2018-08-31

Fókuszban a forrasztott lemezes hőcserélők

A piacon az Alfa Laval kínálja a hűtő- és fűtőberendezések legrugalmasabb portfólióját, melyhez világszínvonalú támogatás és szakértelem biztosítja a hátteret. A portfólióba tartozó berendezések az alkalmazások széles köréhez használhatók.

Az Alfa Laval több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a hőátvitellel kapcsolatos innováció terén, tehát pontosan tudjuk mi kell ahhoz, hogy minden alkalmazáshoz kimagasló teljesítményű megoldásokat tudjunk nyújtani. Szakembereink folyamatosan arra törekszenek, hogy új módszereket találjanak a berendezések megbízhatóbb, hatékonyabb és egyszerűbb működésére és karbantartására.

Az Alfa Laval a forrasztott lemezes hőcserélőket az adott alkalmazásokhoz és rendszerkövetelményekhez optimalizálja. Az adott vevő igényeihez optimalizált hőcserélőink egyediek, és egyedi cikkszámmal rendelkeznek. A vevők biztosak lehetnek abban, hogy minden szakértelmünket felhasználjuk a termékek optimalizálása érdekében.

Az összes fontosabb ipari szabványnak (PED, UL, Chinese PV, KHK, KRA és CRN) megfelelően minden forrasztott lemezes hőcserélőn nyomáspróbát végzünk és címkével látjuk el. Annak érdekében, hogy minden berendezés gázzáró legyen, a berendezéseken héliumos szivárgásvizsgálatot is végzünk.

 

Forrasztott lemezes hőcserélő kínálatunkban az alábbi berendezések szerepelnek

Elpárologtató rendszerek

Az elpárologtatási feladatoknál forrasztott lemezes hőcserélőink a csatornalemez tulajdonságainak változtatásával és elosztórendszer hozzáadásával optimalizálhatók. Az elosztórendszer a hűtőközeg egyenletes eloszlását biztosítja a hőcserélőben. Ez nagy teljesítményt, valamint stabil és gyors melegítést biztosít változó üzemi körülmények mellett is. Bár tipikus hőárammal való működéshez tervezték, elosztórendszereink magasabb és alacsonyabb hőáramlási viszonyokhoz is igazíthatók.

Kondenzátorok

Az Alfa Laval a kondenzátorként való üzemeléshez optimalizált forrasztott lemezes hőcserélők széles választékát kínálja. Ezek speciálisan tervezett csatornalemezeket tartalmaznak, a különböző mélységű és különböző szöget bezáró hullámok és az aszimmetrikus csatornák kombinációjával. Ez lehetővé teszi a hőszivattyúzási feladatok széles körében való alkalmazhatóságot - a vízmelegítőktől és a mikrohőszivattyúktól kezdve a háztartási- és kereskedelmi rendszerekig.

Tápvíz előmelegítők

Forrasztott lemezes hőcserélőink a kis helyigénynek és a sokoldalú konfigurációnak köszönhetően egyszerűen optimalizálhatók a tápvíz-előmelegítési feladatokhoz.

Olajhűtők

Az Alfa Laval olajhűtők forrasztott lemezes sorozata - a DOC választék - egyedülálló hatékonyságot kínál a kenő- és hidraulikaolajok hűtésére. Az extra erős konstrukció gyorsan és egyszerűen telepíthető a speciális csatlakozóblokkoknak köszönhetően, amelyek 80%-kal csökkentik a szabványos csatlakozásra ható mechanikai feszültséget.

Gázhűtők

Az Alfa Laval vezető szerepet tölt be a természetes hűtőközegekkel - például CO2-vel és propánnal - működő új környezetbarát hűtési technológiák kifejlesztésében.

Kínálatunkban található a nagynyomású hőcserélők legszélesebb választéka, amelyek nem csupán hatékonyabban és megbízhatóbban, de a környezet és a berendezések közelében dolgozó emberek számára biztonságosabb módon üzemelnek.

 

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjük kattintson az alábbi linkre és tekintse meg forrasztott lemezes hőcserélőink részletesebb leírását:

Alfa Laval forrasztott lemezes hőcserélők

 

Információ- és ajánlatkéréshez kattintson IDE

 

 

heat transfer brazed plate heat exchangers 640x360

Kapcsolódó tartalom: