PlusClean® UltraPure

Engedje, hogy az Alfa Laval PlusClean® UltraPure tisztítófúvóka forradalmasítsa a tartálytisztítást steril és aszeptikus folyamataiban. Egy felülre szerelt tartálytisztító készülékkel párosítva a PlusClean® UltraPure egyszerűen illeszkedik a tartály falába vagy aljára. Amikor a CIP-tisztítás során aktiválódik, a holttereket egy nyomás által generált tisztítóközeg mintával éri el, garantálva a 100%-os tisztítási lefedettséget, akár 80%-os víz- és tisztítószer költség megtakarítással.

PlusClean right adjusted 640x360

Növelje a termékhozamot példátlan 100%-os tartálytisztítási lefedettség mellett

  • 100%-os tisztítási lefedettség
  • Akár 80%-kal alacsonyabb víz- és tisztítószer-fogyasztás
  • Megszünteti a termékszennyeződések kockázatát és növeli a termékhozamot
  • Megfelel a biotech- és gyógyszeripar steril és aszeptikus folyamatainál elvárt legmagasabb higiéniai követelményeknek
  • Alacsony össz üzemeltetési költség

Kerülje el a tartály elszennyeződésének kockázatát és növelje a steril és aszeptikus folyamatok termelékenységét az egyszerűen telepíthető Alfa Laval PlusClean® UltraPure tisztítófúvókával. Optimalizált, nagy hatású szórásképével a PlusClean® UltraPure 100%-osan lefedi az olyan holttereket, mint például a keverőlapátok, a tekercsek, vagy csatlakozások alatti felületek. Ezeket a felülre szerelt tartálytisztító eszközök nem érik el. A PlusClean® UltraPure az Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomagjával kerül forgalomba, amely teljes nyomon követhetőséget biztosít az ellátási lánc egészében. Mostantól gyorsabb, biztonságosabb, szennyeződésmentes átállások lehetségesek, ami növeli a tételes vagy folytatólagos folyamatok termelékenységét a biotech- és gyógyszeriparban. Ez növeli a termékhozamot és felgyorsítja a beruházás megtérülését, miközben csökkenti a teljes tulajdonlási költséget.

PlusClean nozzle spray pattern 1
PlusClean nozzle spray pattern 2
PlusClean nozzle spray pattern 3

Rendkívül sokoldalú

A biotechnológiai és gyógyszeripari alkalmazásokhoz tökéletes PlusClean® UltraPure optimalizálja a fő tisztítóberendezés hatékonyságát, függetlenül attól, hogy az statikus gömbcsap, forgó szórófej vagy forgó jet-fej. A tartály általános kialakításától függően a tisztítófúvóka helyét a tartály falában vagy a tartály alján alakíthatja ki. Igazítsa a tisztítófúvókát az Ön saját igényeihez és válasszon a három különböző szóráskép és a rögzítésre szolgáló két különböző hegeszthető lemez közül.

Speciális termékcsalád

A tisztítóközeg által aktivált dugattyúval ellátott Alfa Laval PlusClean® UltraPure alapváltozaton kívül egy speciális pneumatikus változat is elérhető. A pneumatikus változat a dugattyút szabályozott légnyomással aktiválja. Az Alfa Laval ThinkTop-pal kiegészítve teljes áttekintést kaphat a tartály tisztítási folyamatáról, beleértve a visszacsatoló jelzéseket, például a nyitott/zárt pozícióról és az öblítési lehetőségről.

Szerviz

Ez a berendezés hosszabb teljesítménnyel és nagyobb üzemidővel fog futni, köszönhetően a nagy kopásállóságú alkatrészeknek, amelyek könnyen, helyben cserélhetők, így minimálisra csökkentve az állásidőt. A PlusClean® UltraPure tisztítófúvókának nincsenek mozgó alkatrészei, amelyek a tartályba nyúlnak vagy abból visszahúzódnak. Az Alfa Laval tartós, megbízható eredeti alkatrészei kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, csökkentik a teljes tulajdonlási költséget és megőrzik a berendezés értékét annak teljes élettartama alatt.

Hogyan működik

.

Az Alfa Laval PlusClean® UltraPure tisztítófúvóka a tartály falával és/vagy aljával egy szintben kerül beépítésre. A fúvóka a tisztítóközeg vagy szabályozott légnyomás által aktiválva nagy erővel fecskendezi a tisztítóközeget, amelyet legyező alakban közvetlenül a szennyezett területre permetez. A tisztítási lefedettséget a tengely és a keverőlapátok szabályozott és ismételt forgása biztosítja.

 

A tisztítási ciklus befejeztével a beépített rugós mechanizmus visszaállítja a dugattyút eredeti helyzetébe, biztonságosan lezárva a falra szerelt tisztítófúvókát. Ha tisztításra van szükség, mindig vezérlővel kell működtetni.

 

PlusClean cleaning nozzle exploded view

Cheese factory 640X360.jpg

Biztonságos sajtgyártás a tartály holttereinek 100%-os tisztításával

 

Egy nagy skandináv tejüzem tejfelvétel bővítésével kívánta növelni a sajttermelést. Ehhez kapcsolódóan fordult a Beritech Grouphoz, egy tapasztalt tartály- és rendszerépítőhöz. A cél az volt, hogy teljes tisztítási lefedettséget biztosítsanak két új, 30 méter magas, alulra szerelt keverőkkel ellátott nyerstej silóikban.

 

Bővebben 

.

100% cleaning coverage
.

Mennyire tiszta a tartálya?

Az Alfa Laval PlusClean® és az Alfa Laval PlusClean® UltraPure forradalmasítja a higiénikus tartálytisztítást. Amikor a CIP-tisztítás során aktiválódik, a PlusClean a tisztítóközeget nagy hatásfokkal permetezi közvetlenül a holtterekre, így a piacon elsőként garantálja a 100%-os tisztítási lefedettséget.

PlusClean brochure image 640x360
.

360°-os szerviz- és karbantartási videók

Hogyan szereljük össze az Alfa Laval PlusClean® berendezést

Hogyan szereljük szét az Alfa Laval PlusClean® berendezést

Ez is érdekelheti...

SaniJet20/ SaniJet25

A higiénikus, a biotechnológiai és a gyógyszeripari alkalmazásokhoz kifejlesztett Alfa Laval SaniJet forgó jet-fejek kimagasló tisztíthatóságot, magasabb minőségű végterméket, nagyobb összteljesítményt és alacsonyabb működési költségeket biztosítanak, bármilyen tartályméretet lefedve.

rotary jet head sanijet 640x360

LeviMag UltraPure

Az Alfa Laval LeviMag® UltraPure aszeptikus mágneses keverő, az utolsó cseppig történő bekeverés és termékhozam maximalizálása érdekében korszerű kialakítással és szabadalmazott lebegő keverőlapáttal.

Alfa Laval 人气磁力搅拌器-Alfa Laval Popular Magnetic Stirrer

Agitator ALT

A tartály tetejére szerelhető Alfa Laval ALT keverő mind az atmoszférikus, mind a nyomás alatt álló tartályokhoz alkalmas, és számos különböző méretben áll rendelkezésre.

ALT 顶入式搅拌器-ALT top-in agitator

"Food Logic"

Az Alfa Laval higiénikus berendezései lépést tartanak az élelmiszeripari trendekkel. A kiváló teljesítményt és a kíméletes termékkezelést ötvözik az érzékeny összetevők megóvása érdekében. Emellett a következő négy fő kihívásra kínálnak megoldást; élelmiszer-termékek biztosítása a fogyasztók számára versenyképes áron, a nyersanyagok lehető legjobb felhasználása, a hulladék és a kibocsátás csökkentése, valamint biztonságos és higiénikus élelmiszer-termékek szállítása.

food logic 640x360

Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Szakcikkek (angol nyelven)