Unique Mixproof CIP

Az Alfa Laval Unique Mixproof CIP keveredésmentes szelep segítségével hatékonyan kezelheti a CIP-mosófolyadékot a kritikus rendszerelosztó pontokon. Ez a kifejezetten CIP-tisztítóközeg áramlásának irányítására kifejlesztett, könnyű, duplaülékes szelep biztosítja a CIP-vonal biztonságát. A nyomás alatt lévő tisztítófolyadékot keresztszennyeződés veszélye nélkül irányítja a tisztítandó területre.

Unique Mixproof CIP 640x360

Célratörően kialakított, duplaülékes szelep a CIP-tisztítóközegek áramlásának biztonságos, megbízható és költséghatékony irányításához.

  • A keresztszennyeződés kockázatának kiküszöbölésével biztosíthatja a szükséges termékbiztonságot.
  • Növelje a folyamat és a CIP-beállítás megbízhatóságát és rugalmasságát üzemelés közben.
  • Minimalizálja a nem tervezett leállások kockázatát, valamint a rutinszerű karbantartásra fordított időt és erőforrásokat.
  • Javítsa a fenntarthatóságot és korlátozza a környezeti hatásokat a víz és CIP-mosófolyadék fogyasztás csökkentésével.
  • Csökkentse a teljes tulajdonlási költséget azzal, hog egy bevált, költséghatékony keveredésmentes szeleppel irányítja a tisztítóközeg áramlását.

Az Alfa Laval Unique Mixproof CIP szeleppel hatékonyan töltheti, ürítheti és tisztíthatja a feldolgozó- és CIP-vonalakat a keresztszennyeződés kockázata nélkül. A költséghatékony, duplaülékes, keveredésmentes szelep óvja a termékbiztonságot a CIP-tisztítás során.

Moduláris felépítésének köszönhetően könnyen igazítható a különböző alkalmazásokhoz, kapacitás igényekhez és változtatásokhoz.

A karbantartás egyszerű, a szervizidőközök növelhetők. Ezenkívül csökkentheti a víz és CIP-tisztítóközeg felhasználást.

A különböző méretekben kapható Unique Mixproof CIP-szelep biztosítja a CIP-közegek teljeskörű irányítását és szükség esetén felülről is szerelhető.

Unique_Mixproof_CIP_Matrix.gif

Védje termékét

Biztosítsa a szükséges termékbiztonságot a keresztszennyeződés és a termékveszteség kockázata nélkül, hatékony tisztítás mellett.

Fokozza a folyamatot

Növelje a folyamat megbízhatóságát és rugalmasságát, a termelés egyedi igényeihez igazítható, bevált szeleptechnológiával.

Egyszerűsítse a szervizelést

Minimalizálja a nem tervezett leállások kockázatát, miközben a lehető legkevesebb időt és erőforrást fordít a rutinszerű karbantartásra.

Javítsa fenn-tarthatóságát

Korlátozza a környezetre gyakorolt hatást egyrészt a víz- és CIP-közegfogyasztás jelentős csökkentésével, másrészt a termékveszteség megszüntetésével.

.

Hogyan működik

Az Alfa Laval Unique Mixproof CIP-szelep egy normál esetben zárt (NC) szelep, amely sűrített levegővel, távolról vezérelhető. A szelep két független ülékkel és tripla tömítéssel rendelkezik, ami elválasztja a folyamatközeget a tisztítóközegtől; a tömítések közötti tér minden üzemi körülmény között szivárgókamrát képez légköri nyomáson.

 

Szivárgás ritkán fordul elő; ha mégis előfordulna, a folyadék a szivárgókamrába áramlik, és kiürül, így könnyen észlelhető. Amikor a szelep nyitva van, a szivárgókamra zárva van. A folyadék ekkor az egyik vonalból a másikba áramlik. A szelep tripla tömítéses kialakítása minimalizálja a szivárgást, és öntisztító funkciója biztosítja, hogy a CIP-közeg higiénikus felületeken haladjon át.

 

Exploded view_Unique Mixproof_CIP.png

 

 

Kiegyensúlyozott kialakításának köszönhetően a szelep elsősorban a CIP-közegeket kezeli, biztosítva a teljes ellenőrzést és kiküszöbölve a vízütést. Felülről is szerelhető. A megnövelt készenléti előnyomás érdekében segédlevegő alkalmazható.

Icon 2 Proven performance_ 640x360_new.png

Maximális üzemidő a termelésben, minimális szerviz szükséglet.

Icon 1 Proven Performance promo_640x360_new.png

A szivárgásmentes működésnek köszönhetően kiküszöbölhető a felesleges termékveszteség.

Icon 3 Proven performance promo 640x360.png

Az Alfa Laval ThinkTop intelligenciájának hozzáadásával akár 90%-os megtakarítást érhet el a víz és a tisztítóközeg fogyasztás terén.

Ezek is érdekelhetik...

Megbízható CIP-tisztítás és termékbiztonság a Unique Mixproof szeleppel.

A Unique Mixproof szelepek legújabb generációját úgy terveztük, hogy higiénikus feldolgozás során termékbiztonságot nyújtsanak. Eközben számos más előnyt biztosítanak a termelésben.

UMP CIP and Process Brochure Vignette

Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360

Szervizszolgáltatások higiénikus szelepekhez

A higiénikus folyamatok zavartalan működésének érdekében növelje meg higiénikus szelepeinek élettartamát. Az Alfa Laval az Ön szervizpartnereként hozzáférést biztosít globális szervizhálózatunkhoz, szakértői tanácsadáshoz és helyi támogatáshoz, amikor arra van szükség. Vegy igénybe széles körű szervizszolgáltatásainkat folyamatainak optimalizálásához - bármikor és bárhol.

Service 640x360
.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

Szakcikkek (angol nyelven)