ALT

A tartály tetejére szerelhető Alfa Laval ALT keverő mind az atmoszférikus, mind a nyomás alatt álló tartályokhoz alkalmas, és számos különböző méretben áll rendelkezésre. A moduláris felépítésnek és a méretopcióknak köszönhetően nem kell a szükségesnél többet befektetnie, és optimális energiafelhasználással üzemeltetheti az alkalmazásait. Az ALT keverők CIP eljárással egyszerűen tisztíthatók, és a steril/aszeptikus, illetve az ATEX besorolással rendelkező alkalmazásokhoz is konfigurálhatók.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Kimagasló higiéniai szint biztosítása a költséghatékony, tartályokban történő keverési feladatok széles körének ellátására.

  • Egyszerűen testreszabható a speciális tartály- és folyamatkövetelményeknek megfelelően.
  • Csökkentett energiafogyasztás - a keverőlapátok egyedülálló alakjának és a termékek által elnyelt alacsony hőmennyiségnek köszönhetően.
  • A higiénikus kialakítás és a sima felületek megfelelnek az EHEDG, az USDA, az FDA és a 3-A szabványok előírásainak.
  • A berendezés alacsony fordulatszámon működik, az átszivattyúzott mennyiség csökkentése nélkül.
  • Magas szintű termelékenység - alacsony kopás és minimális karbantartási igény.

A kínálatunkban megtalálhatók a steril/aszeptikus alkalmazásokhoz használható változatok, valamint a tartály tetejére szerelhető összes ALT keverőhöz rendelkezésre állnak opcionális felszerelések, többek között hegesztőkarimák, vakkarimák, motor/hajtómű fedelek és pótalkatrész-készletek.

 

 

Hogyan működik

.

A moduláris kivitelben készült ALT keverők egy csapágyházas meghajtóegységből, egy speciális tengelytömítéssel ellátott szabadon függő tengelyből, valamint két- vagy háromszárnyas energiatakarékos (EnSaFoil) keverőlapátokból állnak. A keverőberendezés tengelyére egy elektromos meghajtómotor közvetíti a keveréshez szükséges energiát (közvetlenül, vagy egy hajtómű segítségével) A tengely forog, és megforgatja az EnSaFoil keverőlapátokat.

A tartályban lévő folyadékra ható axiális szivattyúhatás rendkívüli hatékonyságának köszönhetően a keverőlapát mozgása intenzív áramlást eredményez, alacsony nyíróhatással.
Ennek eredményeként a tartály teljes tartalma hatékonyan összekeverhető.

360°-os szerviz- és karbantartási videók

Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

Termék animációk

Nézze meg termék animációs oldalunkat és ismerje meg berendezéseink felépítését és működését közelebbről. 

Nézze meg az animációkat (angol nyelvű oldal) 

Tartályfelszerelés

.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Szakcikkek (angol nyelven)