Előkezelő rendszerek bioüzemanyagokhoz
Az ehető, nem ehető vagy használt zsírokból és olajokból előállított bioüzemanyagok iránti kereslet évről évre növekszik, amit a keverési előírások és a fenntarthatóság vezérelnek. A zsírsav-metilészteren (FAME) alapuló biodízel mellett a hidrogénezett növényi olajok (HVO) a közelmúltban egyre nagyobb teret hódítottak, mivel kiváló dízel minőségűek, akár sugárhajtóműves alkalmazásokhoz is.
Növényi olaj előkezelő rendszereink előnyei a biodízel előállítás során
- Széleskörű tapasztalat más étolajgyártási technológia terén
- Többféle alapanyag kezelésére alkalmas előkezelési konstrukciók.
- Optimális hozam és energiafogyasztás kémiai vagy fizikai előkezeléssel, a tervezett alapanyagok tulajdonságaitól függően.
Amióta a biodízel iránti növekvő kereslet az ezredforduló elején beindult, az Alfa Laval az étolaj előkezelő rendszerei terén szerzett hatalmas tapasztalataira alapozva több száz hasonló üzemet épített. Engedje meg, hogy inspiráljuk és tanácsot adjunk az optimális előkezelési folyamathoz!
A biodízelgyártásban az Alfa Laval kulcsfontosságú hőcsere és szeparátor technológiákat kínál átészterezéshez, mosáshoz, szárításhoz és tisztításhoz. Nézze meg hőcserélő, szeparátor és keverő kínálatunkat itt.
Hadd segítsünk
Lépjen kapcsolatba velünk a növényi olajok biodízelgyártás előtti előkezeléséről az alábbi űrlap kitöltésével.
A bioüzemanyag feldolgozással kapcsolatban szakértőink szívesen segítenek Önnek itt.
Ez is érdekelheti ...
Étolaj iparhoz kapcsolódó webinárium
Szakértőink megosztják az étolaj finomítási folyamatok optimalizálásához, a szennyeződések és illékony összetevők eltávolításához, a jobb termékminőséghez, biztonsághoz és hozamhoz kapcsolódó ismereteiket.

Szervizszolgáltatások
Élelmiszeripari rendszerekhez kapcsolódó szervizszolgáltatások
Az Alfa Laval élelmiszeripari rendszerekhez kapcsolódó szervizszolgáltatásai a folyamatok teljesítményének maximalizálásával segítenek az élelmiszeripari rendszerek teljesítményének növelésében. Ez a következőket teszi lehetővé:
- Működésének folyamatos javítása a versenyelőny megőrzése érdekében
- Összpontosítás az üzemidőre, az optimalizálásra és a rendelkezésre állásra
- A befektetés megtérülésének maximalizálása az élelmiszeripari rendszerek teljes életciklusa során