CM

Rezgésfigyelő rendszerünkkel maximalizálhatja üzemidejét, miközben minimalizálja a költségeket, és nyomon követi a forgó berendezések, például szivattyúk, keverők és agitátorok üzemi állapotát. Kompakt és könnyen használható, támogatja a döntéshozatalt az értékes berendezések védelmében. Az érzékelő méri a rezgést, és figyelmezteti a kezelőket a monitoron látható LED kijelzőn és a hatósugaron belül lévő csatlakoztatott mobil eszközön keresztül, ha az túllépi az előre beállított küszöbértékeket.

CM condition monitor top

Több üzemidő távfelügyelet segítségével

  • Állapotfigyelés a gyors és pontos válasz érdekében
  • Minimális nem tervezett leállás
  • Alacsony összköltség
  • Könnyen telepíthető, üzemeltethető és karbantartható
  • A munkavállalók biztonságának javítása

Hagyja, hogy az Alfa Laval CM az állapotfigyelést egy újabb szintre emelje a vibráció, a hőmérséklet és a futási idő részletes adatainak felhasználásával. Így nyomon követheti a berendezés állapotát és biztosíthatja a termelés folyamatosságát.

A CM összegyűjti és elemzi a forgó berendezések adatait, rögzítve a referenciaértéktől való esetleges eltéréseket. Az adatok alapján az üzemeltető gyors, pontos döntéseket hozhat, és ennek megfelelően ütemezheti a karbantartást, megelőzve a lehetséges problémákat, mielőtt azok bekövetkeznének. Ez maximalizálja az üzemidőt, növeli a hatékonyságot, csökkenti a berendezés meghibásodásának kockázatát és csökkenti az összköltséget.

Az állapotfigyelő alkalmas a tejipar, az élelmiszeripar, az italgyártás, a tisztító- és testápoló szerek gyártói, a biotechnológia és a gyógyszeripar számára.

A berendezés állapotának figyelése

Figyelje és rögzítse a forgó berendezés rezgését, relatív hőmérsékletét és üzemidejét. Kezdetben a CM-et az Alfa Laval SX és SRU pozitív térfogatkiszorításos szivattyúkkal való felhasználásra optimalizálták, de a termék adaptációjával más forgó berendezéseket, például keverőket és agitátorokat is figyelemmel kísérhet. A CM előre meghatározott időközönként rögzíti az adatokat, és feltérképezi a trendeket, így a karbantartást a berendezés tényleges állapota alapján ütemezheti. Ez biztosítja a termelés folytonosságát.

A berendezések megelőző állapotfelmérése

Figyelje a forgó berendezéseket iOS vagy Android okostelefonjáról vagy tabletjéről, az ingyenes mobilalkalmazás használatával az üzem szokásos körbejárása során. A vizuális LED-kijelző láthatóan mutatja a gép üzemi állapotát is. Ez lehetővé teszi a karbantartó technikusok számára, hogy a lehető legjobban használják ki idejüket, miközben a berendezések üzemidejének maximalizálására összpontosítanak.

Részletes adatokon alapuló döntéshozatal

A CM alkalmazásával az intuitív gépi tanulási technikák segítenek az üzemeltetőknek döntéseket hozni a karbantartásról és a folyamat leállításáról. Hasznos információval szolgál a tényleges futásidőről, trendekről és a karbantartási időről.

Biztosítsa munkatársai biztonságát és hatékonyságát

A berendezések és rendszerek megbízható és biztonságos távfelügyeletének lehetősége hozzájárul a munkavállalók biztonságához. A távoli hibaelhárítás lehetősége növeli a dolgozók hatékonyságát, miközben jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket.

Könnyen telepíthető, könnyen használható

Az akkumulátorral működő állapotfigyelő beállítása és használata egyszerű. Bluetooth-on keresztül kommunikál egy intuitív alkalmazással, és adatokat továbbít egy felhasználóbarát felületre bármely iOS és Android eszközön.

Érzékelők

Figyelje a berendezés rezgésszámát, hőmérsékletét és az üzemidőt.

Mobil alkalmazás

Üzemen belüli berendezések távfelügyelete bármely iOS vagy Android eszközről

Kezelőfelület

Könnyen használható, intuitív kezelőpanel a rezgés, a hőmérséklet, a futási idő és az akkumulátor állapotának nyomon követésére

CM condition monitor top
condition monitoring app
CM condition monitor app dashboard

Hogyan működik

.

Az Alfa Laval CM háromtengelyes gyorsulásmérővel és belső hőmérséklet-érzékelővel gyűjti és tárolja a berendezés adatait. A monitor akkor aktiválódik, amikor érzékeli a rezgést, és elindítja a futásidõ-számlálót. Ezután a felhasználó által meghatározott, előre beállított időközönként megállás nélkül figyelemmel kíséri a háromtengelyű rezgését és a készülék belső hőmérsékletét.

Egyszerűen töltse le az intuitív, felhasználóbarát alkalmazást, hogy a CM-től 20 méteres körzeten belüli felhasználók hozzáférhessenek az adatokhoz az alacsony energiafelhasználású Bluetooth-on (BLE) keresztül iOS vagy Android eszközükön. A könnyen használható felület segítségével a felhasználók áttekinthetik a gyors Fourier-transzformációs (FFT) algoritmusok segítségével konvertált vibrációs adatokat, összehasonlíthatják az aktuális működési körülményeket a referenciaértékekkel, és meghatározhatják az esetleges problémák megoldására irányuló intézkedéseket a berendezés meghibásodásának megelőzése érdekében.

Az alkalmazás megjeleníti a CM akkumulátor állapotát, a gép rezgésének és a belső hőmérsékletnek a korábbi adatait, a teljes futási időt, valamint részletes információkat, például a rezgésszinteket és a frekvenciaelemzést. A felhasználók az alkalmazáson keresztül megtalálhatják és kapcsolatba léphetnek szervizszolgáltató partnerekkel.

Csatlakozzon hozzánk az Ipar 4.0-hoz vezető úton, ahol a digitalizáció és az ember-gép interakció tovább optimalizálhatja folyamatait.

 

.

Az Alfa Laval CM állapotfigyelő alkalmazás letöltéséhez olvassa be a QR-kódot, vagy kattintson a letöltés gombra.

 

QR-code_App download.png

 

Mobil alkalmazás letöltése

Ezek is érdekelhetik…

SRU

Sima, alacsony nyíró képességű működése révén az SRU az Alfa Laval piskótaszivattyú kínálatának alappillére. Érzékeny folyadékok kíméletes kezelésére alkalmazzák a tejiparban, az élelmiszeriparban, az italgyártásban, a biotechnológiában és a gyógyszeriparban.

Alfa Laval 优质转子泵-Alfa Laval high-quality rotary lobe pump

SX

Az SX az Alfa Laval prémium kategóriás forgódugattyús szivattyúja, amelyet a technológiai folyadékok kíméletes szállítására terveztek a biotechnológia, a gyógyszeripar, az egészség- és szépségápolási iparágak, valamint a nagyobb követelményeket támasztó élelmiszeripari alkalmazások higiénikus és ultra-tiszta folyamataihoz.

sx rotary lobe pump left side 640x360

SX UltraPure

Az Alfa Laval SX UltraPure az Alfa Laval forgódugattyús szivattyúja, amelyet kifejezetten a folyadékok kíméletes szállítására terveztek a gyógyszeripar nagy tisztaságú alkalmazásaiban.

sxultrapure-640x360(shadow)

"Food Logic"

Az Alfa Laval higiénikus berendezései lépést tartanak az élelmiszeripari trendekkel. A kiváló teljesítményt és a kíméletes termékkezelést ötvözik az érzékeny összetevők megóvása érdekében. Emellett a következő négy fő kihívásra kínálnak megoldást; élelmiszer-termékek biztosítása a fogyasztók számára versenyképes áron, a nyersanyagok lehető legjobb felhasználása, a hulladék és a kibocsátás csökkentése, valamint biztonságos és higiénikus élelmiszer-termékek szállítása.

food logic 640x360

Termékkatalógus

Az Alfa Laval "Close at hand" higiénikus termékkatalógusa tartalmaz termék adatlapokat, teljesítmény görbéket, animáció linkeket, brosúrákat és rendeléshez kapcsolódó árlistákat.

Close at hand 2019 - Cover image 640x360
.

near Hírlevél

Értesüljön a legfrissebb fenntarthatósági hírekről és lehetőségekről a higiénikus áramlástechnikához kapcsolódóan.

Bővebben (angol nyelvű oldal)

Szakcikkek (angol nyelven)