Magolaj feldolgozás

Szójabab, repce, napraforgó, kukorica, földimogyoró vagy valami egészen más? Nem számít, milyen típusú magolajat dolgoz fel, az Alfa Laval rendelkezik olyan finomítási megoldásokkal, amelyek segítenek a termékminőség javításában amellett, hogy a nyersanyagokból a lehető legtöbbet hozzák ki. A semlegesítéstől és a derítéstől kezdve a dezodorálásig, a viaszmentesítésig és még sok másig, a teljes folyamatvonalat lefedő, speciális magolaj feldolgozó berendezéseket kínálunk.

Seed oil processing

Első az olajban az Alfa Lavallal

  • Megbízható magolaj feldolgozó berendezések, amelyek a finomítási folyamat minden lépését lefedik bármilyen típusú étkezési magolaj esetében.
  • Olajosmag feldolgozási megoldások a kapacitás és a hozam növelésére, a veszteségek csökkentésére és új jövedelmező lehetőségek megteremtésére.
  • Jobb fenntarthatóság és alacsonyabb működési költségek az energiahatékonyság maximalizálását segítő egyedülálló technológiáknak köszönhetően.
  • Az iparági követelményeket részletesen ismerő partner, aki segít a termékminőség növelésében, valamint a környezetvédelmi követelmények teljesítésében
  • Több, mint 100 éve vezető szerepben a szeparátor- és dekantertechnológiák folyamatos fejlesztése terén.

Olajfinomítással foglalkozó szakértőink évtizedek óta szorosan együttműködnek ügyfeleinkkel, így jobban megértjük mind a kihívásokat, mind a lehetőségeket, amelyekkel a mai magolaj feldolgozóknak szembe kell nézniük. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha többet szeretne megtudni arról, hogy megoldásaink és szerviz kínálatunk hogyan segítheti Önt a hosszú távú, megbízhatóbb és jövedelmezőbb működés elérésében.

 

Kérjen árajánlatot.

Hadd segítsünk

A következők érdekelnek
Szeretne bármikor megtekinthető webináriumokra, vagy rendezvényekre szóló meghívókat, valamint termék- és szolgáltatási híreket kapni? 

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.