Közösségi irányelvek

Közösségi irányelvek és moderációs politika az Alfa Laval közösségi média fiókjaira vonatkozóan

Bevezetés

Az Alfa Laval közösségi média fiókjai arra szolgálnak, hogy az ügyfelek, partnerek, beszállítók és a nagyközönség számára lehetőséget biztosítsanak a kapcsolódásra az Alfa Lavalhoz, történetek és tapasztalatok megosztására, valamint civilizált beszélgetésekre.

A pozitív, vonzó és biztonságos környezet biztosítása érdekében az Alfa Laval közösségi média irányelveket vezetett be mindazok számára, akik kommentek, vélemények, rajongói hozzászólások vagy hasonló, nyilvánosan látható tartalmak révén kapcsolatba lépnek tartalmainkkal/csatornáinkkal. Arra törekszünk, hogy biztonságos és pozitív közösséget hozzunk létre a közösségi média csatornáinkon, ezért kérjük, hogy minden felhasználó értse és tartsa tiszteletben az alábbi irányelveket.

Tiszteletteljes és támogató közösség

Arra bátorítjuk Önt, hogy kommenteljen és lépjen kapcsolatba a közösségi média fiókjainkkal, mivel egy pozitív és elkötelezett online közösséget szeretnénk építeni. Örömmel fogadjuk a kérdéseket és hozzászólásokat, beleértve a normál hangvételű vitát, az építő jellegű visszajelzéseket és a javaslatokat, de kérjük, ne feledje, hogy a témán belül maradjon és tisztelettudóan fogalmazzon.

A kommentek moderálására vonatkozó irányelvek

Az Alfa Laval nem tolerálja és ezért fenntartja a jogot, hogy eltávolítson minden olyan bejegyzést vagy kommentet, amely:

  • gyűlöletkeltő, rasszista, idegengyűlölő, homofób, szexista, zavaró, erőszakos vagy helytelen
  • sértő, zaklató, fenyegető vagy becsmérlő
  • spamet, promóciós anyagot vagy harmadik fél irreleváns weboldalára mutató linkeket tartalmaz
  • bűncselekményre vagy illegális tevékenységre utal
  • szexuális vagy pornográf
  • személyazonosításra alkalmas információkat tartalmaz
  • csalárd, beleértve a hamis, pontatlan vagy félrevezető információkat is

Elvárjuk továbbá, hogy minden felhasználó tiszteletben tartsa a vonatkozó törvényeket és rendeleteket, beleértve a szerzői jogokat és a szellemi tulajdonra vonatkozó törvényeket. Elvárjuk továbbá, hogy minden felhasználó kövesse a különböző közösségi médiaplatformok szolgáltatási feltételeit. Ha a csatornáinkon jogsértő tartalmakról (pl. bejegyzések, kommentek vagy feltöltések) szereznek tudomást, intézkedünk a tartalom bejelentése és eltávolítása érdekében.

A fenti irányelvek ismételt megsértése az egyes felhasználók részéről az Alfa Laval csatornáin való hozzászólás blokkolásához is vezethet.

Ha bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, küldjön nekünk privát üzenetet, vagy lépjen kapcsolatba velünk a www.alfalaval.hu/kapcsolat címen.