LeviMag

Az Alfa Laval LeviMag® egy aszeptikus mágneses keverő, amely az utolsó cseppig történő bekeverés és a termékhozam maximalizálása érdekében korszerű kialakítással és szabadalmazott lebegő keverőlapáttal rendelkezik. A kompakt, energiahatékony és egyszerűen karbantartható berendezés ideális választás a higiénikus gyártásra vonatkozóan szigorú követelményeket támasztó alkalmazásokhoz a tej- és élelmiszeriparban, valamint az italgyártás és az egyéb higiénikus iparágak területén.

阿法拉伐 LeviMag 磁力搅拌器-Alfa Laval LeviMag Magnetic Stirrer

Maximalizálja a folyamat gazdaságosságát és minimalizálja a termékveszteséget

  • Optimalizált áramlás nagyobb hatékonysággal és alacsonyabb energiafogyasztással
  • Bekeverés az utolsó cseppig a maximális hozam elérése érdekében.
  • Optimalizált CIP-folyamatok (helyszíni tisztítás) a teljes leüríthetőségnek köszönhetően.
  • Minimális állásidő az egyszerű karbantartásnak köszönhetően.

Az Alfa Laval LeviMag mágneses keverő a szárazon üzemelési képességének köszönhetően maximalizálja a terméshozamot és gyors megtérülést biztosít. A nagyon alacsony fordulatszámon történő hatékony keverés kíméletes termékkezelést tesz lehetővé. A nyitott kialakítás, valamint a tisztítás során az alacsony fordulatszámon történő forgás elősegíti a termékmaradványok hatékony eltávolítását és minimálisra csökkenti a kopásból származó részecskékkel való szennyeződés kockázatát.

.

LeviMag magnetic mixer exploded view

LeviMag mágneseskeverő-technológia

Bekeverés az utolsó cseppig az Alfa Laval LeviMag négyszárnyú lebegő keverőlapátnak köszönhetően. Minimálisra csökkenti a kopást és egyszerű üríthetőséget biztosít, mivel nincs közvetlen érintkezés a csapágyfelületek között és nincsenek az anyagok visszatartására alkalmas területek (holt területek).

Szerviz

Növelje a rendelkezésre állást az egyszerűen karbantartható és a kezelők által a helyszínen is könnyen cserélhető, alacsony súrlódású csapágyakkal. Nincs szükség ragasztóra vagy szoros illesztésre. Ez minimalizálja az állásidőt. Ezenfelül nincs szükség tartalék keverőlapátokra sem. Az egyszerű karbantartáshoz szükséges eszközök is elérhetők.

Termékmodellek

Az Alfa Laval LeviMag mágneses keverők négy méretben állnak rendelkezésre. A lebegő keverőlapátos kivitel kiküszöböli a súrlódást, lehetővé téve a 10 - 600 ford/perc közötti fordulatszámon történő keverést.
A keverők lehetővé teszik a folyadéktípusok és a keverési feladatok széles körének rugalmas kezelését, a nagy intenzitású keveréstől kezdve egészen a kíméletes termékkeverésig.LeviMag impeller

Hogyan működik

.

A berendezés mágneses tengelykapcsolóval továbbítja a tartályba beépített radiális keverőlapát forgatásához szükséges nyomatékot. Ez a tartályban lévő folyadék bekeverését eredményezi. A keverőlapát szabadalmazott lebegő kialakításának köszönhetően a keverő tökéletesen kiüríthető és szárazon is üzemeltethető - így maximális hozamot és az utolsó cseppig történő hatékony bekeverést biztosít.

Az Alfa Laval mágneses tengelykapcsoló egyedi kialakítása biztosítja a keverőlapát lebegését. Ez lehetővé teszi a technológiai folyadékok, valamint a CIP folyadék és gőz szabad áramlását a keverő teljes felületén, ezáltal alapos tisztítást biztosít. A keverőlapát lebegése kiküszöböli a tengelyirányú kopást is.

Alfa Laval mágneses keverő - működési elv

.

360°-os szerviz- és karbantartási videókA belső menetes csapágy cseréje és beszerelése

A külső menetes csapágy kiszerelése és cseréje

A keverőberendezések széles választékának része

Az Alfa Laval higiénikus alkalmazásokhoz kifejlesztett átfogó keverőberendezés-választéka kiválóan alkalmazható a tej- és élelmiszeripar, az italgyártás, az otthon- és szépségápolás, a biotechnológia, valamint a gyógyszeripar területén

 

Esetleg ezek is érdekelhetik…

ALB

A tartály aljára szerelhető ALB agitátor az élelmiszer-, a tej-, és a gyógyszeriparban, az italgyártásban, valamint a biotechnológiai és a kozmetikai iparágban használt alkalmazásokhoz kínál minden igényt kielégítő keverési megoldásokat.

Alfa Laval ALB bottom entry mixer

Sani

A higiénikus alkalmazásokhoz tervezett Toftejorg forgó szórófejes tartálytisztító berendezések kimagasló tisztíthatóságot és üríthetőséget, valamint egyszerű, költséghatékony karbantartást kínálnak.

rotating spray head sani 640x360

Mérőcellák

Ideálisan alkalmazhatók keveréshez, adagoláshoz vagy ömlesztett adagoláshoz kis méretű vagy mobil tartályok esetében, akár 4000 kg tartálykapacitásig.

Beam load cell 640x360
.
阿法拉伐搅拌罐

Tíz legjobb tipp - Tartályberendezések

Itt található néhány tipp és szervizvideó, amelyek bemutatják a tartályberendezések állapotmegőrzésének leghatékonyabb módszereit.

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

Termék animációk

Nézze meg termék animációs oldalunkat és ismerje meg berendezéseink felépítését és működését közelebbről. 

Nézze meg az animációkat (angol nyelvű oldal) 

Tartályfelszerelés

Szakcikkek (angol nyelven)

.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)