A fenntartható megoldások elősegítése

Képzeljünk el egy fenntarthatóbb világot. Egy olyan világot, ahol kevesebb kell ahhoz, hogy még többet termeljünk. Egy olyan világot, ahol hatékonyan kielégítjük növekvő energiaigényünket, és ezzel egyidejűleg csökkentjük a CO2-kibocsátást. Képzeljünk el egy olyan világot, ahol úgy tudjuk kihasználni a természeti erőforrások erejét, hogy közben meg is őrizzük azokat.

Az Alfa Lavalnál nem csak elképzeljük ezt a világot. Építjük is - Ügyfeleinkkel és Partnereinkkel együtt. Fáradhatatlanul keresünk olyan újításokat, amelyekkel gyorsítjuk az átállást hatékonyabb, tisztább energiamegoldásokra és előremozdítjuk a körkörös gazdaságot. Elmélyült iparági ismereteink lehetővé teszik számunkra, hogy optimalizáljuk ügyfeleink folyamatait, legyőzzük a legnehezebb kihívásokat, és továbbra is nap mint nap jobbá tegyük a világot.

Együttes erővel támogatjuk az átállást fenntartható megoldásokra. Tesszük mindezt az "Advancing better" jegyében - az Ön vállalkozása, az Ön kollégái és közös bolygónk számára.

cleantech_symbol_640x360.png

Együttműködés a fenntartható megoldások felgyorsítása érdekében

Az Alfa Laval több évtizedes tapasztalatra alapozva egyedülálló szakismerettel rendelkezik olyan új lehetőségek azonosításához, amelyek segítségével többet lehet kihozni a meglévő folyamatokból és alkalmazásokból. Ismerje meg, hogy megoldásainkkal és partnerként nyújtott támogatásunkkal hogyan segítheti vállalkozásának megfelelő növekedését a fenntartható fejlődés lehetőségei szerint.

Szakértőink megmutatják az utat

Hallgassa meg Madeleine Gilborne-t, az Alfa Laval tiszta technológiákért felelős üzletfejlesztési menedzserét a tiszta energiával, energiahatékonysággal és a körkörös gazdasággal kapcsolatos munkánkról. Az Alfa Laval partnereként olyan vezető iparági szakértőkkel kerülhet kapcsolatba, mint Madeleine, akik támogatják az Ön vállalata fenntarthatóságának előmozdítását.

Globális kihívásunk: a dekarbonizáció

A dekarbonizáció kihívása kettős: egyszerre kell támogatnunk a gyorsan növekvő energiaigényeket, miközben csökkentenünk kell a CO2-kibocsátást, hogy teljesítsük a Párizsi Klímaegyezmény céljait.

Ahogy ez a diagram is mutatja, a jelenlegi pályánk messze van attól, amire szükség lenne. A párizsi célkitűzés eléréséhez, azaz a globális hőmérséklet-emelkedés 2050-ig történő 1,5°C-ra való korlátozásához a "fenntartható fejlődés" forgatókönyv szerinti pályára van szükség. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az energiaszükséglet várhatóan 54%-kal fog növekedni ugyanebben az időszakban. Egyetlen egyszerű megoldás sem képes tehát átalakítani a globális energiarendszert. Ehhez technológiák és üzemanyagok kombinációjára lesz szükség.

Az Alfa Lavalnál rendelkezünk azzal a tapasztalattal és tudással, amellyel segíteni tudjuk az átalakulást az energiahatékonyság, a tiszta energia és a körkörös gazdaság terén. Olvasson bővebben a témáról, vagy lépjen kapcsolatba velünk még ma.


Lépjen velünk kapcsolatba

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Energiahatékonyság

Hogyan tudja az Alfa Laval maximalizálni az Ön energiahatékonyságát? Tudja meg, hogyan segítenek megoldásaink évente 50 GW energiát megtakarítani - és ezzel akár 25 millió tonnával csökkenteni a CO2-kibocsátást. Ez az Alfa Laval saját szén-dioxid-kibocsátásának 550-szerese.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Tiszta energia

Készen áll felfedezni a holnap megoldásait a zöld hidrogéntermelés, az üzemanyagcellák, a szén-dioxid-leválasztás és az energiatárolás területén? Kattintson ide, hogy megismerje az Alfa Laval megoldásait a tiszta energiára való átállás elősegítésére.

Sustainable solutions Clean energy

Körkörös gazdaság

Szeretné látni, hogyan dolgozik együtt az Alfa Laval Partnereivel és Ügyfeleivel annak érdekében, hogy minden természeti erőforrást a lehető leghatékonyabb módon használjanak fel - és hasznosítsanak újra? Fedezze fel legújabb megoldásainkat a körkörös gazdaság előmozdítására.

Sustainable solutions Circular economy

Fenntartható partnerség

Az Ön kíváncsisága a mi kíváncsiságunk. Az Ön szenvedélye a mi szenvedélyünk. Az Alfa Laval hisz abban, hogy az együttműködés és az erős partneri kapcsolat a kulcs a holnap megoldásainak előmozdításához. Ez a hajtóereje, több mint egy évszázada tartó fáradhatatlan újításainknak. Ma is ez hajtja új fejlesztéseinket az energiahatékonyság, a tiszta energia és a körkörös gazdaság területén. Ismerje meg, hogy megoldásaink és partnerként nyújtott támogatásunk hogyan segítheti vállalkozását a megfelelő, fenntartható növekedésben.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership

Szervizszolgáltatások az optimális energiahatékonyságért

Optimalizálja lemezes hőcserélői hőátadási hatékonyságát megfelelő szervizeléssel. A megfelelő szerviz mellett hatékonyan üzemelő lemezes hőcserélőkkel 100 GW energiát és 50 millió tonna CO2-t takaríthat meg.

Service CleanTech puff 640x360

Az Alfa Laval a COP28 konferencián

Az Egyesült Arab Emírségekben kerül megrendezésre az ENSZ klímaváltozással foglalkozó konferenciája, a COP28. Az ezen részt vevő svéd delegáció tagjaként az Alfa Laval ismét csatlakozik a globális erőfeszítésekhez, amelyek elősegítik az átállást a Net-zero kibocsátás eléréséhez 2050-re. A vállalat elsődleges célja, hogy segítse a folyamatos váltást azon iparágakban, amelyektől társadalmaink függnek. Ez azt jelenti, hogy támogatjuk az energetikai átállást és csökkentjük a kibocsátást az energia-, az élelmiszer-, a vízipar- és a hajózás területén.

city-in-sunset-lights-incl-logo
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

A fenntartható megoldások elősegítése

Képzeljen el egy fenntarthatóbb világot

.

Fenntartható megoldások egy jobb világért

Tudta, hogy az Alfa Laval a 17 ENSZ-fenntarthatósági cél közül 15-höz járul hozzá? Megoldásainkkal nem csak Ügyfeleinket, hanem bolygónkat is támogatjuk. Legújabb Fenntarthatósági jelentésünk dokumentálja azt a munkát, amelyet azért végzünk, hogy mindenki számára jobb mindennapi körülményeket teremtsünk.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Díjnyertes "Here" magazinunk

A "Here" az Alfa Laval online magazinja, amely elnyerte a 2019-es Svéd Kiadói Díjat. A legfrissebb betekintést, elemzéseket és inspirációkat kínálja világunkból. A "Here" magazin fő témája, hogy hogyan lehet a folyamatokat az energiatakarékosság és a környezetvédelem érdekében javítani. Emellett rámutat azokra a globális és helyi kihívásokra, amelyekkel szembe kell néznünk a megoldás megtalálása érdekében.

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine