LKH UltraPure

Az Alfa LKH UltraPure gyógyszeripari szivattyúk (EHEDG tanúsítással) biztosítják a folyamatok zökkenőmentes működését, és az akadálymentes folyadékáram, a nagyon alacsony NPSH-követelmények, valamint a kiváló hidraulikus hatékonyság érdekében ötvözik az optimalizált kivitelű bemeneteket és a korszerű járókerék-kialakítást. Ezeket a szivattyúkat a CIP-folyamatokhoz fejlesztették ki, és akár 500 m3/h kapacitásig és 190 m (19 bar) nyomásig állnak rendelkezésre.

LKH UltraPure 640x360

Kimagaslóan hatékony és gazdaságos centrifugálszivattyú, amely megfelel a higiénikus folyamatok követelményeinek

 • Alacsony a szennyeződés kockázata - higiénikus kialakítás gyógyszeripari minőségű SiC+ tömítésekkel, gyárilag préselt elasztomerekkel
 • Maximális rendelkezésre állás és csökkentett karbantartási költségek - robusztus mechanikai kialakítás és egyszerű karbantartás
 • Növekvő hozam - a felhasznált anyagok teljes nyomon követhetőségét biztosító dokumentáció, valamint USP VI osztályú elasztomerek
 • Tisztítás- és energiahatékonyság - precíz hidraulikus kivitel, valamint csökkentett energiaköltségek és CO2/kémiai hulladékanyag-kibocsátás
 • Egyszerű minősítési, hitelesítési és folyamatellenőrzési eljárások - a felhasznált anyagok nyomon követhetők.

A félig nyitott járókerék lapátszerű kialakítása alacsony szükséges nettó pozitív szívómagasságot biztosít, valamint kiküszöböli a kavitáció hatásait. A járókerék kiegyenlítő furatai elősegítik a technológiai folyadék keringetését a tengelytömítés körül, csökkentve a tengelyirányú erőket, valamint a tömítésre és a motor csapágyaira ható súrlódást. A félig nyitott járókerék-kialakítás intenzív áramlást biztosít a szivattyú teljes keresztmetszetében, különösen a járókerék mögött, a tengelytömítés közelében. Ez megkönnyíti a tisztítást és fokozza a tömítés kenését/hűtését az élettartam meghosszabbítása érdekében.

.

Ismerje meg az Alfa Laval LKH UltraPure szivattyút.

A piacvezető Alfa Laval LKH szivattyúplatform részeként az Alfa Laval LKH Prime UltraPure szivattyút kimagasló teljesítmény, kiváló minőség és megbízható működés jellemzi.
Az UltraPure portfólióba tartozó Alfa Laval LKH UltraPure maximális rendelkezésre állást és kimagasló hatékonyságot biztosít a gyógyszeripari alkalmazásokban.

.

Nyugalmat biztosító, teljes körű dokumentáció a validáláshoz

Az Alfa Laval UltraPure portfólióban szereplő összes berendezéshez és alkatrészhez rendelkezésre áll a minden részletre kiterjedő Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomag, amely biztosítja az ellátási lánc teljes körű átláthatóságát, a nyersanyagtól kezdve a végtermék kiszállításáig.

Ez zökkenőmentessé teszi a beszerzési és beszerelési folyamatokat, valamint megkönnyíti a minősítési, hitelesítési és változásellenőrzési eljárásokat.

A GDP (Good Documentation Practice= Jó dokumentációs gyakorlat) alapján az Alfa Laval Q-doc az UltraPure berendezések kínálatának minden aspektusát lefedi, átlátható és jól dokumentált minőségbiztosítást nyújtva a vevők számára az általuk beszerzett berendezésekhez.

A Q-doc csomag tartalmazza a teljesítményteszteket, az anyagtanúsítványokat, a termékkel érintkező alkatrészek nyomonkövethetőségi dokumentációját, valamint az alkatrészekre és szolgáltatásokra vonatkozó szükséges információkat. A részletekre való odafigyelés maximalizálja a rendelkezésre állást és minimálisra csökkenti a kockázatot.

Méretek és opciók

Az LKH UltraPure nyolc különböző szabványméretben kerül forgalomba, 275 m3/óra kapacitásig.
A folyamatos működést igénylő szivattyúzási feladatokhoz tökéletes választás az LKH UltraPure centrifugálszivattyú, amely biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot és a legalacsonyabb energiafogyasztást.
Az opciók széles választéka áll rendelkezésre az alábbiakra:

 • Tengelytömítések
 • Öblítőszerkezetek
 • Elasztomerek
 • Felületmegmunkálások
 • Leeresztési lehetőségek
 • Passziválás
 • Hidrosztatikus tesztelés

Hogyan működik

Az LKH UltraPure centrifugálszivattyú motort, járókereket, szivattyúházat, hátlapot, mechanikus tömítést, lábakat, szivattyútengelyt/csatlakozásokat és adaptert tartalmaz.

A mérettől és modelltől függetlenül az Alfa Laval ugyanazt a tengelytömítést használja az összes UltraPure centrifugálszivattyúhoz.

Ez a szabványosítás csökkenti a raktárkészletet, valamint lehetővé teszi a kopó alkatrészek gyors és egyszerű cseréjét.

A szivattyúház belsejében a félig nyitott járókerék a szivattyútengellyel együtt forog.

A járókerék-lapátok forgása többletenergiát juttat a folyadékáramba, ezáltal elősegíti a körkörös irányú mozgást.

A folyadékáram sebessége megnő és részben nyomássá alakul, még mielőtt a kimeneten keresztül elhagyná a szivattyút.

Minden LKH UltraPure szivattyú olyan tengelytömítéssel rendelkezik, amely megmunkálása szigorú követelmények alapján történik és megfelel a 3 fénysávos* vagy annál szigorúbb síklapúsági követelménynek.

Az álló tömítőgyűrű szilárdan rögzítve van a hátlapon, tökéletesen illeszkedő tömítőfelületeket biztosítva még hosszú üzemidő/rezgés esetén is, és ellenáll a rendszerben bekövetkező esetleges nyomáslökésnek.

A kiegyensúlyozott kialakítás és a rugóerő alkalmazása hozzájárulnak a nyomáskiegyenlítéshez a tengelytömítés területén.

Ez minimálisra csökkenti a tömítés kinyílásának veszélyét egy előre nem látható nyomáslökés során.

.

LKH_UltraPure-explode1.jpg

A meghatározott méretű O-gyűrű horony biztonságosan pozícionálja az O-gyűrűt a szivattyúházon, és biztosítja a fém-fém érintkezést, valamint az O-gyűrűk előírt mértékű összenyomását a szennyeződések visszatartására alkalmas felgyűrődések nélkül.

A kevés kopó alkatrészt tartalmazó külső tengelytömítés a külső oldalon található és rugós megoldással szerelt.
Ez kiküszöböli a rugó kopását, és csökkenti a szennyeződés kockázatát.

* 20°C-on mérve, egy fénysáv 0,3 μm-es síklapúságnak felel meg a teljes tömítési felületen.

360° Szerviz és karbantartás videók

Alfa Laval LKH centrifugálszivattyúk – öblített tengelytömítés cseréje

Alfa Laval LKH centrifugálszivattyú - egyszeres öblített tengelytömítés

Alfa Laval LKH centrifugálszivattyú dupla mechanikus tengelytömítés

Alfa Laval szerviz kit-ek

Tíz legjobb tipp - Centrifugálszivattyúk

Itt található néhány tipp és szervizvideó, amelyek bemutatják az Alfa Laval LKH centrifugálszivattyúk állapotmegőrzésének leghatékonyabb módszereit

阿法拉伐高效离心泵系列-Alfa Laval Centrifugal Pumps LKH pump range
.

Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.
.

Ezek is érdekelhetik...

LKH Prime UltraPure

Az Alfa Laval LKH Prime UltraPure egy csendes üzemű, nagy tisztaságú szivattyú, amely megfelel a gyógyszeripari injekciós vizes (WFI) és hasonló alkalmazások követelményeinek.

LKH Prime UP web 640x360

Unique DV-ST UltraPure

Ezek a kompakt és könnyű szelepek megfelelnek a legtöbb steril és ultrahigiénikus folyamat követelményeinek. Moduláris kialakításuk széles körűen biztosítja a szelepek adott célra történő konfigurálását.

DV-ST w ThinkTop V50 640x360

Tri-Clover UltraPure ASME BPE fittings

A Tri-Clover BioPharm termékcsaládba az elektromosan vagy mechanikusan polírozott, < 0,4 - 0,8 μ átlagos érdességű (Ra) belső felülettel rendelkező szerelvények széles választéka tartozik. A termékcsaládba tartozó szerelvények megfelelnek az ASME BPE méretszabványoknak.

Hygienic fittings series

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 

.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Szakcikkek (angol nyelven)