TJ

Az Alfa Laval forgó jet-fejes tartálytisztító berendezések kínálata kimagasló tisztíthatóságot, magasabb minőségű végterméket és nagyobb összteljesítményt biztosít, és akár 70%-kal csökkenti az üzemeltetési költségeket. A jet-fejeket a higiénikus - például az élelmiszer- és tejipar, a szépségápolási iparágak, valamint az italgyártás területén működő - alkalmazásokhoz tervezték.

TJ series rotary jet head

360°-os, nagy erejű tisztítás, ismételhető tisztítási mintával

  • A szennyeződések kiküszöbölése a hatékony tisztítási teljesítmény és a kiváló öntisztító tulajdonságoknak köszönhetően
  • Költséghatékony és fenntartható megoldás a csökkentett vegyszer- és vízigénynek köszönhetően
  • Magasabb rendelkezésre állás a csökkentett tisztítási időnek köszönhetően
  • Egyszerű javítás és karbantartás - nincs szükség speciális szerszámokra.
  • A CIP ellenőrzése validált tisztítással

A TJ sorozat nagy erejű, 3D-indexált automatikus tisztítást biztosít egy meghatározott időtartam alatt a 15 és 500 m3 közötti feldolgozó-, tároló- és szállítótartályok, valamint az egyéb edények tisztítására. A díjnyertes kialakítás ideálisan használható a sörfőző berendezések tisztítására, valamint az élelmiszer- és tejipari folyamatokhoz. Költséghatékony eszköz a higiéniailag biztonságos, garantált minőségű tartálytisztítás eléréséhez.

.

Az Alfa Laval TJ sorozat a tartályok tisztításához

Hatékony tartálytisztítás alacsony üzemeltetési költségekkel

A fúvókák által kibocsátott erős vízsugár nagy mechanikai erőhatást fejt ki, és 360°-ban hatékonyan eltávolítja a fennmaradó termékeket és maradékanyagokat a termeléshez szükséges legmagasabb szintű higiénia biztosítása érdekében. Amikor a forgó jet-fej által létrehozott mechanikai erő nő, a vízfogyasztás csökken, és ez jelentős költségmegtakarítást eredményez, amint azt a fenti diagramon bemutattuk. (Dr. Sinners tisztítási filozófiája alapján)

  • Költségmegtakarítás (víz, vegyszerek): 70%*
  • Időmegtakarítás = több idő a termelésre: 60%*

*a hagyományos statikus gömbfejes tisztításhoz képestStatikus gömbfejes tisztítás

     

Alfa Laval TJ20G / TJ40G

     Yellow = Temperature 
     Grey = Chemicals

 

 

Kék = vízfogyasztás/idő
Piros = Mechanikus művelet
Sárga = hőmérséklet
Szürke = Vegyszerek

Hogyan működik

.

Dinamikus tartálytisztító berendezések

A fúvókák függőleges és vízszintes tengely körüli forgását a tisztítófolyadék áramlása váltja ki.
Az első ciklusban a fúvókák a tartály felületén laza mintát hoznak létre. A későbbi ciklusok során a minta sűrűsége fokozatosan nő, amíg a nyolc ciklus végére létre nem jön a teljes lefedettség. Mindez automatikusan megy végbe, és - kiegészítve az összes szükséges dokumentációval - hatékonyan garantálja a felhasználók számára a tartálytisztítás minőségét.

Teljes öntisztító rendszer

Az Alfa Laval TJ sorozatú forgó jet-fej nem csupán a tartály belsejének makulátlan tisztaságáról gondoskodik, de önmagát is megtisztítja - kívül-belül. A higiénikus öntisztító kivitel biztosítja, hogy a tisztítófolyadék-áram elérje a forgó jet-fej külső felületét. Ez csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát, valamint a potenciális termékveszteséget vagy termékvisszahívást.

 

1. Az átfedés biztosítja a test öntisztítását

2. A fúvóka homorú alakja biztosítja az öntisztító képességet

3. A folyadéksugár az agyon lévő két nyíláson keresztül biztosítja a kúp tisztítását.

 

 

 

Alacsony nyomásesés

Az alacsony nyomásveszteség nagyobb tisztítási hatékonyságot biztosít az azonos bemeneti nyomással működő más tartálytisztító berendezésekhez képest. Ennek eredményeként a tisztításra fordított költségek is csökkennek, mivel a berendezés a többi tartálytisztítóval szemben alacsonyabb nyomással/folyadékárammal üzemel.A tartálytisztító berendezések széles választékának része

Az Alfa Laval higiénikus alkalmazásokhoz kifejlesztett átfogó tartályberendezés-választéka kiválóan alkalmazható a tej- és élelmiszeripar, az italgyártás, az otthon- és szépségápolás, a biotechnológia, valamint a gyógyszeripar területén.

F

Tartályfelszerelés

.
阿法拉伐搅拌罐

Tíz legjobb tipp - Tartályberendezések

Itt található néhány tipp és szervizvideó, amelyek bemutatják a tartályberendezések állapotmegőrzésének leghatékonyabb módszereit.

A tisztításra fordított idő csökkentésének köszönhetően több italt lehet előállítani

Napjainkban az italpiac sokkal magasabb követelményeket támaszt, mint valaha. Hogyan lehet gyorsan leküzdeni az italgyártó gépsorok CIP-folyamatainak (Helyszíni tisztítás) optimalizálására irányuló kihívásokat?

Beverages colour

Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

Termék animációk

Nézze meg termék animációs oldalunkat és ismerje meg berendezéseink felépítését és működését közelebbről. 

Nézze meg az animációkat (angol nyelvű oldal) 

.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Szakcikkek (angol nyelven)

.