Zsír- és olaj feldolgozás | Alfa Laval

Zsír- és olaj feldolgozás

Az Alfa Laval biztosít az Ön számára mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy minden fajta olajos terményből kivonhassa az olajokat és a zsírokat. Az Alfa Laval világelső a növényi és állati zsírok és olajok feldolgozására alkalmas rendszerek és berendezések nagyfokban specializált piacán. Korszerű - sok esetben szabadalmaztatott - technológiákat alkalmazunk olyan módon, hogy azok új standardokat állítanak fel az egész iparág számára, és lehetőséget biztosítanak Önnek arra, hogy termelési konfi

fat and oil processing 640x360

Zsírok és olajok feldolgozása

Megoldásokat kínálunk a nyálkátlanításhoz,  semlegesítéshez,  viasztalanításhoz, nyálkaszárításhoz,  fehérítéshez,  téliesítéshez, szagtalanításhoz, hidrogénezéshez, savtalanításhoz és üledékolaj/-zsír  (soapstock) szétválasztásához.

A megoldásaink által kínált előnyök és a folyamatokra vonatkozó szaktudásunk  hasznosítása révén cége hatékonyabban tudja kezelni a szezonális igények, az egyes piaci változások és az alapvető mezőgazdasági termékek világszerte jellemző kommodizációja (tömegtermékké válása) által keltett hatásokat.

Az Alfa Laval szemlélete által biztosított rugalmas megoldásokkal Ön gyorsan, hatékonyan és biztonságosan igazíthatja termelési folyamatait a változó és fejlődő vásárlói igényekhez és specifikációkhoz.

TocoBoost - Nominated for Danish Industry's Product Award 2015

Alfa Laval TocoBoost has been nominated for Danish Industry's Product Award 2015. A new technology that can extract valuable nutrients such as Vitamin E in the production of edible oil - nutrients that otherwise would be lost.