Javítsa a termelékenységet és a környezeti mutatókat áramlástechnikai rendszereinek fenntartható optimalizálásával

Szeretné csökkenteni az energia- és vízköltségeket? Berendezéseinek optimalizálása egy ésszerű és fenntartható mód mind az emberek, mind a bolygó és a nyereségesség szempontjából.

Ha optimalizálni szeretné üzemének teljesítményét, miközben nyereségesebb, vizsgálja meg a CIP-rendszereit (Cleaning-in-Place).

Egy üzem energiafelhasználásának átlagosan 20%-át teszi ki a CIP-tisztítás. Az alapvető CIP-technológiák optimalizálása bizonyítottan támogatja egy üzemben a fenntarthatóságot és a nyereségességet.

Optimalizálja CIP-folyamatait a tejipari-, élelmiszeripari- és italgyártó alkalmazásokban . Növelje az üzemidőt és realizáljon jelentős energia- és vízmegtakarítást, miközben minimalizálja a hulladék mennyiségét.

 

Energiahatékonyabb CIP-tisztítás

  • Az Alfa Laval keverők 80%-kal kevesebb energiát használnak, mint a hagyományos keverők.
  • Az Alfa Laval szivattyúk 30%-kal csökkentik az energiát

 

Hatékonyabb erőforrás felhasználású CIP-tisztítás

  • Az Alfa Laval automatikus burst üléktisztítással dolgozó szelepi akár 90%-kal kevesebb vizet és CIP-tisztító közeget használnak.
  • Az Alfa Laval tartálytisztító rendszerek 70%-kal csökkentik a vízfogyasztást.

A Fenntartható optimalizálással az Alfa Laval segíteni tudja Önt fenntarthatósági céljainak elérésében.

        

.

Teljesítse fenntarthatósági és költségmegtakarítási céljait - eBook

Az új, interaktív Alfa Laval e-könyv, "Találja meg fenntarthatósági és költségmegtakarítási céljait a CIP-tisztítás optimalizálásával" című angol nyelvű kiadványa megkönnyíti a technológiai fejlesztések megismerését és a költségmegtakarítások meghatározását. A valós életből vett esettanulmányok bemutatják az alapvető CIP-tisztító berendezések, például szelepek, szivattyúk, tartálytisztító- és keverőberendezések korszerűsítésében rejlő lehetőségeket.

CIP Sustainability Optimization Brochure 640x360
.

Elégedett ügyfelek

Yörükoğlu Süt case story 640x360
Dabur case story 640x360
Alfa Laval LKH pumps Dairy case story 640x360

Yörükoğlu Süt, Törökország

Nagy felismerés volt megtudni, hogy az Alfa Laval és a Tetra Pak hogyan tudja víz- és energiamegtakarítással előmozdítani fenntarthatósági programunkat.

 Burak Aksoy, gyárigazgató, Yörükoğlu Süt. 

 

Olvassa el a törökországi
Yörükoğlu Süt-ről szóló esettanulmányát

Dabur Naturelle, Dubai

Szilárdan hiszünk abban, hogy a környezeti fenntarthatóság az üzleti siker alapjául is szolgál. 

Subba Rao, a Dabur International nemzetközi műveleti vezetője.

 

Olvassa el a Dabur Naturelle, Dubai esettanulmányt

Alfa Laval - Tetra Pak közös audit

Biztos akartam lenni abban, hogy az új szivattyúk elvégzik a feladatukat, de az LKH szivattyúk felülmúlták az elvárásaimat.

A tejüzem karbantartási vezetője, Major Dairy Company, Dánia.

 

Olvassa el a közös auditról szóló esettanulmányt

        

.

Válassza ki a leghatékonyabb termékeket alapvető CIP-eljárásaihoz

Alfa Laval LKH Prime szivattyú

Alfa Laval LKH Prime egy hatékony, sokoldalú és higiénikus önfelszívó szivattyú, amely ötvözi a légcsavar technológiát és a korszerű kivitelt, annak érdekében, hogy meghaladja az iparági elvárásokat a csendes, hatékony működés, valamint az alacsonyabb energiafogyasztás és a CO2-lábnyom tekintetében. Az Alfa Laval LKH Prime szivattyú megfelel a legszigorúbb szabványoknak és higiéniai előírásoknak.

LKH 高效自吸泵-LKH high-efficiency self-priming pump

Alfa Laval ThinkTop® V70

Az Alfa Laval ThinkTop® V70 az Alfa Laval szelepérzékelő- és vezérlőegységnek a korszerűsített és újratervezett változata higiénikus, Unique Mixproof keveredésmentes szelepeinkre. Az iparágon belül eddigi leggyorsabb burst üléktisztítását biztosítja - egyetlen burst tisztítás elegendő az alacsony zsírtartalmú termék kitisztításához a szelepből. Páratlan teljesítménye akár 90%-kal is csökkentheti a víz- és szennyvízfogyasztást.

阿法拉伐自动阀门控制器

Alfa Laval TJ forgó jet-fejek

Az Alfa Laval forgó jet-fejes tartálytisztító berendezések kiváló tisztíthatóságot, jobb végtermékminőséget, nagyobb összteljesítményt és akár 70%-os üzemeltetési költségcsökkentést biztosítanak. Kerülje el a szennyeződéseket a 360°-ban megismételhető tisztítási mintával, és csökkentse a víz- és vegyszerigényt.

rotary jet head tj 640x360

Az Alfa Laval forgó jet-fejes keverője

Az Alfa Laval forgó jet-fejes keverő kettős feladatot lát el. Egyetlen egység képes kezelni a folyadékkeveréses, gázdiszperziós és porbekeveréses alkalmazásokat anélkül, hogy minden egyes folyamathoz külön berendezésre lenne szükség - ezáltal jelentős megtakarítást eredményez. A keverési folyamat befejezése után a keverő jet-fúvókáin keresztül tisztítófolyadék permetezhető a tartályfelületek hatékony tisztítása érdekében.

rotary jet mixer right side 640x360
.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha szeretne berendezés auditot készíttetni, vagy szeretne többet megtudni arról, hogyan kezdhet hozzá a fenntarthatósági fejlesztésekhez.

Szeretné megkapni "near" hírlevelünket, hogy mindig naprakész legyen a termékekkel, szolgáltatásokkal és fenntarthatósági témákkal kapcsolatban? 
Adatvédelmi hozzájárulás
.

Keltse életre fenntarthatósági stratégiáját

Takarítson meg még több energiát és vizet, és csökkentse a higiénikus alkalmazások kibocsátását. Havonta megjelenő "near" hírlevelünkben bővebben olvashat arról, hogyan javítják ügyfeleink környezetvédelmi teljesítményüket a tejipar, az élelmiszeripar, az italgyártás, a tisztító- és kozmetikai szerek gyártása és a gyógyszeripar területén. Ami jó az embereknek és a bolygónak, az jó az Ön üzletének is.

near subscribtion