Kémiai API feldolgozás

A folyamat hatékonysága alapvetően fontos a kémiai gyógyszerhatóanyagok összetettebb vegyi anyagokból történő gyártásának sikeréhez. A gyógyszeripari cégek egyre gyakrabban fordulnak az Alfa Lavalhoz, aki kulcsrakészen szállít technológiai szakértelmet, higiéniai berendezéseket és szolgáltatásokat kész gyógyszeripari termékekben használatos, kiváló minőségű kémiai gyógyszerhatóanyagok gyártásához. Az Alfa Laval berendezései megfelelnek a törvényi követelményeknek, támogatják a termékstabilitást,

chemical-api 640x360

Kémiai gyógyszerhatóanyagok gyártása

A kémiai gyógyszerhatóanyagok gyártása külön kihívásokkal jár, mivel a gyógyszerhatóanyagok néha a technológiák egyedik sorát igényli a végtermék elkészítéséhez. Ezért a sikeres feldolgozáshoz a folyamat hatékonysága szükséges, hogy stabil gyógyszerhatóanyagokat lehessen gyártani biztonságos, fenntartható és gazdaságos módon a gyógyszer biztonságnak, azonosságának, erősségének, minőségének és tisztaságának megőrzése mellett.

A gyógyszeripari gyártók jól tájékozott partnereként az Alfa Laval a higiéniai berendezések széles körével rendelkezik. Az Alfa Laval szinte minden szükséges dologgal rendelkezik a kémiai gyógyszerhatóanyagok gyártásának támogatásához, akár mérésről, szivattyúzásról, elkülönítésről, elvezetésről, fűtésről, hűtésről, keverésről vagy elegyítésről, akár automatizálásról, vezérlésről vagy tisztításról van szó a kritikus folyamatok esetén. A folyamat optimalizálására révén segítünk a költségek és a ciklusidők csökkentésében, a szennyeződési kockázatok minimálisra csökkentésében, illetve a gyártott gyógyszerhatóanyagok tisztaságának védelmében és hozamának maximálisra növelésében.

Valamennyi komponenst a helyes dokumentálási gyakorlaton (GDP) alapuló átfogó dokumentációs csomaggal együtt szállítunk.  Alfa Laval UltraPure szivattyúk, szelepek, tartályberendezések és hőcserélők esetében olyan Alfa Laval Q-doc csomagot kínálunk, amely biztosítja a leszállított berendezés folyamattal érintkező valamennyi alkatrészének teljes nyomonkövethetőségét.

Miért válassza az Alfa Lavalt?

  • Valamennyi vonatkozó szabvány és helyes gyártási gyakorlat követése
  • Tételen belüli és tételenkénti konzisztencia biztosítása
  • Védi a termék tulajdonságait és minőségét
  • Védi a késztermék integritását
  • A hasznos üzemi idő és a gyártási hozamok növelése
  • Maximális higiénia párosítása maximális hatékonysággal
  • Csökkenti a villamosenergia- és vízfogyasztást
  • Megkönnyíti az üzembe helyezést, minősítést, tisztítást és szervizt

360° Szerviz portfólióAz Alfa Laval higiénikus berendezéseit is támogatja az Alfa Laval 360° Szerviz portfólió - a legnagyobb hatékonyság eléréséhez. Lépjen kapcsolatba velünk

Brosúra: Gyógyír az üzlet számára

Brosúra: Magasabb elvárások - Alfa Laval Pharma-line és Pharma-X