Hard Seltzer gyártás

A hard seltzer gyorsan növő népszerűsége felrázza az alkoholtartalmú italok piacát. Kalóriaszegény, alacsony cukortartalmú és szénhidrátban szegény összetételének köszönhetően, a hard seltzer iránti kereslet néhány éven belül várhatóan megháromszorozódik. A robbanásszerű igény nagy lehetőséget teremt új márkák bevezetésére. A seltzer gyors piaci bevezetéséhez - és ezzel egy jelentős versenyelőny megszerzéséhez - megfelelő berendezésekre és szaktudásra van szükség. Ebben segít az Alfa Laval.

hard seltzer introimg640x360

Az Alfa Laval több évtizedes szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik, amelyet a fermentált és desztillált italok gyártóival való együttműködés során szerzett. Termékkínálatunkban minden berendezést megtalál a hard seltzer gyártásához. Legyen a partnerünk még ma, és megmutatjuk Önnek, hogyan ragadja meg a seltzerben rejlő lehetőséget.

Ön sörfőző?

Sok söripari vállalat vizsgálja, hogyan nyerhet teret a hard seltzer növekvő piacán. Ha Ön sörfőző és szeretné felvenni a hard seltzereket a termékkínálatába, akkor a legjobb helyen jár. Az Alfa Laval megfelelő szaktudást és technológiát tud biztosítani ahhoz, hogy Ön gyorsan át tudja alakítani meglévő folyamatait, és elkezdhesse gyártani a fogyasztók által egyre inkább keresett, kiváló minőségű seltzer italokat.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, hogy elindulhassunk az úton.

Új szereplő az alkoholtartalmú italok piacán?

A hard seltzerek iránti kereslet növekedése az italgyártók mellett más gyártó vállalatok és új, induló vállalkozások érdeklődését is felkeltette. Ha új vállalkozásként szeretne elindulni a versenyben, az Alfa Laval segítségével megbízható, minőségi termékeket gyárthat, amelyekkel gyorsan beléphet a piacra. Iparági szakértőink meg tudják tervezni a technológiai vonalat és kínálatunkban számos már bevált berendezés szerepel, amelyek mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Ön gyorsan beindíthassa a gyártást.

Lépjen a seltzer gyártás útjára, keressen minket még ma

Teljeskörű hard seltzer gyártási megoldások

Meglévő sörfőző üzemet szeretne átalakítani, vagy új gyártósorokat telepítene? Az Alfa Laval mindkét esetben bevált technológiai megoldások széles választékát kínálja. A gyártás szakaszait és kapcsolódó megoldásainkat az alábbiakban szemléltetjük, kiemelve a legfontosabb lépéseket.

hard-seltzer-process-diagram

Aldox Core 640x360.jpg

Vízgáztalanító rendszerek (DAW)

Az ALDOX vízgáztalanító modul a meleg-, vagy hidegüzemű víz gáztalanításra szolgál, használatával akár 0,01 ppm-nél kisebb oldott oxigén szint is elérhető, és a CO2 felhasználás hatékonyság meghaladja a 95%-ot a 10-1600 hl/h kapacitástartományon belül.

Bővebben

brew_750e_product640x360.png

Szeparátorok

Az Alfa Laval Brew szeparátor sorozata tökéletesen megfelel a hard seltzer gyártók speciális igényeinek. Brew szeparátoraink már bizonyították, hogy alkalmasak a magasabb hozam elérésére és a keresletbeli változásoknak való megfelelésre, minimális oxigénfelvétel és maximális higiénia mellett.


Bővebben

Karbonizálás, keverés és adagolás

Az Alfa Laval Carboblend egy jól bevált keverő- és karbonizáló rendszer az italgyártók számára. A Carboblend biztosítja az italok folyamatos, pontos keverését és karbonizálását, így a seltzer gyártók számára nélkülözhetetlen berendezés.

Bővebben

placeholder_640x360.png

Teljes körű kivitelezés

Az Alfa Laval kínálatában minden szükséges berendezés és technológia megtalálható a hard seltzer gyártásához, legyen szó akár egy meglévő gyártóvonal módosításáról, akár egy teljesen új vonal építéséről. A tervezéstől az üzembe helyezésig, mindenben segítünk Önnek.


Bővebben

Megbízható partner a kezdetektől a végéig

Akár egy meglévő gyártóvonal módosításáról, akár egy teljesen új vonal építéséről van szó, az Alfa Laval megfelelő iparági tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy gyorsan elindíthassa a gyártást. Csapatunk meg tudja tervezni a gyártóvonalat, segít a projektmenedzsmentben, telepíti és üzembe helyezi az új berendezést, valamint képzést biztosít az Ön csapata számára a hatékony üzemeltetéshez. Célunk, hogy az első naptól kezdve minden úgy működjön, ahogyan kell.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk a hard seltzer projektjéről

 

 

featured brands

Egyedülálló technológia, jövedelmező seltzer gyártáshoz

Az Alfa Laval berendezésekkel nem csak egy bizonyítottan jól működő italgyártási technológiát kap. Olyan egyedi dolgokhoz is hozzáférhet, amelyek segítenek a költségek csökkentésében, miközben olyan minőséget biztosítanak, ami miatt a fogyasztók újra és újra az Ön termékét választják. A piacon egyedülálló teljesen hermetikus, alsó betáplálású szeparátor technológia egyszerre minimalizálja az oxigénfelvételt, miközben drámaian csökkenti az energiafogyasztást.

Ismerje meg az élelmiszeripar és italgyártás számára kínált piacvezető szeparátorainkat.

Szakértői szerviz és támogatás - bárhol a világon

Az Alfa Lavalnál egy berendezés csak a kezdet. Minden termékünket globális, szakértői szervizhálózatunk támogatja, amikor csak szüksége van ránk. Az alkatrészek gyors kiszállítása mellett, szervizmérnökeink rendelkezésre állnak hogy teljes nyugalmat biztosítsanak Önnek. Gondoskodunk arról, hogy rendszerei megbízhatóan és sokáig működjenek. Szerviz megállapodás keretében olyan testreszabott szervizszolgáltatást kínálunk, amely maximális üzembiztonságot és kontrollálható karbantartási költségvetést biztosít.

separator service troubleshootingv2

Szeretne többet megtudni Hard seltzer szeparátor technológiáinkról?

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.