Brew 20 learn more hero 1920x480

Tudjon meg többet sörfőző szakértőinktől

Szakértőink ismerik a kis- és mikrosörfőzdék egyedi igényeit és kihívásait világszerte

Minden, amit a sör szeparálásáról tudni kell

Akár régebben vásárolt szeparátort, akár most kezdte el fontolgatni a beruházást, szakértőink választ adnak a legfontosabb sörszeparálási kérdésekre.

Beer

Kérdezze sörszeparálásban jártas szakértőinket

Szakértőink a világ minden szegletében együttműködnek kézműves sörfőzdékkel, ahonnan széleskörű tapasztalatokat szereznek.
Megértik az egyedi igényeket és kihívásokat, amelyekkel a kis- és mikrosörfőzdék szembesülnek. És emellett ugyanolyan szenvedélyük a sörfőzés és sörkóstolás, mint Önnek.

Miért érdemes egy kis kézműves sörfőzdének megfontolnia a szeparátor technológiát?

Sörfőzdéjének méretétől függetlenül a szeparálás számos új lehetőséget kínálhat. Egy centrifuga telepítése hosszú távú befektetés mind a sör minőségébe, mind a vállalkozás eredményességébe. A mai technológiával pedig még a kis- és mikrosörfőzdék is ugyanolyan előnyöket szerezhetnek, mint a nagyobb kézműves sörfőzdék.

Hogyan javíthatja egy centrifuga a sör ízét és aromáját?

A nagyszerű sörök készítése a nagyszerű alapanyagokon múlik. Sajnos sok szűrési és tisztítási lehetőség eltávolítja a sörből az értékes aromákat és ízeket. A szeparátorok okos megoldást nyújtanak arra, hogy eltávolítsák a söréből a kivonni kívánt alkotóelemeket, miközben megőrzik az egyedi összetevők értékét.

Miért érdemes szeparátort használni, ha fátyolos söröket vagy stoutokat főzünk?

Sokan, akik zavaros vagy sötétebb söröket főznek, azt feltételezik, hogy nincs sok értelme szeparátort telepíteni a folyamataikba. Pedig a szeparációs technológia sokat tud nyújtani a stoutok, a fátyolos- és egyéb sörök főzésénél. A szilárd anyagok kíméletes és hatékony eltávolítása mellett, magasabb hozamot, és folyamatosan kiváló minőségű sört biztosíthat.

Hogyan segíthet egy szeparátor a termelés növelésében?

Egy szeparátor üzembe állításával okos módon hozhat ki többet az erjesztési időből anélkül, hogy további tartályokat vásárolna. Jelentősen növelheti a hozamot, nagyobb lesz a főzött sör mennyisége, valamint gyorsabb tartály átfutási idővel növelheti a kapacitását. A nap végén ez több korsó sört jelent a vásárlók kezében - és több profitot az Ön számára.

Növelné az oldott oxigén felvételének kockázatát, ha egy centrifugát hozzáadnánk a termelésünkhöz?

Az oldott oxigén-felvétel minimalizálása fontos mind az összetevők ízének megőrzése, mind a lehető leghosszabb eltarthatósági idő elérése szempontjából. Kizárólag az Alfa Laval kézműves és mikrosörfőzdék számára fejlesztett szeparátorai rendelkeznek axiális-hermetikus tömítéssel, amely minimalizálja az oxigén-felvétel kockázatát anélkül, hogy költséges szén-dioxidra vagy gáztalanított vízre lenne szükség a működéshez.

Milyen pénzügyi előnyökre számíthatunk egy szeparátorral?

Egy centrifuga telepítése a sörfőzdébe, befektetés a hosszú távú jövedelmezőségbe. A hozamnövelés mellett kiváló minőségű, prémium söröket főzhet, amelyet a vásárlók imádni fognak. A szeparátor előnyeinek köszönhetően a befektetés gyorsan megtérül és még évek múlva is jövedelmező lesz.

Hogyan győződhetünk meg arról, hogy a megfelelő szeparátor modellt választjuk a sörfőzdénk számára?

A legkisebb kézműves sörfőzőknek szánt Brew 20-tól a nagyobb, teljesen hermetikus modellekig az Alfa Laval számos szeparátort kínál, amelyeket a különböző méretű kézműves sörfőzők igényei alapján terveztünk meg. Szakértőink együttműködnek az iparág résztvevőivel, így biztosítva, hogy naprakész megoldásokat biztosítsunk és támogassák Önt, amikor sörfőzdéje tovább növekszik.

Hogyan tud az Alfa Laval segíteni a telepítésben és a hosszú távú támogatásban?

Az Alfa Laval globális szervizhálózattal rendelkezik. Szerviztechnikusaink egyedülálló sörfőzési tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek. Szorosan együttműködünk Önnel a telepítéstől és üzembe helyezéstől kezdve a berendezés teljes élettartamán át. Amikor és ahol csak szüksége van ránk, biztosítjuk a szerviz támogatást és alkatrészellátást, hogy mindig a legtöbbet hozhassa ki szeparátorából.

Biztosítsa szenvedélye számára a legjobbat

Minőségi sör főzéséhez minőségi eszközök kellenek. Ha szeretné felfedezni a nagyobb hozam, valamint a jobb íz-, aroma- és hő-megtartás lehetőségeit, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, mit biztosíthat sörfőzdéje számára egy Alfa Laval Brew centrifuga. Ajánlatkéréshez kattintson az alábbi linkre.

brew20 beer

Szenvedély, ami mozgásban tart

Az Alfa Laval partnereként Ön elkötelezett szakértők globális szervizhálózatának teljes körű támogatását élvezheti. Számos szolgáltatást kínálunk a rendszerek teljes élettartamának idejére, valamint a szeparátorok teljesítményének javítására. Szakértőink oktatás keretében megtaníthatják kollégáit arra, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban működtetni a berendezéseket úgy, hogy azok hosszú távon optimális teljesítményt biztosítsanak. Ha pedig pótalkatrészekre van szüksége, értékesítési hálózatunk gyorsan tudja biztosítani azokat. Legyen bárhol is a világon, szakértőink ott lesznek, amikor szüksége van rájuk, hogy válaszoljanak a kérdéseire, megoldják a kihívásokat és segítsenek Önnek a legtöbbet kihozni a berendezéséből.

passion to keep you going 640x360

Sörcentrifuga árajánlat kéréséhez, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.