Elpárologtatási megoldások 3D/VR

Az elpárologtató rendszerek virtuális valóság (VR) modelljeinek megtekintéséhez csak kattintson a modulokra. Ha asztali számítógépről böngészik, az egér segítségével 360 fokos szögben körüljárhatja elpárologtató moduljainkat. Forgassa el a modulokat a jobb gombbal kattintva, és nagyítsa ki azokat a görgetés funkcióval. Az élményt VR hardverrel is kombinálhatja.

AlfaFlash

AlfaFlash

Egyfokozatú lemezes gyorselpárologtató a lerakódásra hajlamos és/vagy kíméletes kezelést igénylő viszkózus folyadékok koncentrálására. Kompakt és öntisztító, alacsonyabb telepítési, üzemeltetési és karbantartási költségekkel.

AlfaFlash_Decanter_Thumbnail

AlfaFlash dekanterrel

Egyfokozatú lemezes gyorselpárologtató dekanterrel robusztus, költséghatékony megoldásként a zéró folyadékkibocsátású és kristályosítási rendszerekhez. Kiválóan alkalmas a szennyvíz mennyiségének csökkentésére, termékvisszanyerésre, vízvisszanyerésre és újrafelhasználásra.

AlfaVap Inline 2

AlfaVap Inline

Kétfokozatú AlfaVap kúszófilmes bepárló modul oldott szilárd anyagokat tartalmazó technológiai folyadékok koncentrálására. A csöves elpárologtatóknál nagyobb közegkoncentrációt és viszkozitást kezel, minimális helyigény mellett.

AlfaVap_MVR_2

AlfaVap MVR

A mechanikus gőzvisszasajtolással (MVR) ellátott AlfaVap kúszófilmes bepárló a legnagyobb energiahatékonyságot biztosítja. Csökkenti a közüzemi költségeket és a szén-dioxid-kibocsátást, minimalizálva a környezetterhelést.

AlfaVap_TVR_2

AlfaVap kétfokozatú TVR

A termikus gőzvisszasajtolással (TVR) ellátott kétfokozatú AlfaVap kúszófilmes bepárló jó egyensúlyt biztosít a beruházások és a költségek terén.

AlfaVap_TVR_3

AlfaVap háromfokozatú TVR

Háromfokozatú AlfaVap kúszófilmes bepárló termikus gőzvisszasajtolással (TVR). Akár 40%-kal nagyobb energiahatékonyságú, mint egy TVR-rel ellátott kétfokozatú bepárló.