Alfa Laval szelepek - biztosítják az optimális áramlást az egész folyamat során

Az optimális és megbízható áramlástechnika a hatékony és költséghatékony folyamat egyik kulcsa. Helyes kezelése jelentős megtakarításokat és hatékonyságnövelést eredményezhet. Az Alfa Laval kiváló megoldásai biztosítják az optimális áramlást az egész folyamat során. Megbízható higiénikus szelepek széles választékát kínáljuk, intelligens automatizálással, hogy minden mozgásban maradjon. Szelepeinket nem csak a biztonsági, a hatékonysági és a higiénikus igények kielégítésére fejlesztették ki, hanem a termékek gondos kezelésére is.

Double seat valves closeup 1920px

Leggyakrabban keresett szelep típusaink:

.

butterfly_valves_320x180.png

Pillangószelepek

Pillangószelepeink egyszerűen nyitható és zárható szelepek, nagy átmérőjű nyílásokkal és alacsony áramlási ellenállással. Optimális megoldást jelentenek a modern feldolgozó-technológiában, és ideálisan alkalmazhatók alacsony és közepes viszkozitású folyadékokhoz.

Bővebben

.

single_seat_valves_320x180.png

Együlékes szelepek

Az együlékes szelepválasztékunk számos, az adott célra kifejlesztett szelepegységet tartalmaz, amelyek strapabíró, rugalmas kivitelben készülnek. Ideálisan alkalmazhatók a magas szintű higiéniát igénylő folyamatokhoz.

Bővebben

.

double_seat_valves_320x180.png

Duplaülékes szelepek

Duplaülékes szelepkoncepciónk bármely speciális igény kielégítésére egyszerűen testreszabható moduláris megoldást biztosít. A duplaülékes kivitel hosszútávú, kifolyásmentes működést biztosít, minimálisra csökkentve ezzel a termékszennyeződés kockázatát. A kettős ajakos tömítés további védelmet nyújt a biztonságos és higiénikus működés érdekében.

Bővebben

.

SMP-BC w ThinkTop V50_640x360.jpg

Kettős tömitésű szelepek

Kettős tömitésű szelepkoncepciónk bármely speciális igény kielégítésére egyszerűen testreszabható moduláris megoldást biztosít. A duplaülékes kivitel hosszútávú, kifolyásmentes működést biztosít, minimálisra csökkentve ezzel a termékszennyeződés kockázatát. A kettős ajakos tömítés további védelmet nyújt a biztonságos és higiénikus működés érdekében.

 

Bővebben

.

regulating_valves_320x180.png

Szabályozószelepek

Szabályozószelepeink az áramlási térfogatok és az áramlási irányok beállítására vagy felügyeletére használhatók. Az adagoló-, a keverő-, a súlymérő-, és a töltőrendszerek széles körében történő felhasználásra tervezett szabályozószelepek ideális megoldást jelentenek az átfolyási sebesség vagy nyomás pontos szabályozásához.

 

Bővebben

Unique-sampling-valve_200-px-high.jpg

Mintevevő szelepek

Az Alfa Laval mintavételi szelepek lehetővé teszik az ital- és élelmiszeripari, valamint a szépségápolási és gyógyszeripari termékek reprezentatív mintavételezését.

Bővebben

control_check_valves_320x180.png

Szabályozó/ellenőrző szelepek

A szabályozó és ellenőrző szelepeink rendkívül megbízható szelepek, amelyek biztosítják az egyirányú termékáramlást a csővezetékekben. Ez fordított áramlás esetén biztosítja az érintett folyamatberendezések védelmét, és megakadályozza a nyomáslökéseket és/vagy a rendszer leállását.

Bővebben

Alfa Laval DV-ST_640x360.jpg

Membránszelepek

A jól bevált membránszelepek széles választékát kínáljuk. A moduláris kivitelnek köszönhetően bármely speciális követelménynek megfelelően összeállíthatók. Az Alfa Laval membránszelepek ideálisan alkalmazhatók a steril és ultra-higiénikus folyamatokban, és a szelepekhez mellékeljük a minden részletre kiterjedő Alfa Laval Q-doc dokumentációs csomagot, amely teljes körű átláthatóságot biztosít.

Bővebben

safety_valve_320x180.png

Biztonsági szelepek

A biztonsági szelepeket a tartályokban és csővezetékekben a túlnyomás vagy vákuum elleni védelemhez használják. Védelmet biztosítanak a tartályok összeroppanása ellen, amely bekövetkezhet a forróvizes tisztítást követő hidegvizes öblítés során kialakult vákuum miatt; a nátrium-hidroxid által elnyelt CO2 és a hőmérsékleti ingadozás következtében, vagy az ürítés során a gázellátás elzáródása miatt is.

Bővebben

ball_valves_320x180.png

Gömbszelepek

Gömbszelepeink teljes átfolyást biztosító kialakítással készülnek, lehetővé téve, hogy a termék akadálytalanul és minimális nyomáseséssel áramoljon át a szelepen. Az alapkivitel lehetővé teszi a csőtisztító rendszer használatával történő tisztítást és termékvisszanyerést, és ideálisan használható a viszkózus, valamint a szilárd vagy fél szilárd részecskéket tartalmazó folyadékok esetén. Az Alfa Laval higiénikus gömbszelepeken megtalálható az Alfa Laval SBV és az Alfa Laval Tri-Clover® jelölés.

Bővebben

shutter_valves_320x180.png

Zárószelepek

Our shutter valves are suitable in applications with large products, high viscous or strict requirements minimizing pressure loss. The shutter valve range is designed for use in the food, chemical, pharmaceutical and other industries with high hygiene requirements.

 

Bővebben


.

Tíz jó tipp - szelepek

single_seat_valve_180x101.png

Íme néhány tipp és szervizvideó, amelyek bemutatják, hogyan lehet a higiénikus szelepeket kiváló állapotban tartani.

Bővebben

.

Termékkatalógus

Alfa Laval Close at hand-SparePart Catalogue 2019 133x173.png

Az Alfa Laval "Close at hand” higiénikus áramlástechnikai termékkatalógusa tartalmaz termékismertetőket, teljesítménygörbéket, linkeket animációkhoz, prospektusokat és megrendeléshez kapcsolódó árlistákat.

 Alfa Laval termékek keresése

.

Termék animációk

Nézze meg termék animációs oldalunkat és ismerje meg berendezéseink felépítését és működését közelebbről. 

Nézze meg az animációkat (angol nyelvű oldal) 

CAD portál

Töltse le termékeink modelljeit Neutral vagy Native CAD formátumban. Lehetőség van 3D PDF file-ok letöltésére is.

 CAD portál megtekintése 


.

Kapcsolat

Adatait az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően tároljuk.