Alfa Laval - Compabloc+

Az elvárt teljesítmény - és még sok minden más

Az Alfa Laval Compabloc + segítségével a Compabloc termékcsalád elismerten hatékony, költséghatékony és megbízható teljesítménye már a magasabb nyomással járó feladatokhoz is elérhető. Ismerje meg az új Compabloc+ berendezést, amely az innovatív tömítési koncepciónak köszönhetően lehetővé teszi a biztonságos működést akár 60 bar nyomásig. Ez egy újabb példa arra, hogy szorosan együttműködve Önökkel, folyamatosan új módszereket találjunk a folyamatok fenntarthatóságának javítására.

Webinárium: Maximalizálja finomítója hatékonyságát

Hogyan érhet el többet a finomítói folyamatok során, miközben kevesebb energiát fektet be? Tudja meg a következő webináriumunkon! Főkénta nyersolaj lepárlással és hidrogénező benzinfinomítással foglalkozva, szakértőink bemutatják a lehetőségeket - és ötleteket adnak arra, hogy mennyit takaríthatna meg.

refinery-webinar-november-10

Ha nyomás van - válassza a bajnokot

  • Kiemelkedő fenntarthatóság számos erősen igénybevevő nehéz feladatra.
  • Kiváló megbízhatóság a piacon egyetdülálló kialakításának köszönhetően, teljesen zárt, grafit tömítéssel.
  • Megoldás a szűk keresztmetszetekre, megnövelt hővisszanyerési potenciállal magas nyomású körülmények között.
  • Optimális, minimális eltömődéssel járó, teljesen tisztítható kialakítással, az eredeti hőteljesítmény megőrzése érdekében.
  • Egyszerű, költséghatékony telepítés ugyanolyan kompakt alapterület igénnyel, mint az egyenértékű Compabloc modellek.

Az Alfa Laval Compabloc már régóta a piac vitathatatlan bajnoka a fenntartható hőcsere teljesítmény biztosításában. A Compabloc + a Compabloc kialakításának minden bevált előnyét kihasználja és további újításokkal ötvözi, hogy megfeleljen a még nagyobb tervezési nyomással járó feladatok igényeinek. A titok az Alfa Laval forradalmi tömítési eljárásában a +Seal-ben rejlik. A hagyományos lapos tömítéssel ellentétben a +Seal az első teljesen zárt grafit tömítés lemezes-blokkos hőcserélőkben. Ez megakadályozza a közegek szivárgásának kockázatát akár 60 bar nyomás mellett, ugyanakkor megkönnyíti a karbantartást azáltal, hogy megvédi a túlzott megszorítást vagy csúszást.

.

Alfa Laval Compabloc +Seal

+Seal

 

Magabiztos, hosszan tartó teljesítmény nyomás alatt

A forradalmian új tömítési koncepcióval megtervezett Compabloc + egy teljesen zárt grafit tömítést tartalmaz. Ez megkönnyíti a karbantartást, védelmet nyújt a túlzott megszorítás és a csúszás ellen, ugyanakkor biztosítja a biztonságos működést, anélkül, hogy a közegek szivárgásának veszélye fennállna 60 bar nyomásig.

.

Ismerje meg szakértőinket

Mi a Compabloc +?

Miért váltson át a hagyományos hőcserélőkről?

Miben különbözik a Compabloc +?

Hogyan könnyíti meg az Alfa Laval a szervizt?

Tudjon meg többet

Hidrogénező finomítás és kéntelenítés

Egyre több finomító választotta a benzin hidrogénezéses kéntelenítő berendezésekhez annak érdekében, hogy megfeleljen a motor üzemanyagok kénre vonatkozó változó szabályainak. Hagyományosan csöves hőcserélőket használtak a hő visszanyerésére ebben az energiaigényes folyamatban.

Asian oil refinery worker infront of an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Teljes Compabloc kínálat

A Compabloc a hagyományos csöves hőcserélő megoldások hőcsere teljesítményének 3-5-szörösét kínálja, kompaktabb kialakítással, amelyet sokkal könnyebb telepíteni és szervizelni. A lézerrel hegesztett konstrukció kiemelkedő megbízhatóságot kínál az agresszív közegekkel, valamint a magas nyomás és hőmérséklet értékekkel dolgozó alkalmazások számára.

Close up of a detail on an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Az Alfa Laval Compabloc szervizelése

Nézze meg szervizkínálatunkat, valamint hasznos tippeket arról, hogyan őrizheti meg Compabloc + berendezése csúcs teljesítményét.

gloves on heat exchanger plate