Húsipari feldolgozás

Szerte a világon számos hús- és szárnyastermék feldolgozása a cégünk által kínált komponensek és modulok alkalmazásával történik. Ezek lehetővé teszik az olyan, bevételt hozó melléktermékek hatékony újrahasznosítását, mint a vér, a csontok, az oldott levegős flotálással (DAF) képződő hab, étkezési zsírok, zselatin, állateledel, bio-üzemanyag és más termékek.

Meat and poultry processing

Rendszerek, modulok vagy berendezések

Az Alfa Laval a különféle megoldások teljes választékát kínálja Önnek a komplett feldolgozó létesítményektől az előre megtervezett modulokon keresztül az egyedi speciális berendezésekig. Ezek hozzájárulhatnak az Ön üzemében a fő működési paraméterek javításához a csontok, a húshabok, a vér és vérplazma, a zsírok és olajok, a zselatin, a mechanikusan kicsontozott hús (MDM) és az ehető fehérjekomponensek feldolgozása során.

Kihasználhatja az Alfa Laval páratlan gyakorlati szaktudását és tapasztalatait is teljes hús-/szárnyasfeldolgozó gyártósorának bővítéséhez, fejlesztéséhez és finomhangolásához.

Új lehetőségek

A hús- és baromfifeldolgozási műveletek eredményeképpen általában egész sor melléktermék, valamint "maradék" keletkezik. Sokat ezek közül szokásosan hús-, vér- és csontlisztté alakítanak, melyet alapanyagként vagy állateledel/állati takarmány összetevőjeként használnak fel.

Mostanában világszerte egyre szélesebb körben ismerik fel, hogy az ilyen maradékok és egyéb, korábban hulladéknak vagy kis értékűnek tekintett anyagok értékes étkezési fehérjék gazdag forrásai lehetnek,  vonzó, széleskörű alkalmazásokkal és jelentős kereskedelmi potenciállal. Az Alfa Laval úttörő szerepet játszik ezen a rohamosan fejlődő területen.