Petrolkémiai megoldások

A petrolkémiai gyártók megbízható és fenntartható teljesítményt szeretnének. A kompakt hőcserélők és a speciális csőkötegess hőcserélők legszélesebb választékával az Alfa Laval költséghatékony energia-visszanyerést biztosít. De ez még nem minden. A megfelelő megoldással javíthatja fűtési, hűtési, kondenzációs és újraforralási feladatait. Ez növeli a jövedelmezőséget, miközben egyidejűleg csökkenti a költségeket, az alapterület igényt és a kibocsátást.

petrochemical main products image 640x360

Leggyakrabban keresett termékeink

Compabloc_640x360.jpg

Compabloc

Hegesztett és teljesen hozzáférhető Compabloc hőcserélőnk képes a nagy nyomás és hőmérséklet értékeket igénylő, nehéz feladatok ellátására. Még a legagresszívabb közegekkel is megbirkózik anélkül, hogy a gyors és egyszerű tisztítás vagy ellenőrzés terén kompromisszumot kéne kötni. A rugalmas csatlakozóméretnek és kialakításnak köszönhetően képes kezelni az aszimmetrikus áramlásokat. Rövid lemezszerkezettel kombinálva pedig tökéletes megoldást jelent a kondenzációs és kiforralási feladatokhoz.

 

Bővebben a termékről

plate_heat_exchangers_GPHE.jpg

Szerelt lemezes és kazettás hőcserélők

Az Alfa Laval különböző formájú és méretű szerelt lemezes hőcserélők teljes kínálatát biztosítja. Széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy minden feladathoz megtaláljuk a tökéletesen illeszkedő megoldást. A hőcserélő kialakítása rugalmasan változtatható lemezek eltávolításával vagy hozzáadásával, az adott alkalmazásnak vagy változtatásnak megfelelően. És ez még nem minden. Az egyszerűsített szétszerelési és tisztítási eljárásoknak köszönhetően a hőcserélők karbantartása nagyon könnyű. Ha az egyik oldalon agresszív közeget kell kezelni, kazettás hőcserélőinket ajánljuk.

Bővebben a termékről

plate_heat_exchangers_welded-spiral.jpg

Spirál hőcserélők

A spirál hőcserélő az első számú problémamegoldónk. Egycsatornás elrendezésével ez a hőcserélő öntisztító és képes a nagy viszkozitású folyadékok kezelésére. Ez a kialakítás karbantartás céljából könnyen hozzáférhető, így tökéletes választás az alacsony üzemeltetési költségek és az optimális üzemidő eléréséhez. Kondenzátorként is kiválóan alkalmazható, amely a lehető legkisebb nyomásesést használja. Még felülről is szerelhető, így még tovább csökkentve a telepítési költségeket.

Bővebben a termékről

További megoldásaink

Léghűtők

Lemezes hőcserélők

Csőköteges hőcserélők

Szeparátorok

Egyéb termékek