Hero-Culture-one-1920x480

Alfa Laval CultureOne™

Prémium szeparátor egyszer használatos eszközöket igénylő biotechnológiai eljárásokhoz

Kimagasló szeparációs hatékonyság egyszer használatos eszközöket igénylő biotechnológiai eljárásokhoz

Az Alfa Laval CultureOne a maga nemében az első prémium minőségű szeparátormodul egyszer használatos eszközöket igénylő biotechnológiai eljárásokhoz. A kíméletes termékkezelést és a nagyobb hozamot biztosító, már bevált koncepción alapuló CultureOne páratlan szétválasztási hatékonyságot nyújt nagy sűrűségű sejtkultúrákhoz. Ezzel leküzdötte az egyszer használatos eszközöket igénylő eljárások korábbi korlátait.

premium range of centrifugal separators for single use biopharmaceutical processing

CultureOne-range-bkg.jpg

Kiszámítható teljesítmény, ami mérhető

A CultureOne Primo akár 99%-os termékvisszanyerési hozammal a legjobb gyártási gyakorlatnak (GMP) megfelelő megoldás a kisebb sejtkultúrák kisebb tételben történő kinyeréséhez. A CultureOne Maxi lehetővé teszi nagy mennyiségek feldolgozását is, ugyanolyan prémium teljesítmény mellett. Együttesen így hatékonyabb termékvisszanyerést és munkafolyamatokat biztosítanak biotechnológiai eljárásokhoz, a kutatás és fejlesztéstől a gyártásig.


Bővebben a CultureOne szeparátorokról

Higher yields. Better value.

Megnövelt hozam. Jobb érték.

A CultureOne megnövelt termék kihozatalt biztosít más egyszer használatos lehetőségekhez képest, ami jellemzően 95%-os átlagos kihozatalt és 99%-os csúcs kihozatalt jelent. A szeparátor az elválasztás során folyamatosan üríti a koncentrált sejttömeget, maximalizálva a folyadékfázis visszanyerését és tisztaságát. Az első kinyerési lépés során jelentkező minimális termékveszteség jelentősen javítja a teljes folyamat során elérhető kihozatalt.


Nézzük a tényeket

Safety and quality with Spinsert™ single use centrifuge

Biztonság és minőség a Spinsert™ segítségével

A CultureOne lényegét a szabadalmaztatott, eldobható és újrahasznosítható Spinsert tárcsasoros egység adja, amely teljes mértékben sterilezett és használatra kész. Az egyszerűen beállítható és cserélhető Spinsert egyszerűsíti a munkafolyamatokat és gyorsabb feldolgozási időt biztosít. Az Alfa Laval valamennyi már bizonyított szeparátor fejlesztését magában foglalja:

  • A hermetikus kialakítás alacsony nyíróerőt és megnövelt termékkihozatalt biztosít.
  • A TopStream™ lehetővé teszi a koncentrált szilárd anyagok folyamatos kiáramlását a szeparálás során.
  • Az UniDisc™ növeli a tárcsafelületet a jobb elválasztási hatékonyság érdekében.

Jobb kihozatal centrifugális szeparálással

Az első kinyerési lépés során visszanyerhető termék mennyisége meghatározó tényező a sejtkultúrás műveletek termelékenységének szempontjából. Sok egyszer használatos rendszer azonban nem képes hatékonyan elválasztani az egyre gyakrabban feldolgozásra kerülő nagy sűrűségű sejtkultúrákat. Ennek következtében magas a termékveszteség aránya. Ezt a problémát a CultureOne megoldja. Egyesíti a nagy hatékonyságú centrifugális szeparálás előnyeit az egyszer használatos feldolgozás biztonságával és kényelmével.


Így működik a szeparálás

A better harvest with centrifugal separation

Kiemelkedő teljesítmény: ellenőrzötten

Kiváló teljesítmény, nagy kapacitás és kis helyigény - a CultureOne már világszerte bizonyított mind kísérletek, mind termelés során. Tudjon meg többet arról, hogy miért a CultureOne az első számú választás a hatékony és jövedelmező egyszer használatos eszközöket igénylő biotechnológiai eljárásokhoz.

CultureOne-video-vignette

Valódi értéket teremt Ügyfeleinknek az egyszer használatos eszközöket igénylő biotechnológiai eljárásokhoz.

Kattintson ide, ha szeretne hozzáférést kapni exkluzív webináriumunkhoz, amelyben a CultureOne kifejlesztésén dolgozó szakértőink közül többen is részt vesznek. Elmagyarázzák, hogy a CultureOne egyedi tervezési jellemzői hogyan járulnak hozzá a bizonyított teljesítményhez a jobb kihozatal, a szűrhetőség és az alacsony sejtlízis tekintetében. Továbbá többet hallhat a Genentech, Inc. vállalatról szóló, a Bioprocess International által fehér könyvként közzétett, nemrégiben készült tanulmányunkról is.

 

Bizonyítottan prémium teljesítmény. Tudjon meg többet fehér könyvünkből.

A CultureOne egy prémium és méretezhető centrifugális szeparátor rendszer egyszer használatos komponensekkel. Jól bevált jellemzőinknek köszönhetően lehetővé teszi a hatékony elválasztást minimális sejtlízis mellett, ami új előnyöket biztosít az egyszer használatos eszközökkel dolgozó alkalmazásokban. Egy nemrégiben készült tanulmány például kimutatta, hogy a CultureOne akár 98%-os hozamot is képes elérni. Erről bővebben olvashat új fehér könyvünkben.

cultureone white paper vignette

Kiváló feldolgozás kiszámítható és méretezhető teljesítménnyel

Az Alfa Laval CultureOne egy méretezhető platformra épül, amely az Alfa Laval jól bevált tárcsasoros technológiáján alapul, támogatva az iparági igényeket a termelékenység növelésére.

smaller-batches-640x360

Valódi hermetikus kialakítás: a legjobb minőség és biztonsági garancia

A CultureOne teljesítményének titkát az új Alfa Laval Spinsert™ jelenti. Ez a szabadalmaztatott, cserélhető és újrahasznosítható belső rész rendelkezik az összes egyedülálló Alfa Laval tulajdonsággal, beleértve a teljesen hermetikus kialakítást, valamint a TopStream™ és UniDisc™ technológiákat.

hermetic-desing-640x360

Az iparággal együttműködésben fejlesztettük ki, hogy megfeleljen a mai elvárásoknak.

Az Alfa Laval vezető biotech gyártókkal együttműködve ellenőrizte a technológia teljesítményét a legkülönbözőbb feltételek mellett, így biztosítva, hogy a CultureOne rugalmas megoldásként megfeleljen az állandóan változó folyamatok követelményeinek.

Co-developed-640x360

Termelésre kész - ma

Ha növelni szeretné a termelékenységet egyszer használatos eszközöket alkalmazó biotechnológiai üzemében, nem kell tovább várnia. A CultureOne Primo használatra kész, a legjobb gyártási gyakorlatra (GMP) vonatkozó összes dokumentációval együtt. Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba.

CultureOne Range - ready for production today

Miért érdemes átállni az egyszer használatos feldolgozásra?

Számos oka van annak, hogy egyre több biotechnológiai gyártó szabadul meg a sterilizálandó berendezésektől és váltja ki azokat egyszer használatos feldolgozási megoldásokkal. A betegek biztonságának nagyobb mértékű garantálása kulcsfontosságú: ahogy az orvosi rendelőkben az egyszer használatos fecskendők, úgy az egyszer használatos technológiák is a legjobb megelőzést nyújtják a gyártási tételek közötti keresztszennyeződések ellen. Az egyszer használatos eszközöket alkalmazó eljárások emellett kisebb lábnyomot és nagyobb rugalmasságot is jelentenek, ami lehetővé teszi, hogy a fontos új kezelések minden eddiginél gyorsabban kerüljenek piacra.

 

Ne hagyja ki webináriumainkat

Szeretne többet megtudni az egyszer használatos eszközökkel dolgozó folyamatok előnyeiről és arról, hogy a CultureOne milyen pluszt adhat az Ön számára? Regisztráljon és találkozzon az Alfa Laval szeparátor technológia szakértőivel a webináriumainkon, ahol megtudhat minden szükséges információt.

AL-EXPERTS-vignette640x360

Szeretnék többet megtudni vagy regisztrálni egy közelgő webináriumra

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.

Doug-Osman-840x860.jpg

Doug Osman

Igazgató, Gyógyszeripari technológia üzletág

Az Alfa Laval piacra dobja az első prémium szeparátorrendszert az egyszer használatos eszközöket alkalmazó biotechnológiai eljárásokhoz.

A biotech ágazatban jelentős elmozdulás történt a rugalmasabb sejtkultúra-rendszerek felé, amelyek kisebb létesítményekben, egyszer használatos feldolgozó berendezésekkel működnek.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

A Szeparátor Innovátor

Szeretne többet megtudni az Alfa Laval szeparációs technológiájának egyedülálló innovációiról? Több mint 130 éve találjuk fel újra és újra a szeparátor technológiát. Separator Innovator oldalunkon megosztjuk az út során szerzett tudásunk nagy részét.

separator-innovator-640x360