125 dn150 right side 640x360

Sokoldalú és megbízható együlékes szelep

Az Alfa Laval Unique együlékes szelepek (SSV) robusztus, sokoldalú, és rendkívül megbízható pneumatikus szelepek.

A modularitás költséghatékony és szinte végtelen lehetőséget biztosít a magas szintű higiéniai előírásoknak megfelelő együlékes szelepek adott célra történő kialakításához. A Unique SSV szeleptestek, szeleptányérok és működtetőegységek gyakorlatilag bármilyen követelménynek megfelelően konfigurálhatók.

A Unique együlékes szelep megfelelője az Egyesült Államokban és Kanadában a Unique 7000.

Kimagasló folyamatbiztonság

A Unique SSV termékcsalád a világszerte több mint egymillió szelepnél alkalmazott, jól bevált moduláris platformra épül. Az egyetlen rozsdamentes acéllemezből préselt szeleptest rendkívül erős és tartós kivitellel rendelkezik, ezáltal biztonságos gyártási folyamatokat garantál. Az aktuátor fokozott teljesítménye biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a működést.   Tartósabb kivitel

A minőségi tömítés biztosítása érdekében a Unique SSV termékcsaládra jellemző, hogy a szeleptányér és az ülék közötti fém-fém érintkezéshez egy meghatározott tömítőnyomásra meghúzott O-gyűrű kerül beszerelésre. Ez jelentősen csökkenti a kopást, és meghosszabbítja a szelep üzemi élettartamát. A standard Unique SSV szelepeket ötéves jótállással rendelkező, félig karbantartásmentes működtetőegységgel szállítjuk.

Alacsony beszerzési és üzemeltetési összköltség

Az egyszerű, megbízható kialakításnak köszönhetően a Unique SSV termékcsalád hosszú üzemi élettartamot, kevesebb termékveszteséget, fokozott termékbiztonságot és nagyobb rendelkezésre állást biztosít. A kevés mozgó alkatrész csökkenti a karbantartási igényt és a készletezési költségeket. A hatékonyabb, kevesebb tisztítási ciklussal működő CIP-eljárások, és az ebből következő csökkentett víz, tisztítófolyadék- és energiafelhasználás szintén hozzájárul a Unique SSV alacsony tulajdonlási összköltségéhez.  

 

 

Termékelőnyök

  • Költséghatékony
  • Számtalan lehetőség
  • A szeleptest rendkívül erős és tartós

Higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus

'Close at hand' higiénikus áramlástechnikai termékkatalógus - online verzió  

Találja meg a keresett Alfa Laval terméket

Hogyan működik

Kivitel

Az Alfa Laval Unique SSV sorozat egy, kettő vagy három szeleptestből, szeleptányérból, tömítésből, működtetőegységből és szorítógyűrűből áll.

Működési elv

Az Alfa Laval Unique SSV egy levegőműködtetésű ülékes szelep. Vezérlése távolról, sűrített levegővel történik. A szelep általában két csatlakozónyílással rendelkezik a levegőbevezetés és a technológiai levegőellátás számára; az átváltószelepekhez szükség van egy harmadik csatlakozónyílásra.

 

360° Szerviz és karbantartás videók

Alfa Laval Unique együlékes szelepek - aktuátor

Alfa Laval Unique együlékes szelepek – aktuátor csapágy cseréje

Alfa Laval Unique együlékes szelep – termékkel érintkező tömítések

Alfa Laval Unique együlékes szelepek - termékkel érintkező tömítések cseréje