Az elvárt teljesítmény - és még sok minden más

Az Alfa Laval Compabloc + segítségével a Compabloc termékcsalád elismerten hatékony, költséghatékony és megbízható teljesítménye már a magasabb nyomással járó feladatokhoz is elérhető. Ismerje meg az új Compabloc+ berendezést, amely az innovatív tömítési koncepciónak köszönhetően lehetővé teszi a biztonságos működést akár 60 bar nyomásig. Ez egy újabb példa arra, hogy szorosan együttműködve Önökkel, folyamatosan új módszereket találjunk a folyamatok fenntarthatóságának javítására.

Ha nyomás van - válassza a bajnokot

  • Kiemelkedő fenntarthatóság számos erősen igénybevevő nehéz feladatra.
  • Kiváló megbízhatóság a piacon egyetdülálló kialakításának köszönhetően, teljesen zárt, grafit tömítéssel.
  • Megoldás a szűk keresztmetszetekre, megnövelt hővisszanyerési potenciállal magas nyomású körülmények között.
  • Optimális, minimális eltömődéssel járó, teljesen tisztítható kialakítással, az eredeti hőteljesítmény megőrzése érdekében.
  • Egyszerű, költséghatékony telepítés ugyanolyan kompakt alapterület igénnyel, mint az egyenértékű Compabloc modellek.

Az Alfa Laval Compabloc már régóta a piac vitathatatlan bajnoka a fenntartható hőcsere teljesítmény biztosításában. A Compabloc + a Compabloc kialakításának minden bevált előnyét kihasználja és további újításokkal ötvözi, hogy megfeleljen a még nagyobb tervezési nyomással járó feladatok igényeinek. A titok az Alfa Laval forradalmi tömítési eljárásában a +Seal-ben rejlik. A hagyományos lapos tömítéssel ellentétben a +Seal az első teljesen zárt grafit tömítés lemezes-blokkos hőcserélőkben. Ez megakadályozza a közegek szivárgásának kockázatát akár 60 bar nyomás mellett, ugyanakkor megkönnyíti a karbantartást azáltal, hogy megvédi a túlzott megszorítást vagy csúszást.

.

Alfa Laval Compabloc +Seal

+Seal

 

Magabiztos, hosszan tartó teljesítmény nyomás alatt

A forradalmian új tömítési koncepcióval megtervezett Compabloc + egy teljesen zárt grafit tömítést tartalmaz. Ez megkönnyíti a karbantartást, védelmet nyújt a túlzott megszorítás és a csúszás ellen, ugyanakkor biztosítja a biztonságos működést, anélkül, hogy a közegek szivárgásának veszélye fennállna 60 bar nyomásig.

.

Ismerje meg szakértőinket

Mi a Compabloc +?

Miért váltson át a hagyományos hőcserélőkről?

Miben különbözik a Compabloc +?

Hogyan könnyíti meg az Alfa Laval a szervizt?

Tudjon meg többet

Teljes Compabloc kínálat

A Compabloc a hagyományos csöves hőcserélő megoldások hőcsere teljesítményének 3-5-szörösét kínálja, kompaktabb kialakítással, amelyet sokkal könnyebb telepíteni és szervizelni. A lézerrel hegesztett konstrukció kiemelkedő megbízhatóságot kínál az agresszív közegekkel, valamint a magas nyomás és hőmérséklet értékekkel dolgozó alkalmazások számára.

Close up of a detail on an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Az Alfa Laval Compabloc szervizelése

Nézze meg szervizkínálatunkat, valamint hasznos tippeket arról, hogyan őrizheti meg Compabloc + berendezése csúcs teljesítményét.

gloves on heat exchanger plate

A fenntartható megoldások elősegítése

Képzeljünk el egy fenntarthatóbb világot. Egy olyan világot, amelyben kevesebbre van szükség ahhoz, hogy még többet termelhessünk. Egy olyan világot, amelyben hatékonyan fedezzük növekvő energiaigényünket, és egyúttal csökkentjük a CO2-kibocsátást. Képzeljünk el egy olyan világot, ahol úgy tudjuk kihasználni a természeti erőforrások erejét, hogy közben megőrizzük azokat. Az Alfa Lavalnál nem csak elképzeljük ezt a világot. Ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt építjük.

Accelerating sustainable solutions-vignette640x360