2019-02-26 Hírek

Alfa Laval ikerorsós csavaszivattyú

Egyenletes és csendes működés az új, robusztus ikerorsós csavarszivattyúval.

Az érzékeny, a koptató hatású, illetve a magas és alacsony viszkozitású folyadékokhoz kifejlesztett Alfa Laval ikerorsós csavarszivattyú ideálisan használható a tej- és élelmiszeripar, az italgyártás, valamint a szépségápolási iparág higiénikus alkalmazásaiban.

Csendes, gyakorlatilag lökésmentes, egyenletes és kíméletes működésének köszönhetően a szivattyú kitűnő választás az érzékeny termékek kezelésére. 

A szigorú higiéniai szabványoknak megfelelő robusztus, megbízható platformra épülő szivattyú egyaránt alkalmas a termékszállításra és a CIP feladatok ellátására. Az alacsony pulzációs jellemző és a kiváló szilárdanyag-kezelési képesség csökkenti a termékkárosodás kockázatát, ezáltal javítja a termékminőséget. Egyszerűsített karbantartás és a megnövelt üzemidő jellemzi.

Rugalmas technológia

A ’kettő az egyben’ működési elv lehetővé teszi a különböző viszkozitású technológiai folyadékok, valamint a CIP-folyadékok egyszerű kezelését. Ez a megoldás leegyszerűsíti az áramlás és a szivattyúzás szabályozását, valamint csökkenti a költségeket és minimalizálja a szennyeződés kockázatát. A kimagasló szívóteljesítmény kiváló emelési képességgel és alacsony NPSHr értékkel párosulva biztosítja a rugalmas telepíthetőséget, valamint a nagyobb mértékű termékkinyerést.

Szerviz és megbízhatóság

Az elölről betölthető, önbeálló kivitelű patrontömítésnek köszönhetően a tömítéscsere gyorsan és egyszerűen elvégezhető úgy, hogy a szivattyú a helyén marad. Ez maximálisra növeli a rendelkezésre állást és minimálisra csökkenti a karbantartási költségeket. Az opcionális tömítés-szervizcsomag program elősegíti a rugalmas karbantartást és csökkenti a működési költségeket.

Biztonságos működés

Az Alfa Laval ikerorsós csavarszivattyú rozsdamentes acélból készült sima külső felülettel, valamint a termék által teljesen körülvett öntött elasztomer idomokkal és mechanikus tömítésekkel rendelkezik. A maximális tisztíthatóság érdekében FDA által jóváhagyott anyagokból készült szivattyú EHEDG és 3-A tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Az opcionális ATEX-verzió lehetővé teszi a veszélyes zónákban történő alkalmazást.

 

Bővebb információért látogassa meg a termék angol nyelvű honlapját ide kattintva, vagy lépjen kapcsolatba velünk.

Twin Screw 640x360

Kapcsolódó tartalom: