Proven performance head banner 1200x400

Bizonyított teljesítmény, célratörően továbbfejlesztve

A Unique Mixproof keveredésmentes szelepek megóvják a termékeket, növelve a folyamat hatékonyságát és fenntarthatóságát. Most két költséghatékony szeleppel bővítjük választékunkat, amelyeket úgy fejlesztettünk, hogy a jól bevált technológia megfeleljen ügyfeleink legújabb üzleti elvárásainak:

A Unique Mixproof CIP egy könnyű, duplaülékes keveredésmentes szelep higiénikus alkalmazásokban a hatékony és biztonságos CIP-közeg áramlásának irányítására.

A Unique Mixproof Process duplaülékes keveredésmentes szelepeink kompakt változata. Előre konfigurált, számos méretben kapható, így megfelel az alapvető higiénikus feldolgozási követelményeknek.

A Unique Mixproof szelepek a felesleges termékveszteség kiküszöbölésével és a víz- és CIP-mosófolyadék fogyasztás csökkentésével biztosítják a folyamatok fenntarthatóságát. Emellett a hosszabb szervizidőközök és a gyors karbantartás segít maximalizálni az üzemidőt és minimalizálni a tulajdonlási költségeket.

Védje termékét

Biztosítsa a szükséges termékbiztonságot a keresztszennyeződés és a termékveszteség kockázata nélkül, hatékony tisztítás mellett.

Fokozza a folyamatot

Növelje a folyamat megbízhatóságát és rugalmasságát, a termelés egyedi igényeihez igazítható, bevált szeleptechnológiával.

Egyszerűsítse a szervizelést

Minimalizálja a nem tervezett leállások kockázatát, miközben a lehető legkevesebb időt és erőforrást fordít a rutinszerű karbantartásra.

Javítsa fenn-tarthatóságát

Korlátozza a környezetre gyakorolt hatást egyrészt a víz- és CIP-közegfogyasztás jelentős csökkentésével, másrészt a termékveszteség megszüntetésével.

Unique Mixproof CIP

Az Alfa Laval Unique Mixproof CIP keveredésmentes szelep segítségével hatékonyan irányíthatja a CIP-közeg áramlását a kritikus rendszerelosztó pontokon. Ez a kifejezetten CIP-közegek irányítására kifejlesztett, könnyű, duplaülékes szelep biztosítja a CIP-vonal biztonságát.

Bővebben

 

Unique Mixproof Process 

Védje a technológiai folyadékokat a szelepmátrixok és a csővezetékek esetében az Alfa Laval Unique Mixproof Process költséghatékony szelepével. Prémium duplaülékes keveredésmentes szelepeink ülékemelős változata gazdaságosan üzemeltethető és kiküszöböli a keresztszennyeződés kockázatát.

Bővebben

 

Megbízható CIP-tisztítás és termékbiztonság a Unique Mixproof szeleppel.

A Unique Mixproof szelepek legújabb generációját úgy terveztük, hogy higiénikus feldolgozás során termékbiztonságot nyújtsanak. Eközben számos más előnyt biztosítanak a termelésben.

UMP CIP and Process Brochure Vignette