Free Rotating Retractor

Fokozza a termékbiztonságot, előzze meg a szennyeződéseket és feleljen meg a higiénikus feldolgozási előírásoknak az Alfa Laval behúzható forgó mosófejjel. A szabadon forgó, behúzható CIP berendezés gyorsan és hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a tartályok és csővezetékek nehezen tisztítható belső felületeiről. Segít korlátozni a keresztszennyeződést, minimalizálja az állásidőt és növeli a termelékenységet. Dinamikus, hatékony mosófejünkkel növelheti a folyamat hasznos üzemidejét is.

Retractable cip nozzle

Teljes tisztítási lefedettség kevesebb víz, vegyszer és idő felhasználása mellett

  • Növelje a termékbiztonságot a csővezetékek, tartályok és egyéb nehezen tisztítható holtterek 100%-os tisztítási lefedettségével
  • Akár 35%-os víz-, vegyszer- és időmegtakarítás a statikus gömbfej technológiához képest
  • A forgó, behúzható mosófej beszerelése, működtetése és karbantartása egyszerű és gazdaságos, ami csökkenti a teljes tulajdonlási költséget
  • Több hasznos üzemidő és fokozott termelékenység a gyorsabb és hatékonyabb CIP-ciklusoknak köszönhetően
  • Teljesen automatizált működés az Alfa Laval ThinkTop érzékelő és vezérlő egységekkel párosítva

A dinamikus Alfa Laval behúzható forgó mosófej hatékonyan eltávolítja a lerakódásokat a tartályok nehezen tisztítható belső felületeiről. Makulátlan tisztaságot biztost a csővezetékekben is, ezzel növelve az üzemidőt és a termelékenységet. Beszerelése, működtetése és karbantartása egyszerű és gazdaságos, ami csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.

A CIP-berendezés a gyártás során a terméktől elzártan, az edény falába süllyesztve marad. Amikor a mosófej kitolódik 100%-os lefedettséggel tisztítja a tartályt, majd a tisztítási ciklus befejeztével a mosófej visszahúzódik, a tartály pedig készen áll a gyártásra.

Ezt a behúzható CIP-berendezés biztosítja a megfelelő gyártási és higiéniai protokollt például a tejipar, élelmiszeripar, italgyártás, tisztítószerek és testápoló termékek gyártási folyamatai során, ahol a higiénia kritikus fontosságú.

A termékkel érintkező anyagok megfelelnek az FDA, az EU és Kína előírásainak. Igény szerint a fém alkatrészekhez Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomag és 3.1 anyagtanúsítvány is kérhető.

.
Système NEP 100% de couverture
.

Hogyan működik

Az Alfa Laval behúzható forgó mosófej pneumatikusan nyíló és rugósan záródó szelepülékként működik a higiénikus termékek gyártása során használt tartályok belső felületeinek tisztításakor. Zárt helyzetben a berendezés a terméktől elzártan, az edény falába süllyesztve marad. A szórófej két hidraulikus csapágy között forog a nyílásokon kiáramló tisztítóközeg reakcióerejének hatására. Amikor a mosófej kitolódik, a tisztítóközeget 310°-os, felfelé irányuló mintával szórja a tartály falára, teljes lefedettséget biztosítva.

A szerkezet a leeresztés vagy tisztítás alatt is kihúzva maradhat. A készülék teljesen öntisztító, kivéve az ülék termék felé eső részét. Ezt a felületet általában egy másik tartálytisztító eszköz segítségével tisztítják. Megfelelő beépítés esetén a készülék önürítő.

NEP conduits hygiéniques alimentaires
.

Mennyire tiszták a belső felületek az Ön rendszerében?

 

Szeretné megtudni, hogy az Alfa Laval behúzható forgó mosófej hogyan javíthatja a higiénikus gyártóvonalak tisztítását?

Tudja meg, miért igazán erőforrás-hatékony ez a megoldás.

 

 

Brosúra letöltése

Free rotating retractor brochure retractable spray nozzle

Ez is érdekelheti Önt...

TJ40G/TJ20G

A TJ jet-fejeket a higiénikus - például az élelmiszer- és tejipar, a szépségápolási iparágak, valamint az italgyártás területén működő - alkalmazásokhoz tervezték. Különböző méretekben és különböző konfigurációkban kapható, bármilyen tartályméretet lefedve.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

A Sani SB EHEDG-tanúsítvánnyal, valamint a 3A-jelzés feltüntetésére érvényes engedéllyel rendelkezik.

SaniMagnum SB 640x360

Agitator ALT

A tartály tetejére szerelhető Alfa Laval ALT keverő mind az atmoszférikus, mind a nyomás alatt álló tartályokhoz alkalmas, és számos különböző méretben áll rendelkezésre.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Látogasson el az Alkalmazási és Innovációs Központba

Szeretné megtalálni az adott feladatra optimális berendezést, mielőtt beruházna? Megismerné az előre kiszámítható megtakarításokat, mielőtt a korszerűsítésről döntene? Az Alfa Laval Alkalmazási és Innovációs Központban pontosan erre van lehetősége. Leképezzük az Ön gyártási beállításait, és valós körülmények között tesztelünk, hogy bemutassuk a lehetőségeket és dokumentáljuk a megtakarításokat. Optimalizálni tudjuk például a keverést és diszperziót, a tartály- és szeleptisztítást, valamint az áramlástechnikai és hőcsere folyamatokat.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Termékkatalógus

A "Close at hand" Termékkatalógus legfrissebb kiadása

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Szakcikkek (angol nyelven)