AlfaPure

Az Alfa Laval AlfaPure centrifugális szeparátorok eltávolítják az olajat, a zsírt és a szilárd részecskéket a vízből és az olajalapú folyadékokból. A folyamatos tisztítás 600%-kal növeli a mosófolyadék eltarthatóságát, és akár 10 évre meghosszabbítja a hűtőfolyadék élettartamát.

AlfaPure系列高速离心机-AlfaPure series high-speed centrifuge

Csökkentett kopás, megnövelt rendelkezésre állás

  • Eltávolítja a vizet, a koptató fémport és az egyéb részecskéket 2 μm méretig
  • Plug-and-play modul az egyszerű telepítés érdekében
  • Nincs szükség az üzem áttervezésére
  • A tárcsasoros technológia felgyorsítja az elválasztási folyamatot

Az Alfa Laval AlfaPure csökkenti a szerszám kopását, ezáltal pontosabb megmunkálást, kevesebb selejtet és hosszabb élettartamot biztosít. Emellett egészségesebb munkakörülményeket teremt és csökkenti az ártalmatlanítási költségeket. Ezt az ipari szervizfolyadék-tisztító rendszert általában egy bypass rendszerbe telepítik, amely folyamatosan, megszakítás nélkül működik.

Vágófolyadék szeparálás

A vágófolyadékok szilárd és folyékony szennyeződésektől való megtisztítása meghosszabbítja a szerszámok és folyadékok élettartamát. Ez csökkenti a szerviz miatt szükséges gépleállások számát, valamint alacsonyabb beszerzési és üzemeltetési összköltséget eredményez.

industrial fluids separation

Mosófolyadék tisztítása

Ha a mosófolyadékok beszennyeződnek, a lecserélésük az ártalmatlanítás és az állásidő miatt költséges eljárás lehet. Hatékony szeparálással hosszú időre biztosíthatja a maximális a termelékenységet és a hatékonyságot.

cogwheels
.