Gáz-folyadék üzemű lemezes hőcserélők

Az Alfa Laval gáz-folyadék üzemű portfóliója a többi lemezes hőcserélőnél többre képes. Ideálisan használható a kiemelkedően magas hőmérsékletektől kezdve a rendkívül aszimmetrikus áramlási sebességű közegekig. A forradalmian új, aszimmetrikus „mélyedéses” lemezkialakítással rendelkező gáz-folyadék üzemű modellek hatékony hővisszanyerést és nagyon alacsony nyomásesést biztosítanak a gázipari alkalmazásokban - mindezt a csőköteges technológiáknál lényegesen kisebb helyigénnyel.

AlfaNova-vignette-GTL

Nagyobb kapacitás a gáz-folyadék üzemű forrasztott technológiával.

  • Az alacsony tömegű forrasztott kivitel jellemzően 75%-kal kisebb helyigény mellett sokkal magasabb hőhatékonyságot kínál, mint a csőköteges hőcserélők
  • Akár 750°C-os hőmérsékletű gázok kezelésére is képes a hőmérséklet okozta anyagkifáradás kockázata nélkül.
  • Nagyon alacsony nyomásesés az aszimmetrikus alkalmazásokban a szabadalmazott „mélyedéses” lemezkialakításnak köszönhetően.
  • Gyors kiszállítás a korszerű gyártási és logisztikai hálózatnak, valamint a standard gáz-folyadék üzemű modellek raktárkészletének köszönhetően.
A gáz-folyadék üzemű lemezes hőcserélőink egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy a lemez egyik oldalán sokkal magasabb térfogatárammal működjenek. Ezért ideálisan használhatók a gázközegekkel végzett bonyolult feladatok ellátására, amelyeket más lemezes hőcserélők már nem képesek elvégezni, és mindezt nagyon alacsony nyomáseséssel és a termikus kifáradással szembeni magas ellenállással. Ez számos iparágban lehetővé teszi a hővisszanyerést, gyorsabb megtérülést biztosít, és jelentősen csökkenti a környezeti hatásokat. Ezek az előnyök alkalmassá teszik a gáz-folyadék üzemű hőcserélőket számos kihívást jelentő alkalmazáshoz, például a légkompresszióhoz és a kombinált hő- és energiaellátáshoz.
.

Egy hőcserélő, amely többre képes

Az Alfa Laval gáz-folyadék üzemű hőcserélőinek GL termékcsaládja maximális hatékonyságot nyújt és ultrakompakt kialakítással rendelkezik. Ez új lehetőségeket biztosít számos alkalmazásban és iparágban.

gas to liquid product line

Ismerje meg a gáz-folyadék üzemű berendezések teljes portfólióját

Szeretne többet megtudni arról, hogy milyen előnyöket biztosít Önnek az egyedülálló gáz-folyadék technológiánk? Olvassa el az alkalmazásokat bemutató brosúránkat, és ismerje meg a berendezés műszaki leírását a portfólió-ismertető letöltésével.

gl glx folder 640 360

Győződjön meg a saját szemével

Nagyon kis helyigénnyel rendelkező hatékony technológiaként az Alfa Laval GL hőcserélők a teljes folyamat során több pozícióban is használhatók. További információért tekintse meg ezt az animációt, és győződjön meg arról, hogy a berendezés valóban mennyire kompakt kialakítású!

Az Ön fűtés- és hűtéstechnikai központi portálja

A hőcsere terén több évtizedes tapasztalattal rendelkező Alfa Laval szakszerű forrásokat kínál napjaink fűtéssel és hűtéssel kapcsolatos kihívásaihoz. Ismerje meg a komplex kérdésekre adott válaszokat az energiahatékonyságtól kezdve a természetes hűtőközegekig, valamint azokat a hasznos eszközöket, amelyek megkönnyítik az alkalmazásához megfelelő technológia kiválasztását.

heating cooling-hub-vignette-2021
.

Lépjen kapcsolatba velünk

Szeretné elérni, hogy a gázhűtési alkalmazásai többre legyenek képesek? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és ismerje meg az Alfa Laval gáz-folyadék üzemű lemezes hőcserélők teljes portfólióját. Szakembereink segítenek az Ön egyedi igényeinek megfelelő modell kiválasztásában.

service_man.jpg

Az Ön adatait az adatvédelmi politikánkkal összhangban tároljuk és kezeljük.