2020-03-23 Hírek

Változások üzletmenetünkben a COVID-19 miatt

Az Alfa Laval számára fontos, hogy biztonságban tartsuk Kollégáinkat és Ügyfeleinket - ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében is, hogy az üzletmenetünk zökkenőmentes maradjon, amennyire ez lehetséges a jelenlegi kihívásokkal teli helyzetben.

Szeretnénk tájékoztatni Partnereinket, Ügyfeleinket és mindenkit, aki termékeink után érdeklődik a következőkről:

  • Dolgozunk és törekszünk arra, hogy minden felmerülő igényt ki tudjunk elégíteni és biztosítani tudjuk a szükséges támogatást. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy továbbra is megfeleljünk és meghaladjuk ügyfeleink elvárásait, és az ígéreteink szerint teljesítsünk.
  • Kollégáink főként online vagy mobiltelefonon érhetők el. Ezért kérjük, keresse értékesítési tanácsadóját közvetlenül e-mail-ben, vagy mobiltelefonon. Ha korábban még nem volt kapcsolatban velünk, kérjük, használja a webes "Információkérés" fület kapcsolat oldalunkon, hogy keresni tudjuk Önt.
    Link a kapcsolat oldalunkhoz
  • Kritikus helyzetektől eltekintve, magyar irodánk jelenleg nem látogatható.
  • Disztribúciós központjaink és a nemzetközi szállítás működnek, amelyek biztosítják, hogy teljesítsük az elvárásokat. Azonban a szállítási idő bizonyos esetekben hosszabbodhat, a jelenleg rajtunk kívül álló körülmények miatt.
  • Azonnali megoldásra váró probléma esetén szervizes Kollégáink készen állnak, hogy biztosítsák a krikitus folyamatok zökkenőmentességét. Munkatársaink azonban csak akkor mehetnek Ügyfeleinkhez, ha egészségük biztonsága garantálható.
  • Minden döntésünket és intézkedésünket tényekre, kutatásokra és a magyarországi és nemzetközi szakértői és hatósági ajánlásokra alapozzuk.

Arra kérünk mindenkit, hogy legyen türelmes és maradjon biztonságban, amennyire csak lehetséges. Az együttműködés és a higgadt gondolatok és cselekedetek elkerülhetetlenek a jelenlegi helyzetben.

Vezérigazgatónk kapcsolódó nyilatkozatát ezen a linken tekinthetik meg.

 

 

 

corona image HU1

Kapcsolódó tartalom: