Revos koncentrációs rendszer

Az Alfa Laval Revos™ koncentrációs rendszer nagynyomású, alacsony hőmérsékletű fordított ozmózisos technológiát használ a víz sörből, borból és almaborból erjesztés után történő eltávolítására, így minőségi koncentrátumot állít elő akár 22 térfogatszázalék (ABV) alkohollal. Rehidratálva az ital ugyanolyan ízű, aromájú és alkoholtartalmú, mint az eredeti termék. Eltávolítja az alkoholt és a vizet is, így alkoholmentes sörkoncentrátumot és tiszta etanol-víz mellékterméket állít elő.

啤酒浓缩设备

Kompakt, gazdaságos és energiatakarékos sör- és italkoncentrációs rendszer

  • Akár 65%-kal alacsonyabb szállítási költségek a koncentrátum kisebb szállítási mérete miatt
  • Értékes alapterületet takaríthat meg az értékesítés helyén, például a bárokban és éttermekben, a koncentrátumot csak a felszolgáláskor higítva.
  • Megőrzi az eredeti sör vagy más ital ízprofilját, aromáját és alkoholtartalmát
  • Rendkívül sokoldalú rendszer sör és más ital sűrítéséhez alkoholmentesítési, dearomatizálási és semleges malátaalapok előállításának lehetőségeivel

Az Alfa Laval Revos koncentrációs rendszerrel növelheti a sör és más italok stabilitását, miközben csökkennek a forgalmazási és szállítási költségek.

A Revos koncentrációs modul egy kétlépéses, nagynyomású, alacsony hőmérsékletű fordított ozmózisos rendszer, amely képes alkoholos italok, köztük sör, bor és almabor sűrítésére. A terméket a rendszer lehűti, és szabadalmazott, spirálisan tekercselt membránokon szivattyúzza keresztül az első lépésben. A víz a magas nyomás hatására áthatol a membránokon, sűrítve a terméket, megtartva közben a 22 térfogatszázalék alkoholtartalmat.  A fehérjék, cukrok, aromák a membránok szűk pórusszerkezetének köszönhetően mind megmaradnak a sör- és más italkoncentrátumban. A második lépés lehetővé teszi az alkohol és az aromák visszanyerését és megtartását, amelyek az első sűrítés során elszöktek.

.

Termékek

Sör- és italkoncentrációs rendszerek kísérleti tesztelése és bérbeadása

Tegye próbára az Alfa Laval Revos koncentrációs rendszert! Küldjön nyolc hordó sört vagy italt az Alfa Laval két tesztelési telephelyének egyikére (az Egyesült Államokban vagy Dániában), és vegyen részt a helyszíni tesztelésben és teljesítmény-ellenőrzésben.

Kereskedelmi méretű egységet is bérelhet és tesztelhet, hogy saját telephelyén határozhassa meg a koncentrátumtermelés mértékét és a termék minőségét.

 

.

Szervizszolgáltatások

Élelmiszeripari rendszerekhez kapcsolódó szervizszolgáltatások

Az Alfa Laval élelmiszeripari rendszerekhez kapcsolódó szervizszolgáltatásai a folyamatok teljesítményének maximalizálásával segítenek az élelmiszeripari rendszerek teljesítményének növelésében. Ez a következőket teszi lehetővé:

  • Működésének folyamatos javítása a versenyelőny megőrzése érdekében
  • Összpontosítás az üzemidőre, az optimalizálásra és a rendelkezésre állásra
  • A befektetés megtérülésének maximalizálása az élelmiszeripari rendszerek teljes életciklusa során

Tudjon meg többet szerviz kínálatunkról

process_men_ipad_joulestool.png

.

Alkalmazások

A Revos koncentrációs rendszerrel kapcsolatos kérdések és válaszok

Itt megtalálja a Revos koncentrációs rendszerrel kapcsolatos gyakori kérdésekre adott válaszokat.

cerveza industria ALfa Laval

Kérjen árajánlatot!

Milyen alkalmazások érdekelnék? *
Szeretne bármikor megtekinthető webináriumokra, vagy rendezvényekre szóló meghívókat, valamint termék- és szolgáltatási híreket kapni? 

Ezt az információt eltároljuk, és a saját adatvédelmi irányelveinknek megfelelően kezeljük.

Ezek is érdekelhetik...