PlusClean®

Engedje, hogy az Alfa Laval PlusClean® tisztítófúvóka forradalmasítsa a tartálytisztítást higiénikus folyamataiban. Egy felülre szerelt tartálytisztító készülékkel párosítva a PlusClean® egyszerűen illeszkedik a tartály falába vagy aljára. Amikor a CIP-tisztítás során aktiválódik, a holttereket egy nyomás által generált tisztítóközeg mintával éri el, garantálva a 100%-os tisztítási lefedettséget, akár 80%-os víz- és tisztítószer költség megtakarítást, valamint 0%-os szennyeződést.

PlusClean tank cleaning nozzle

Növelje a termékhozamot példátlan 100%-os tartálytisztítási lefedettség mellett

  • 100%-os tisztítási lefedettség
  • Akár 80%-kal alacsonyabb víz- és tisztítószer-fogyasztás
  • Megszünteti a termékszennyeződések kockázatát és növeli a termékhozamot
  • Megfelel a legmagasabb higiéniai követelményeknek
  • Alacsony össz üzemeltetési költség

Az alapos tartálytisztítás kiküszöböli a szennyeződés kockázatát, amely befolyásolhatja az Ön higiénikus folyamatainak hatékonyságát. A könnyen telepíthető Alfa Laval PlusClean® tisztítófúvóka használata eredményesen szünteti meg gyakorlatilag az összes elszennyeződési kockázatot a technológiai tartályokban. Optimalizált, nagy hatásfokú szórásképével a PlusClean® 100%-osan lefedi az olyan holtterek tisztítását, mint például a keverőlapátok, a tekercsek, vagy csatlakozások alatti felületek. Ezeket a felülre szerelt tartálytisztító eszközök nem érik el. Mostantól gyorsabb, biztonságosabb, szennyeződésmentes átállások lehetségesek, ami növeli a tételes vagy folytatólagos folyamatok termelékenységét az élelmiszer-, ital- és testápoló termékeket gyártó iparágakban. Ez növeli a termékhozamot és felgyorsítja a beruházás megtérülését, miközben csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.

.

  

PlusClean nozzle spray pattern 1
PlusClean nozzle spray pattern 2
PlusClean nozzle spray pattern 3

Rendkívül sokoldalú

A PlusClean® optimalizálja a fő tisztítóberendezés hatékonyságát, függetlenül attól, hogy az statikus gömbcsap, forgó szórófej vagy forgó jet-fej. A tartály általános kialakításától függően a tisztítófúvóka helyét a tartály falában vagy a tartály alján alakíthatja ki. Igazítsa a tisztítófúvókát az Ön saját igényeihez és válasszon a három különböző szóráskép és a rögzítésre szolgáló két különböző hegeszthető lemez közül.

Speciális termékcsalád

A tisztítóközeg által aktivált dugattyúval ellátott Alfa Laval PlusClean® alapváltozaton kívül egy speciális pneumatikus változat is elérhető. A pneumatikus változat a dugattyút szabályozott légnyomással aktiválja. Az Alfa Laval ThinkTop-pal kiegészítve teljes áttekintést kaphat a tartály tisztítási folyamatáról, beleértve a visszacsatoló jelzéseket, például a nyitott/zárt pozícióról és az öblítési lehetőségről.

Szerviz

Ez a berendezés hosszabb teljesítménnyel és nagyobb üzemidővel fog futni, köszönhetően a nagy kopásállóságú alkatrészeknek, amelyek könnyen, helyben cserélhetők, így minimálisra csökkentve az állásidőt. A PlusClean® tisztítófúvókának nincsenek mozgó alkatrészei, amelyek a tartályba nyúlnak vagy abból visszahúzódnak. Az Alfa Laval tartós, megbízható eredeti alkatrészei kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, csökkentik a teljes tulajdonlási költséget és megőrzik a berendezés értékét annak teljes élettartama alatt.

Hogyan működik

.

Az Alfa Laval PlusClean® tisztítófúvóka a tartály falával és/vagy aljával egy szintben kerül beépítésre. A fúvóka a tisztítóközeg vagy szabályozott légnyomás által aktiválva nagy erővel fecskendezi a tisztítóközeget, amelyet legyező alakban közvetlenül a szennyezett területre permetez. A tisztítási lefedettséget a tengely és a keverőlapátok szabályozott és ismételt forgása biztosítja.

 

A tisztítási ciklus befejeztével a beépített rugós mechanizmus visszaállítja a dugattyút eredeti helyzetébe, biztonságosan lezárva a falra szerelt tisztítófúvókát. Ha tisztításra van szükség, mindig vezérlővel kell működtetni.

PlusClean cleaning nozzle exploded view

Biztonságos sajtgyártás a tartály holttereinek 100%-os tisztításával

 

Egy nagy skandináv tejüzem tejfelvétel bővítésével kívánta növelni a sajttermelést. Ehhez kapcsolódóan fordult a Beritech Grouphoz, egy tapasztalt tartály- és rendszerépítőhöz. A cél az volt, hogy teljes tisztítási lefedettséget biztosítsanak két új, 30 méter magas, alulra szerelt keverőkkel ellátott nyerstej silóikban.

 

Bővebben 

Cheese factory 640X360.jpg

.

100% cleaning coverage
.

Mennyire tiszta a tartálya?

Az Alfa Laval PlusClean® és az Alfa Laval PlusClean® UltraPure forradalmasítja a higiénikus tartálytisztítást. Amikor a CIP-tisztítás során aktiválódik, a PlusClean a tisztítóközeget nagy hatásfokkal permetezi közvetlenül a holtterekre, így a piacon elsőként garantálja a 100%-os tisztítási lefedettséget.

PlusClean brochure image 640x360
.

360°-os szerviz- és karbantartási videók

Hogyan szereljük össze az Alfa Laval PlusClean® berendezést

Hogyan szereljük szét az Alfa Laval PlusClean® berendezést

Ez is érdekelheti...

TJ40G/TJ20G

A TJ jet-fejeket a higiénikus - például az élelmiszer- és tejipar, a szépségápolási iparágak, valamint az italgyártás területén működő - alkalmazásokhoz tervezték. Különböző méretekben és különböző konfigurációkban kapható, bármilyen tartályméretet lefedve.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

A Sani SB EHEDG-tanúsítvánnyal, valamint a 3A-jelzés feltüntetésére érvényes engedéllyel rendelkezik.

SaniMagnum SB 640x360

Agitator ALT

A tartály tetejére szerelhető Alfa Laval ALT keverő mind az atmoszférikus, mind a nyomás alatt álló tartályokhoz alkalmas, és számos különböző méretben áll rendelkezésre.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

"Food Logic"

Az Alfa Laval higiénikus berendezései lépést tartanak az élelmiszeripari trendekkel. A kiváló teljesítményt és a kíméletes termékkezelést ötvözik az érzékeny összetevők megóvása érdekében. Emellett a következő négy fő kihívásra kínálnak megoldást; élelmiszer-termékek biztosítása a fogyasztók számára versenyképes áron, a nyersanyagok lehető legjobb felhasználása, a hulladék és a kibocsátás csökkentése, valamint biztonságos és higiénikus élelmiszer-termékek szállítása.

food logic 640x360

Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Szakcikkek (angol nyelven)