Unique Mixproof Process

Védje a technológiai folyadékokat a szelepmátrixok és a csővezetékek esetében az Alfa Laval Unique Mixproof Process költséghatékony szelepével. Prémium duplaülékes keveredésmentes szelepeink ülékemelős változata gazdaságosan üzemeltethető és kiküszöböli a keresztszennyeződés kockázatát. A szelep kiváló tisztíthatósága, a lökéshullámokkal szembeni ellenállósága és a célnak megfelelően tervezett alkatrészei révén nagyszerű választást jelent a higiénikus alkalmazásokkal dolgozó iparágakban.

Unique Mixproof Process 640x360

Költséghatékony duplaülékes szelep higiénikus alkalmazások fontos keveredésmentes feladataira.

  • Biztosítsa a szükséges termékbiztonságot a keresztszennyeződés és a termékveszteség kockázatának kiküszöbölésével, hatékony tisztítás mellett.
  • Növelje a folyamatbeállítás megbízhatóságát és rugalmasságát az Ön egyedi gyártási igényeihez igazított, bevált szeleptechnológiával.
  • Minimalizálja a nem tervezett leállások kockázatát, valamint a rutinszerű karbantartásra fordított időt és erőforrásokat.
  • Minimalizálja a környezetre gyakorolt hatást a víz és a CIP-tisztítóközegek használatának jelentős csökkentésével.
  • Előre konfigurált és különböző méretekben kapható, amelyek megfelelnek az alapvető higiénikus feldolgozási folyamatok követelményeinek.

Az Alfa Laval Unique Mixproof Process egy duplaülékes szelep, ülékemelő funkcióval. A bevált Unique Mixproof (keveredésmentes) és Unique együlékes szelepeken alapul, és rendelkezik az FDA, a 3A és más elismert szabványok szerinti tanúsítvánnyal.

A Unique Mixproof Process még nagy nyomáson is védi termékeit. Moduláris felépítésének köszönhetően könnyen alkalmazkodik a különböző alkalmazásokhoz, kapacitásigényekhez és módosításokhoz.

Egyszerűbb a szervizelés a karbantartásmentes aktuátornak és a bevált tömítési technológiának köszönhetően, amely meghatározott kompresszióval hosszabbítja meg a szerviz időközöket. Mi több, fokozhatja a fenntarthatósági szempontokat, ha a szelepet Alfa Laval ThinkTop szelepvezérlő egységgel kombinálja, így akár 90%-os megtakarítást érhet el a víz, a tisztítóközeg és a szennyvíz költségeiben.

Unique_Mixproof_Process_Matrix.gif

Védje termékét

Biztosítsa a szükséges termékbiztonságot a keresztszennyeződés és a termékveszteség kockázata nélkül, hatékony tisztítás mellett.

Fokozza a folyamatot

Növelje a folyamat megbízhatóságát és rugalmasságát, a termelés egyedi igényeihez igazítható, bevált szeleptechnológiával.

Egyszerűsítse a szervizelést

Minimalizálja a nem tervezett leállások kockázatát, miközben a lehető legkevesebb időt és erőforrást fordít a rutinszerű karbantartásra.

Javítsa fenn-tarthatóságát

Korlátozza a környezetre gyakorolt hatást egyrészt a víz- és CIP-közegfogyasztás jelentős csökkentésével, másrészt a termékveszteség megszüntetésével.

.

Hogyan működik

Az Alfa Laval Unique Mixproof Process szelep egy normál esetben zárt (NC) szelep, amely sűrített levegővel, távolról vezérelhető. A szelep két független ülékkel és tömítéssel rendelkezik, hogy elválassza a folyadékokat; a tömítések közötti tér minden üzemi körülmény között szivárgókamrát képez légköri nyomáson. Szivárgás ritkán fordul elő; ha mégis előfordulna, a folyadék a szivárgókamrába áramlik, és kiürül, így könnyen észlelhető.

Exploded view_Unique Mixproof Process.png

 

 

Amikor a szelep nyitva van, a szivárgókamra zárva van. A termék ekkor az egyik vonalból a másikba áramlik. A szelep jól ismert radiális kialakítása biztosítja, hogy a szelep működése során gyakorlatilag nem történik termékszivárgás.

Icon 2 Proven performance_ 640x360_new.png

Maximális üzemidő a termelésben, minimális szerviz szükséglet.

Icon 1 Proven Performance promo_640x360_new.png

A szivárgásmentes működésnek köszönhetően kiküszöbölhető a felesleges termékveszteség.

Icon 3 Proven performance promo 640x360.png

Az Alfa Laval ThinkTop intelligenciájának hozzáadásával akár 90%-os megtakarítást érhet el a víz és a tisztítóközeg fogyasztás terén.

Ezek is érdekelhetik...

Megbízható CIP-tisztítás és termékbiztonság a Unique Mixproof szeleppel.

A Unique Mixproof szelepek legújabb generációját úgy terveztük, hogy higiénikus feldolgozás során termékbiztonságot nyújtsanak. Eközben számos más előnyt biztosítanak a termelésben.

UMP CIP and Process Brochure Vignette

Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Szervizszolgáltatások higiénikus szelepekhez

A higiénikus folyamatok zavartalan működésének érdekében növelje meg higiénikus szelepeinek élettartamát. Az Alfa Laval az Ön szervizpartnereként hozzáférést biztosít globális szervizhálózatunkhoz, szakértői tanácsadáshoz és helyi támogatáshoz, amikor arra van szükség. Vegy igénybe széles körű szervizszolgáltatásainkat folyamatainak optimalizálásához - bármikor és bárhol.

Service 640x360
.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

Szakcikkek (angol nyelven)