Szeparátorok

Az Alfa Laval tisztában van azzal, hogy a szeparátorok kulcsfontosságú szerepet játszanak az Ön műveleteiben. Az élelmiszer-feldolgozástól és az italgyártástól kezdve a gyógyszeripari és tengerhajózási alkalmazásokon át az olaj- és gázipari alkalmazásokig mind a szakértelem, mind a termékportfólió tekintetében támogatást nyújtunk Önnek az alkalmazások követelményeinek való megfelelés érdekében.

Centrifugal separators range

130 év innováció és szakértelem

  • Megbízható és rendkívül hatékony teljesítmény a szeparáció terén
  • Széles körű tapasztalat gyakorlatilag minden szeparációs alkalmazásban
  • A tárcsasoros szeparátorok legszélesebb portfóliója a piacon
  • Világszerte elérhető szakértői támogatás, szakképzett szerviztechnikusokkal
  • Kiváló minőségű alkatrészek gyors szállítása a világ bármely pontjára

Az Alfa Laval az Ön rendelkezésére áll a szeparációval kapcsolatos kihívások megoldására. Partnerünkként Ön hozzáférhet a napjainkban elérhető legteljesebb és legszélesebb körű szeparátorválasztékhoz, amelyben minden berendezést az adott feladathoz optimalizáltunk, valamint az összes kiegészítő rendszerrel és kulcsfontosságú alkatrésszel felszereltünk. Széles körű tapasztalatunk és alkalmazástechnikai szakértelmünk felhasználásával képzést és mélyreható támogatást nyújtunk az alapvető szeparálási feladatoktól kezdve a nagyon összetett folyadékokkal és szilárd anyagokkal működő technológiákig. A világszerte működő szervizhálózatunk megbízható, kiváló minőségű és fenntartható működést biztosít a berendezés hosszú élettartama alatt. Ha többet szeretne tudni arról, milyen segítséget tudunk nyújtani Önnek a szeparációs teljesítmény fokozása érdekében, válassza ki az alkalmazási területet az alábbi listából.

.

Szeparátorok az élelmiszeripar és az italgyártás számára

Az élelmiszeripar és italgyártás területén működő folyamatok a biztonságos és higiénikus berendezésektől függenek, ezért kiemelt figyelmet fordítunk az iparág számára kínált szeparátoraink kialakítására annak érdekében, hogy megfeleljenek a speciális követelményeknek. A nagy teljesítményű szeparáció és a kíméletes termékkezelés együttesen lehetővé teszi a lehető legjobb minőség előállítását, ugyanakkor az energiahatékonyságot és az egyszerűbb karbantartást biztosító egyedülálló innovációknak köszönhetően az életciklus-költségek a legalacsonyabban tarthatók.

food separators vignette
.

Szeparátorok a biogyógyszeripar számára

A sejtkinyerés kulcsfontosságú lépés a fermentáción alapuló gyógyszergyártásban, és a szeparátorrendszer kiválasztása jelentősen befolyásolja a termék minőségét, a hozamot és a későbbi feldolgozás költségeit. Az Alfa Laval évtizedek óta szállít szeparátorrendszereket a biogyógyszeripar számára, és az alkalmazások minden típusához kínál technológiát. A háromfázisú szeparációhoz kifejlesztett steril, teljesen hermetikus megoldásaink és a magas szilárdanyag-kezelési teljesítmény lehetővé teszi, hogy segítséget nyújtsunk Önnek a folyamataihoz tökéletesen alkalmas berendezés megtalálásához.

pharma separators vignette
.

Szeparátorok a hajóipar számára

Az Alfa Laval egy évszázada egyre szélesíti a szeparáció határait a tengereken. Napjainkban a berendezéseink évente 150 millió tonna hajó-üzemanyagból távolítják el a katalitikus folyamatokból visszamaradt fémrészecskéket, és ezzel párhuzamosan elősegítik a környezetvédelmi előírások betartását, valamint páratlan energiamegtakarítást biztosítanak. Tudja meg, hogy a világ flottáinak több mint 50%-a miért bízza az Alfa Laval szeparátorokra a hagyományos és az új típusú üzemanyagok, valamint a kenőolaj és a használt olaj, a fenékvíz, a forgattyúház-gáz és a súrolóvíz kezelését.

Marine 640x360
.

Szervizszolgáltatásaink szeparátorokhoz

Az Alfa Laval partnereként Ön hozzáférést kap a globális szervizhálózatunk teljes támogatásához, amely az Ön régiójában is rendelkezik hivatalos szeparálási szakértőkkel. Számos szervizszolgáltatást kínálunk a berendezés teljes élettartama során. A hosszú távú optimális teljesítmény elérése érdekében képzést biztosítunk az alkalmazottai számára a berendezés működtetésére vonatkozóan. Ha pótalkatrészekre van szüksége, viszonteladói hálózatunkon keresztül gyorsan elérheti a szükséges alkatrészeket. Nem számít, hol tartózkodik a világon, mi ott vagyunk, hogy válaszoljunk a kérdésekre, megoldjuk a kihívásokat és segítsünk Önnek abban, hogy a legtöbbet hozza ki a berendezéseiből.

service herobanner 640x360
.

Ismerje meg az Alfa Laval innovációit

Szeretne többet megtudni a szeparáció terén bevezetett technológiai újításokról? Kattintson az alábbi hivatkozásra. Az Alfa Laval találta fel az első tárcsasoros szeparátort, és több mint egy évszázada vezető szerepet tölt be a centrifuga-technológia fejlesztésében. Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Önnel az út során szerzett szakértelmünket. Látogasson el a Separator Innovator elnevezésű tudásbázisunkra, és tudjon meg többet a szeparáció terén elért fejlesztésekről, valamint a technológia további forradalmasítására tett lépésekről.

Separator Innovator 640x360