Zsír- és olaj feldolgozás

Az Alfa Laval évtizedek óta vezető beszállítója a növényi és állati zsírok és olajok gyártóinak szerte a világon. Speciális feldolgozó berendezéseinket gondosan úgy terveztük, hogy növeljék a végtermékek hozamát és minőségét, miközben új lehetőségeket teremtenek a költségek csökkentésére. A fejlett szimulációs eszközöktől kezdve a csatlakoztathatóságig és még sok minden másig, folyamatosan előre mozdítjuk az iparágat - mindig azzal a céllal, hogy maximális megbízhatóságot biztosítsunk Önnek.

fat and oil processing 640x360
.

Alkalmazások és iparágak

Számos áttörő szeparátor technológiai fejlesztésünknek köszönhetően, termékkínálatunk mára olyan rendszereket és berendezéseket foglal magában, amelyek a teljes folyamatvonalat lefedik. Tudja meg, miért az Alfa Laval továbbra is az első az olajiparban. Válassza ki az alkalmazási területet és fedezze fel a feldolgozás új lehetőségeit.

Az étolaj feldolgozás optimalizálása

A nyersolaj étolajjá történő finomítása mélyreható technológiai ismereteket igényel - a nyálkátlanítástól, a semlegesítéstől, a viaszmentesítéstől a derítésig és a szagtalanításig, valamint a GE és 3-MCPD csökkentéséig.

degumming-for-edible-oil 640x360
.

Hadd segítsünk

A következők érdekelnek
Szeretne bármikor megtekinthető webináriumokra, vagy rendezvényekre szóló meghívókat, valamint termék- és szolgáltatási híreket kapni? 

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.