Free Rotating Retractor UltraPure

Nagy tisztaságú gyógyszeripari folyamatokhoz ajánljuk behúzható forgó mosófejünk UltraPure változatát. A tartály belső falára szerelhető tisztítóberendezésünk lehetővé teszi, hogy a gyártók kevesebb időt töltsenek tisztítással és ezzel növelni tudják a hasznos gyártási időt. A szabadon forgó, behúzható CIP berendezés gyorsan és hatékonyan távolítja el a lerakódásokat a tartályok és csővezetékek nehezen tisztítható belső felületeiről, miközben csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.

Retractable cip nozzle

Biztosítsa a nagy tisztaságú termékminőséget a csővezetékek, tartályok és egyéb gyógyszeripari feldolgozó vonalak 100%-os tisztítási lefedettségével.

  • Akár 35%-os víz-, vegyszer- és időmegtakarítás a statikus gömbfej technológiához képest.
  • A forgó, behúzható mosófej beszerelése, működtetése és karbantartása egyszerű és gazdaságos, ami csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.
  • Több hasznos üzemidő és fokozott termelékenység a gyorsabb és hatékonyabb CIP-ciklusoknak köszönhetően.
  • Elektropolírozott, a termékkel érintkező felület érdessége kevesebb, mint 0,38 Ra
  • Automatizált működés az Alfa Laval ThinkTop érzékelő és vezérlő egységekkel párosítva.

Bízzon az Alfa Laval UltraPure behúzható forgó mosófej berendezésben és biztosítsa a nagy tisztaságú termékek gyártása során elvárt legmagasabb szintű higiéniát. Precíziós behúzható CIP-mosófejünk biztosítja a szennyeződésektől mentes feldolgozást.

Az UltraPure behúzható forgó mosófejet Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomaggal együtt szállítjuk, ami biztosítja a nyomonkövethetőséget a teljes ellátási láncon keresztül.

Gyorsabb, biztonságosabb és szennyeződésektől mentes váltásokra van lehetőség, ami növeli a tételenkénti vagy folyamatos gyártás termelékenységét a gyógyszeriparban. A nagyobb termelékenység hozzájárul a befektetés gyorsabb megtérüléséhez, miközben csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.

A termékkel érintkező anyagok megfelelnek az élelmiszeripari (FDA, EU és kínai előírások) és a gyógyszeripari (USP 87 és 88 Class VI vagy ISO 10993-5 és ISO 10993-6, -10, -11) előírásoknak. A Q-doc dokumentációban szerepelnek a fém alkatrészekre vonatkozó 3.1-es tanúsítványok is.

.
Système NEP 100% de couverture
.

Hogyan működik

Az Alfa Laval behúzható forgó mosófej pneumatikusan nyíló és rugósan záródó szelepülékként működik a higiénikus termékek gyártása során használt tartályok belső felületeinek tisztításakor. Zárt helyzetben a berendezés a terméktől elzártan, az edény falába süllyesztve marad. A szórófej két hidraulikus csapágy között forog a nyílásokon kiáramló tisztítóközeg reakcióerejének hatására. Amikor a mosófej kitolódik, a tisztítóközeget 310°-os, felfelé irányuló mintával szórja a tartály falára, teljes lefedettséget biztosítva.

A szerkezet a leeresztés vagy tisztítás alatt is kihúzva maradhat. A készülék teljesen öntisztító, kivéve az ülék termék felé eső részét. Ezt a felületet általában egy másik tartálytisztító eszköz segítségével tisztítják. Megfelelő beépítés esetén a készülék önürítő.

NEP conduits hygiéniques alimentaires
.

Mennyire tiszták a belső felületek az Ön rendszerében?

 

Szeretné megtudni, hogy az Alfa Laval behúzható forgó mosófej hogyan javíthatja a higiénikus gyártóvonalak tisztítását?

Tudja meg, miért igazán erőforrás-hatékony ez a megoldás.

 

 

Brosúra letöltése

Free rotating retractor brochure retractable spray nozzle

Ez is érdekelheti Önt...

TJ40G/TJ20G

A TJ jet-fejeket a higiénikus - például az élelmiszer- és tejipar, a szépségápolási iparágak, valamint az italgyártás területén működő - alkalmazásokhoz tervezték. Különböző méretekben és különböző konfigurációkban kapható, bármilyen tartályméretet lefedve.

TJ series rotary jet head

SaniMagnum SB

A Sani SB EHEDG-tanúsítvánnyal, valamint a 3A-jelzés feltüntetésére érvényes engedéllyel rendelkezik.

SaniMagnum SB 640x360

Agitator ALT

A tartály tetejére szerelhető Alfa Laval ALT keverő mind az atmoszférikus, mind a nyomás alatt álló tartályokhoz alkalmas, és számos különböző méretben áll rendelkezésre.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

Látogasson el az Alkalmazási és Innovációs Központba

Szeretné megtalálni az adott feladatra optimális berendezést, mielőtt beruházna? Megismerné az előre kiszámítható megtakarításokat, mielőtt a korszerűsítésről döntene? Az Alfa Laval Alkalmazási és Innovációs Központban pontosan erre van lehetősége. Leképezzük az Ön gyártási beállításait, és valós körülmények között tesztelünk, hogy bemutassuk a lehetőségeket és dokumentáljuk a megtakarításokat. Optimalizálni tudjuk például a keverést és diszperziót, a tartály- és szeleptisztítást, valamint az áramlástechnikai és hőcsere folyamatokat.

Application and Innovation Centre Kolding Customer test centre 640x340x2

Termékkatalógus

A "Close at hand" Termékkatalógus legfrissebb kiadása

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)