Állati zsír feldolgozás

Akár szárazföldi állatokból, például marhából, sertésekből vagy csirkékből származó zsírok feldolgozására specializálódott, akár halolaj előállításával foglalkozik, az Alfa Laval segít maximalizálni az Ön üzemében is a hozamot, a minőséget és a hatékonyságot. Az iparágban vezető szakértelmünket széles termékkínálatunkkal ötvözve a legjobb megoldásokat kínáljuk Önnek az állati zsírok feldolgozásának minden szakaszához - az extrakciótól az állati zsírok finomításáig.

Animal and fish fat refining

Első az állati zsírok finomításában

  • Maximális folyamathozam és minimális termékveszteség
  • A legmagasabb termékminőség a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően
  • Igény esetén a legszigorúbb higiéniai előírásoknak is megfelelő megoldások
  • CIP integrálásának lehetősége a maximális élelmiszerbiztonság érdekében
  • Magas energiahatékonyság az alacsony üzemeltetési költségek érdekében

Az Alfa Laval teljes körű megoldásokat kínál az állati zsírok kivonásához és finomításához, és mind a technológiát, mind a know-how-t biztosítja az üzem teljesítményének maximalizálásához. Szakértői csapatunk segít megtalálni az optimális zsírfeldolgozási megoldást az Ön igényei, az alapanyag típusa, az üzemeltetési feltételek és a kapacitásigények alapján.

Az állati zsírfeldolgozó berendezés teljes életciklusa során együttműködünk Önnel, hogy biztosítsuk a magas megtérülést és az alacsony élettartam-költségeket. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtudja, hogyan tudjuk támogatni az üzemét.

 

Kérjen árajánlatot

Refining-fat-from-land-animals.jpg

Szárazföldi állatokból származó zsír finomítása

Az Alfa Laval az ehető és nem ehető állati zsírok finomításához egyaránt széles körű megoldásokat kínál. Ezeket a rendszereket kiváló termékminőség, minimális hulladék, rugalmas kialakítás és alacsony energiafogyasztás jellemzi.
Tudjon meg többet a következő megoldásokról:

Étolaj finomítás

Hús- és baromfifeldolgozás

Refining-fish-oil.jpg

Halolaj finomítása

Halolaj finomítási megoldásaink minden elvárásnak megfelelnek. Ez magában foglalja a maradandó szerves vegyi anyagok, pl. a PCB vagy a DDT nyomainak eltávolítását, valamint az alacsony hőmérsékleten történő dezodorálást, hogy a hőérzékeny zsírsavak, mint például a DHA/EPA, természetes, bioaktív formájukban maradjanak meg.

Fedezze fel kapcsolódó megoldásainkat:

Étolaj finomítás

Halfeldolgozás

Állati zsírok előkezelése HVO gyártáshoz

Az ehetetlen állati zsírok a HVO gyártás gyakori alapanyagai. Az Alfa Laval komplett előkezelő rendszereket kínál, amelyek eltávolítják a foszfort, a nyomfémeket, a kloridokat, a polietilént és más szennyeződéseket. A kloridok és a polietilén eltávolítására szolgáló technológiai szakaszok opcionálisak, az alapanyag minőségétől függően választhatóak.


Tudjon meg többet HVO előkezelő rendszereinkről

Biofuels 640x360
Fat and oil processing 640x360

Finomítási megoldások étolajhoz

Az Alfa Laval finomítási megoldások széles választékát kínálja minden típusú étolajhoz. Nézze meg, hogyan biztosíthatja innovatív megoldásainkkal a magas termékminőséget és hozamot, valamint a minimális termékveszteséget és az alacsony segédenergia fogyasztást.


Tudjon meg többet az étolaj finomításról

Termékek

Alkalmazások

A lehető legjobb haltermékek szállítása

A Pelagia a nyílt tengeri haltermékek vezető gyártója a világon. A vállalat célja, hogy a halak 100%-át emberi fogyasztásra használja fel, és a lehető legjobb halolajat és halételt szállítsa. A szezonok rövidek, és fontos, hogy a termelés zökkenőmentesen folyjon. Az Alfa Laval teljeskörű felelősséget vállal a berendezésekre, így a Pelagia képes teljesíteni az ígéretét.

Nézze meg videónkat, hogy közvetlenül a Pelagia-tól hallja milyen együttműködni az Alfa Laval-lal.