2020-07-24 Hírek

Az Alfa Laval új HEXpert programja egyszerűbbé teszi a hegesztett hőcserélő kiválasztási folyamatát

Az Alfa Laval hosszú évek óta szorosan együttműködik a vevőkkel az igényeiknek megfelelő hőcserélő berendezés kiválasztásában. Ennek a tapasztalatnak a nagy része már elérhető a HEXpert-ben, amely egy online eszköz például a nagy igénybevételnek kitett petrolkémiai, vagy olaj- és gázipari alkalmazásokhoz megfelelő hegesztett hőcserélők kiválasztásához. Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően a HEXpert gyorsabbá teszi és megkönnyíti a vevők számára, hogy a folyamataik követelményeihez testreszabott szakértői útmutatást kapjanak.

 

„A nehézipari vevőink többsége számára elengedhetetlen a megfelelő hőcserélő megoldás megtalálása” - mondta Christian Thomsen, az Alfa Laval hegesztett hőcserélőkért felelős részlegének elnöke. „Ha ezt biztosítjuk, az rendkívüli megtérülést jelent számukra a megbízhatóság, a fenntarthatóság és az üzemgazdálkodás szempontjából.”

 

A jelenleg elérhető hatalmas választék miatt az adott folyamathoz megfelelő technológia kiválasztása azzal jár, hogy egy gyakran hosszú és bonyolult beszerzési folyamat során válogatunk a rendelkezésre álló rengeteg információ között. A HEXpert ezt négy egyszerűen követhető kérdés-válasz lépésre egyszerűsíti. A vonatkozó adatok megadásával a vevők mindössze öt perc alatt megkaphatják az igényeiknek megfelelően testreszabott hegesztett hőcserélőre a javaslatot.

 

„Az Alfa Laval az elmúlt 80 évben a legszélesebb körű és legteljesebb hőcserélő-portfóliót fejlesztette ki a nagy igénybevételt jelentő folyamatkövetelményekhez” - foglalta össze Christian Thomsen. „Tehát egyedülálló kompetenciákkal és tapasztalatokkal rendelkezünk, amelyeket megoszthatunk a vevőinkkel. Arra törekszünk, hogy segítséget nyújtsunk számukra a fenntarthatóság növeléséhez - ma, holnap, és azután is minden nap.”

 

 

 

Ha többet szeretne megtudni a HEXpert kiválasztó programról, tekintse meg a jobb oldalon található videókat.

A kiválasztó eszköz kipróbálásához keresse fel a www.alfalaval.hu/hexpert weboldalt

Ha többet szeretne megtudni az Alfa Laval kompakt hegesztett hőcserélőkről, látogasson el a következő weboldalra:

www.alfalaval.hu/compabloc

www.alfalaval.hu/hegesztett-spiral-hocserelok

 

Töltse le a sajtóközleményt PDF formátumban

 

Címkék

Továbbiak
male Asian engineer wearing hard hat and safety glasses holding ipad infront of industrial plant

Növelje a fenntarthatóságot a HEXpert és az Alfa Laval segítségével

Ilyen sok lehetőség mellett hogyan találhatom meg az ideális megoldást?

Nincs olyan, hogy „mindenki számára megfelelő

Támogatjuk Önt a döntési folyamat során

Kapcsolódó tartalom: